Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 17 jan 2011, 12:16

Liverpool8 je napisao/la:
fera je napisao/la:gledam ocjene igraca juce torres i kuyt najbolji a cini mi se da su ovdje na forumu poslije jucerasnje utakmice upravo njih dvojicu pljuvali najvise a npr skrtela se niko nije sjetio a on je apsolutno najgori nas igrac ove sezone pogubio se lik totalno. u prvom poluvremenu sa lijeve strane nase odbrane koju su pokrivali glen i agger nije dosao ni jedan sut evertona sto dovoljno govori o tome kako su igrali. mozda dovođenje warnocka i nije tako lose kao sto mnogi misle jer glen bi se vratio na desnu stranu a kelly bi mogao igrati u sredini umjesto skrtela. ja mislim da bi cak i wilson igrao bolje od njega. ne znam kakva je ozljeda koju je juce pretrpio agger al ako je teza onda bez nekog pojacanja u odbrani ako nam skrtel i kyrgiakos budu igrali mogli bi mi lagano i ispasti...
Torres sve vise i vise lici na sebe i juce je bio najbolji. Izgleda da je se pod Kennyijem probudio 8-) .
Kuyt dobio dobru ocjenu samo zbog penala i ni zbog ceg vise. Mnogo je lopti pogubio i slabo ista probijao sa desne strane, isto takav je i Maxi bio. A o Skrtelu ne treba trositi reci koliko je los....
maxi konstantno fula ne 100% sanse (a bilo je i toga) al recimo neke sanse iz kosa gdje je u 90% situacija prazan gol i treba samo biti smiren i plasirati loptu u gol a on svaku nabije u tribine. nije kuyt zbog penala dobio tu ocjenu nego zbog trcanja i borbenosti. koliko je lopti samo prodao meireles juce pa niko ne kaze da je bio los jer i njega je bilo svuda na terenu.
ok neko cijeni sminkere kao sto je maxi ja sam uvijek za igrace kao sto je kuyt. i da imamo 11 kuyta na terenu sigruno bi bili u top 4 tima u ligi.
da imamo dobro i pokretljivo krilo umjesto maxija bili bi mnogo bolji u ofanzivi juce on nije iskoristio nekoliko loših pasova odbrane evertona jer je spor i nedovoljno pokretljiv da presjece i onaj jedan koji mu je dodao savrseno neki od igraca evertona on zapuca ravno u golmana. ja bi njega ostavio u timu jer za back-up-a je savrsen. ne znam bas jel young najbolje rjesenje al kad bi dosao bilo bolji od ovih sto imamo ja bi bio sretan. i kad bi dosao samba, cahill ili dunn umjesto skrtela to bi bilo extra jer slovak ne zasluzuje da bude ovako standardan jer je grozan ove sezone a i prosle je bio prilicno los. ja ne bi trosio pare na napadaca jer imamo mi tu torresa a ima i igraca za koje je steta sto nece dobiti sansu ni kod kenny-a prije svega mislim na pacheca i babela. nama treba 2 pojacanja u odbrani i lijevi bek i desni stoper i 1 ili 2 pojacanja u veznom redu lijevo krilo i zadnji vezni.
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 jan 2011, 12:30

Alarmantne su pozicije lijevog beka i krila.Dalje potrebna su pojačanja na pozicijama stopera(iako sam do nedavno mislio da ne treba ali činjenica je su nam stoper u lošoj formi) i zadnjeg veznog(prodati Poulsena i onda ili dovesti zamjenu za Lucasa ili kupiti pravog destruktivca).Trebalo bi probati sa Glenom da desnom krilu jer bi razarao na toj pozicji,a Kellyu dati šansu na beku. :D
FK Pjetlovi

gerrard_liverpol
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_liverpol » 17 jan 2011, 13:14

Skrtel je dobar 1-1 ali ja koliko sam ga pratio prosle sezone skok igra mu je jako losa,nezz za ovu gledo sam ga jednom ili dvaput

gerrard_liverpol
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_liverpol » 17 jan 2011, 13:24

evo maloprije citam na sportklub.info da smo navodno ponudili 10 mil za daoninga(nezz je li se tako pise)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2011, 13:51

gerrard_liverpol je napisao/la:evo maloprije citam na sportklub.info da smo navodno ponudili 10 mil za daoninga(nezz je li se tako pise)
cuo sam to juce a Stewart Downing je bio moja zelja kao i Johnson jos dok su igrali u Middlesbroughu.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 13:56

