FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ok, ako se sa Farukom Hodžićem (2003 godište) umjesto Adukora može napasti titula, nije problem.Nisam siguran da će konkurent Borac baš pružiti toliku priliku djeci naredne sezone, a Maksimović najavljuje da im uskoro dolaze novi kapitalci.Vidjecemo, živi bili pa vidjeli.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fanimo tužio klub, nula od čovjeka.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:17Baš me čudi Mortin komentarMortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:10100% plus smo doveli sad 2 igrača a oba su strani državljani. Adukor je sad višak svakako.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 11:54
Isto,ja bi volio da se sa Adukorom raskine ugovor i ovoj djeci dadne sansa![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da li je onaj mali Bradonjic u ikakvim opcijama za PAOK ove sezone? Mozda ne bi bilo lose kakvu posudbu probati, dobro lijevo krilo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
A kako znas da Faruk Hodzic nece biti bolji od Adukora?Historicar je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:19Ok, ako se sa Farukom Hodžićem (2003 godište) umjesto Adukora može napasti titula, nije problem.Nisam siguran da će konkurent Borac baš pružiti toliku priliku djeci naredne sezone, a Maksimović najavljuje da im uskoro dolaze novi kapitalci.Vidjecemo, živi bili pa vidjeli.
Tako i za Mujakica govorili
"Ma nista on,kakav on"
Husref mu dao priliku protiv Borca i momak bez greske odigrao utakmicu,dobili 3:0(mi)
Od tada je uvijek standardan u prvih 11
Pa tako i za Kovu
Iznenadno dobio priliku i onda 3 godine standardan
Pidro isto,prva utakmica u Evropi debitovao i isto odlicno odigrao i od tada standardan
I jos bruku ih je bilo
Ja vise volim gledati i trpiti djecu par utakmica nego vracati Adukora koji je guz.icom zatvorio nam vrata i cekati ga godinu dana da dodje u formu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Mali je masina
Poslije Fanima meni je on bio najbolji igrac lige
U Paoku nije odigrao minute kako je dosao mislim
Ne bi bilo lose zaganjati ga na neku posudbu
Mlad i ima nase drzavljanstvo takodjer
Ma razvalio bi kod nas on
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nije ni jednom bio ni na klupi, od kada je došao u Solun.Ali njihovi klubovi, kada dovode mlade igrače sa ovih prostora, obično ih šalju na posudbe u neke od njihovih klubova iz donjeg dijela tabele, čisto da ih detaljno pratiti i da im budu na oku.Znam po srpskim igračima, koje dovedu iz njihove lige. Lego bi nam pravo, on i Fanimo na krilima bi bili super tandem.
-
- Kontakt:
Al ne znam sto Hebiba ostaviše , star los i skup
- feniksptica
- Kontakt:
Ovaj historicar za sake jedne. Eto nek smo sad s Adukorom u igri napadali titulu. Covjek nas sam odvuko do nje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A po čemu su kapitalni garancija bilo čega?Historicar je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:19Ok, ako se sa Farukom Hodžićem (2003 godište) umjesto Adukora može napasti titula, nije problem.Nisam siguran da će konkurent Borac baš pružiti toliku priliku djeci naredne sezone, a Maksimović najavljuje da im uskoro dolaze novi kapitalci.Vidjecemo, živi bili pa vidjeli.
Imali smo ih i mi pa? Nasi najbolja igraca unazad su mujakić, Ahmetović, tatar i rahmanovic.
Borac, nisi rekao, poslije evrope prodaje tj idu im bitni igraci koji su sad kičma ekipe. Na kraju krajeva, ne vidim potrebu da se trči negdje sa pojačanjima.
Mi smo ponavljam 10ti put najbolji fudbal i najveci razliku na terenu pravili kada su u prvih 13 igraca bili mujakić, Šabanović, pidro, Kovačević itd..
Jednostavno, najbitnije je napraviti tim, atmosferu, zajedništvo. To je temelj svake ekipe.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma zajebavam se, znaju ovi što me prozivaju šta je fazon

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bio je Nemanja Nikolić iz Olimpijakosa na posudbi u Mladosti i negdje u Srbiji. Ne bi bilo loše probati, s obzirom na konkurenciju na toj poziciji.Historicar je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:30Nije ni jednom bio ni na klupi, od kada je došao u Solun.Ali njihovi klubovi, kada dovode mlade igrače sa ovih prostora, obično ih šalju na posudbe u neke od njihovih klubova iz donjeg dijela tabele, čisto da ih detaljno pratiti i da im budu na oku.Znam po srpskim igračima, koje dovedu iz njihove lige. Lego bi nam pravo, on i Fanimo na krilima bi bili super tandem.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- AlfredNobel
- Kontakt:
Užasan si.MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:10100% plus smo doveli sad 2 igrača a oba su strani državljani. Adukor je sad višak svakako.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 11:54Isto,ja bi volio da se sa Adukorom raskine ugovor i ovoj djeci dadne sansafeniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 11:53Nije mi zao Adukora ni sekunde. Forsirat domace mlade.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Ebes Adukora i onako nije nikakva prevaga na terenu. A stranac. Isto ko Velkoski kojem smo eto produzili ugovor i samo uprava zna zasto.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Maksimović je rekao da će ih napustiti jedan bitan igrač nakon Evrope, ali da će ih pojačati nekoliko kapitalaca.Imaju pare od Evrope, od sponzora, Dodika.....i što je najvažnije imaju Vicu.Vidječemo sta će naši uraditi u narednim danima, prvenstvo počinje za dvadesetak dana.Pantelija je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:34A po čemu su kapitalni garancija bilo čega?Historicar je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:19Ok, ako se sa Farukom Hodžićem (2003 godište) umjesto Adukora može napasti titula, nije problem.Nisam siguran da će konkurent Borac baš pružiti toliku priliku djeci naredne sezone, a Maksimović najavljuje da im uskoro dolaze novi kapitalci.Vidjecemo, živi bili pa vidjeli.
