Haj pošteno, koji je veći

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Izmedju reala i barce il bayerna i barce?
soxx je napisao/la: ↑20 jun 2021, 21:19Izmedju reala i barce il bayerna i barce?
U oba slučaja odgovor nije barca.
Moje misljenje, a nisam jos vidio nekog drugog da je van spanske fan zone da tura katalonce iznad gore navedenih klubova.
Korisnik @Sarmica standardno mlati praznu slamu. Gdje mu stanu tolike gluposti nije mi jasno
@soxx i logikaxaviesta je napisao/la: ↑20 jun 2021, 15:06Šta ti znaci Barca je top klub sad, to nekad nisu bili? U onom crnom periodu 2001-2004 samo jednom nisu učestvovali u ligi prvaka.soxx je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:28Barca ja top klub sad, kao i mnogi drugi. Al godinama na vrhu su united pool juve real i bayerm, kako u proslosti tako ce biti i u buducnosti..i po meni ovih 5 klubova se izdvaja od ostalih.
Juve ima mozda 2 titule al su konstantno u borbi za samo vrh
9 finala su igrali
Ocekujem sad odgovor na ovo kako je i barca skoro toliko finala odigrala
I sad ce opet neko doc da trolam al
Top5 juve real lpool manu i bayern pa onda ostali nek se redaju
Uostalom
Barcelona: 26 liga 5 lp
United: 20 liga 2 lp
I ti staviš United ispred, kojom to logikom molim te.
I to sto Barca Nike bila u vrhu isto se može reci za United sad kad igra ligu evrope.
Al 2-8 izgubit druze, pa da su Mallorca bilo bi smijesno kamoli Barcelona. Doduse tu su negdje.
Sabrao Makaš bajramske trofeje i kaže trofejniji od Reala koji ima 34 titule prvaka Španije a Barcelona 26.Goretzka je napisao/la: ↑23 jun 2021, 12:55Al 2-8 izgubit druze, pa da su Mallorca bilo bi smijesno kamoli Barcelona. Doduse tu su negdje.![]()
Nego 95 trofeja, Eva Duarte, kup Katalonije na jednu tekmu sa Espanyolom, to se racuna svakako.![]()
Prvi saf koji si naveo potpisujem, drugi bih zapoceo sa Celsijem, Interom, Dortmundom, Ajaxom, Benficom i Portom. Razmislio bih da li bi Barcelonu nakon svih brukanja stavio medju ove ekipe.
Bravo učeniče moj, makar ti opet fali glas H u riječi bajramski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.