Ja mislim da nam ne treba lijevi bek, ako ostane ovakav raspored Kelly desni a Glen Lijevi bek. Nisu loši, samo vjerujem da ih je umor stigao pa su posustali u drugom poluvremenu. Osim toga, prvi go je neregularan zbog toga što nije ofsajd.
Nama je trenutno potreban štoper i oba krila.
Za napadača je najvjerovatnije da ćemo taj problem riješiti u najmanje narednih 5 do 6 sezona sa Torresom i Suarezom.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 17 jan 2011, 14:09

Rizah je napisao/la:Ja mislim da nam ne treba lijevi bek, ako ostane ovakav raspored Kelly desni a Glen Lijevi bek. Nisu loši, samo vjerujem da ih je umor stigao pa su posustali u drugom poluvremenu. Osim toga, prvi go je neregularan zbog toga što nije ofsajd.
Za napadača je najvjerovatnije da ćemo taj problem riješiti u najmanje narednih 5 do 6 sezona sa Torresom i Suarezom.
Uff treba nam levi bek nemoze tu Johnson nesnalazi se gledao sam ga portiv blackpoola i sad protiv evertona svaki put kad probije po levoj strani nemoze da nabaci levom pa se namesta na desnu a tu se gubi dosta vremena.
Sto se tice krila ja mislim da tu fali samo leva strana posto na desnoj imamo Joa Cola, po meni bi trebao Babel igrati na desnoj on je slican fudbaler ko Ashley Young samo mu treba davati sanse i doce sve na svoje mesto nije on za dzabe dobio nagradu za najboljeg mladog fudbalera.

Welcome Suarez :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2011, 15:18

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Ja mislim da nam ne treba lijevi bek, ako ostane ovakav raspored Kelly desni a Glen Lijevi bek. Nisu loši, samo vjerujem da ih je umor stigao pa su posustali u drugom poluvremenu. Osim toga, prvi go je neregularan zbog toga što nije ofsajd.
Uff treba nam levi bek nemoze tu Johnson nesnalazi se gledao sam ga portiv blackpoola i sad protiv evertona svaki put kad probije po levoj strani nemoze da nabaci levom pa se namesta na desnu a tu se gubi dosta vremena.
Sto se tice krila ja mislim da tu fali samo leva strana posto na desnoj imamo Joa Cola, po meni bi trebao Babel igrati na desnoj on je slican fudbaler ko Ashley Young samo mu treba davati sanse i doce sve na svoje mesto nije on za dzabe dobio nagradu za najboljeg mladog fudbalera.

Welcome Suarez :D
ma dobro moze glen to solidno igrati posebno u defanzivi jer ovako je manje opasan u ofanzivnom dijelu igre pa se vise posvecuje igranju odbrane, po mom misljenju defanzivno je dosta bolje odigrao ove 2 utakmice sto je igrao na lijevoj strani nego sve na desnoj sto je igrao ove sezone. e sad ako bi se dovelo lijevo krilo al ne neki bijednik nego pravi igrac onda ne bi bilo ni potrebe da GJ ide toliko naprijed. al po meni je sve to manje vise krpljenje treba popraviti konkurenciju na svakoj poziciji.
na lijevom beku ne racunajuci glena koji je desni bek mi imamo aurelia koji eventualno osim kod nas moze igrati negdje u brazilskoj ligi mozda trenutno a na pocetku sezone nije ni tamo mogao pa se vratio kod nas... i konchesky-a koji je meni najvece razocarenje od svih igraca koje je roy doveo ili kojima je roy dao sansu. znaci nama treba lijevi bek svakako jer i kad bi se krpili tu sa glenom sta da se povrijedi on ili kelly opet mora paul ili fabio igrati a ne zna se koji je gori.