Imali smo ih i mi pa? Nasi najbolja igraca unazad su mujakić, Ahmetović, tatar i rahmanovic.
Borac, nisi rekao, poslije evrope prodaje tj idu im bitni igraci koji su sad kičma ekipe. Na kraju krajeva, ne vidim potrebu da se trči negdje sa pojačanjima.
Mi smo ponavljam 10ti put najbolji fudbal i najveci razliku na terenu pravili kada su u prvih 13 igraca bili mujakić, Šabanović, pidro, Kovačević itd..
Jednostavno, najbitnije je napraviti tim, atmosferu, zajedništvo. To je temelj svake ekipe.
-
- Kontakt:
Adukor ove sezone u ligi+kupElCartel11 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:56Ebes Adukora i onako nije nikakva prevaga na terenu. A stranac. Isto ko Velkoski kojem smo eto produzili ugovor i samo uprava zna zasto.
21 utakmica
0 golova
0 asistencija
Bas nista ne doprinosi igri
Jos je stranac i ima 28-29 godina
Sto se mene tice,ne bi se zalio da Faruk Hodzic ili Tino zauzmu njegovo mjesto i ako ostane
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A dobro, ne možeš njegovu igru ocijeniti kroz golove i asistencije s obzirom na poziciju. Andrej igra istu poziciju kao i on, pa isto nema nijedan gol u ligi i kupu, nezz za asistencije. Ovo na proljeće je odigrao korektno, i zadržao bih ga sigurno da nije stranac.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 13:03Adukor ove sezone u ligi+kupElCartel11 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:56Ebes Adukora i onako nije nikakva prevaga na terenu. A stranac. Isto ko Velkoski kojem smo eto produzili ugovor i samo uprava zna zasto.
21 utakmica
0 golova
0 asistencija
Sto se mene tice,ne bi se zalio da Faruk Hodzic ili Tino zauzmu njegovo mjesto i ako ostane
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ma znam ja da nije njegova obaveza da zabija goloveNirton je napisao/la: ↑23 jun 2021, 13:06A dobro, ne možeš njegovu igru ocijeniti kroz golove i asistencije s obzirom na poziciju. Andrej igra istu poziciju kao i on, pa isto nema nijedan gol u ligi i kupu, nezz za asistencije. Ovo na proljeće je odigrao korektno, i zadržao bih ga sigurno da nije stranac.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2021, 13:03Adukor ove sezone u ligi+kupElCartel11 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:56Ebes Adukora i onako nije nikakva prevaga na terenu. A stranac. Isto ko Velkoski kojem smo eto produzili ugovor i samo uprava zna zasto.
21 utakmica
0 golova
0 asistencija
Ali Andrej ako ne zabije gol i ne asistira on svojom borbenosti osvaja lopte na sredini terena iz kojih se u 80% slucajeva stvori gol sansa,dok Adukor to ne radi
Adukor je po meni samo dobar u defanzivi,zaustavi dosta napada
Ali meni se cini da je dosta nesiguran kada je lopta kod njega
I kao zadnji vezni,ok ne mora zbiti golove ali treba kao Andrej da sijece i uzima lopte na sredini i stvara sanse za gol
Jos je stranac i ima skoro 30 godina
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Hoces me ti balavče opaliti šakomfeniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:34Ovaj historicar za sake jedne. Eto nek smo sad s Adukorom u igri napadali titulu. Covjek nas sam odvuko do nje

Trenutno korisnika/ca: Anex, Armija1987, BeYaZ, Bing [Bot], boki86, Bosniacum Lilium, ErosViverosViv, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HZbec, johntravolta123, Kaunas, Lecler, MaroonBjelave, napoleon72, NazorUso, PingoFTW, Posejdon, ristagrad, selver79, siroliver69, Taree, ubipara, Varijantas8, VolimBiH96, WeekendOffender, zagorski i 247 gostiju.