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 17 jan 2011, 15:44

Uzet ce vas Wolverhampton smijel se ko kladit samnom :D

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 17 jan 2011, 15:48

amar_giggs je napisao/la:Uzet ce vas Wolverhampton smijel se ko kladit samnom :D
Uzivaj dok mozes u porazima Liverpoola ;)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jan 2011, 15:51

amar_giggs je napisao/la:Uzet ce vas Wolverhampton smijel se ko kladit samnom :D
moze bit. nikad se ne zna. ja bi vece sanse dao njima za pobjedu nego nama.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 15:57

Upravo je Skysport objavio da Downing dolazi u Liverpool za 10 miliona eura, a da Darren Bent prelazi u Aston Villu za 18 miliona.
To bi dobro bilo, najbolje u ovom trenutku, još samo kad bi potpisali nekog štopera umjesto Skrtela to bi bilo za 10.
Suarez 17 miliona eura i Babel, Downing 10 miliona eura, što znači da nam ostaje još 13 miliona eura za recimo Scot Danna iz Birminghem Cityija.
---------------Reina------------
--Kelly--Dann---Agger---Glen-
-Kuyt-Lucas-Gerard-Downing-
------Suarez----Torrres-------

I onda hajd da igramo :ugeek:

Facasplaca
Kontakt:

Post Postao/la Facasplaca » 17 jan 2011, 16:24

zalosno na sta je takav jedan velikan spao. . . cuj dowinga dovode :lol:

mediokritetno smece koje osim centarsuta i nema nekih drugih kvaliteta

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 16:30

Facasplaca je napisao/la:zalosno na sta je takav jedan velikan spao. . . cuj dowinga dovode :lol:

mediokritetno smece koje osim centarsuta i nema nekih drugih kvaliteta
Za koga ti navijaš?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 17 jan 2011, 16:32

Downing je prilično dobar igrač, a Rizo Glen ne može igrat lijevog beka da ga jeb*š.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 16:39

Bosco je napisao/la:Downing je prilično dobar igrač, a Rizo Glen ne može igrat lijevog beka da ga jeb*š.
Mora do kraja ove sezone ;-)
A on je bio odličan jučer u prvom poluvremenu, ali ga je vjerovatno u drugom poluvremenu stigao umor, jer je on uz Reainu, Kellyija i Kuyta odigrao najviše minuta u posljednje četiri utakmice.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 jan 2011, 16:45

Downing dok je bio clan Midlesbrougha je bio sjajan,jedan od najboljih krila u ligi,pravo mi se svidjalo kako igra,u Vili bas i nije bio toliko uvjerljiv,ali u svakom slucaju bolji je od trenutnih krila Liverpoola.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 16:50

Utakmica Liverpool-United je pomjerena za 06.03.2011. u 13 i 30 minuta.
Da ne do Bog to nije jedini termin kada će Webb biti slobodan :twisted:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 17 jan 2011, 16:51

Rizah je napisao/la:Upravo je Skysport objavio da Downing dolazi u Liverpool za 10 miliona eura, a da Darren Bent prelazi u Aston Villu za 18 miliona.
To bi dobro bilo, najbolje u ovom trenutku, još samo kad bi potpisali nekog štopera umjesto Skrtela to bi bilo za 10.
Suarez 17 miliona eura i Babel, Downing 10 miliona eura, što znači da nam ostaje još 13 miliona eura za recimo Scot Danna iz Birminghem Cityija.
---------------Reina------------
--Kelly--Dann---Agger---Glen-
-Kuyt-Lucas-Gerard-Downing-
------Suarez----Torrres-------

I onda hajd da igramo :ugeek:
Oca mi ja ne mogu da vjerujem sta ti sve pises, ja tebi ne bi dao dvije marke da raspolazes sa njima a kamoli milione ... Dati 10 miliona za Downinga je ravno katastrofi, bolje je pruziti priliku Babelu gori od njega ne moze biti ... Niko Kranjcar je premasio Downinga a moze se dovesti vjerujem i za 5 do 7 miliona , a davati novac za Duuna pored nasih igraca je ravno katastrofi jos kad se Carra vrati ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 17 jan 2011, 16:53

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo šta sam ja uspio skupit na igrici na Facebooku :D

slika
Igram i ja ovu nerealnost, cak mislim da imam bolji tim malo, ribery najjaci :D
Al' me nervira sto svake prijestupne dobijem nekog world class igraca, igram igru skoro godinu dana, imam samo 2-3 wc igraca , ostalo arteta,vargas i tako ti :roll:
A i mog'o si malo taj grb doradit :P
Da ne bude offtopic, ne smatram da nam je Downing potreban toliko, bolje tih 10-ak mil. pridodat za nekog wc igraca, muka mi vise od ovakvih ...
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.