Jeste, izgleda Eupen nema vise tekmi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Europa League Playoff Edit
Turkeš je trebao u ligi 5 poslije te sezone, kako je krenuo namaknuo bi 20 golova u Švicarskoj. Njegov haver iz Lozane Zeqiri je u Brightonu završio.
Realno Turkeš je imao samo četiri gola iz igre u 13 utakmica, u 26. godini ima ukupno sedam golova u prvoligaškom sistemu. On se još nije dokazao ni u elitnom rangu Švicarske, mislim da su te izjave za Ligu 5 preoptimistične... Za Koljića bih već mogao reći da bi imao 20 golova, šest golova u šest utakmica i svi iz igre (tačnije jedan iz slobodnogDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jun 2021, 14:57Turkeš je trebao u ligi 5 poslije te sezone, kako je krenuo namaknuo bi 20 golova u Švicarskoj. Njegov haver iz Lozane Zeqiri je u Brightonu završio.
Ali kao i sa svakim našim igračem, pred iskorakom kad ono povreda. Pokidao je ligamente nažalost. Vidio sam u Sarajevu je boravio ovih dana, trenirao sa Ahmetovićem hehehe.
Valjda ne bude kao sa Bajićem.
Ne bi trebalo, Prevljak je ipak nekoliko klasa iznad.
Koji bi to tandem bio u Udinese: Bajic & Prevljak ... protivnik ne bi ni izas'o na teren a na semaforu bi vec stojalo 2:0 ...
Pa sad. Teško će njih dvojica biti kvalitetniji od napadača.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jun 2021, 19:23Kvalifikacije za EURO 2024 dočekujemo sigurno bez napadača i krilnih igrača.
Pitanje je da li ćemo i bekove imati u vidu Dedića i Gazibegovića.
Mislio sam na pravog centarfora Džekinog tipa.ASD je napisao/la: ↑24 jun 2021, 20:13Pa sad. Teško će njih dvojica biti kvalitetniji od napadača.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jun 2021, 19:23Kvalifikacije za EURO 2024 dočekujemo sigurno bez napadača i krilnih igrača.
Prevljak i Demirović su vjerovatno talentovaniji od njih.
Džeko je najbolji ex Yu centarfor u zadnjih 30 godina, ako se budemo ravnali po njemu, čekaćemo pola vijeka.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jun 2021, 20:40Mislio sam na pravog centarfora Džekinog tipa.ASD je napisao/la: ↑24 jun 2021, 20:13Pa sad. Teško će njih dvojica biti kvalitetniji od napadača.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jun 2021, 19:23Kvalifikacije za EURO 2024 dočekujemo sigurno bez napadača i krilnih igrača.
Prevljak i Demirović su vjerovatno talentovaniji od njih.
Bajic je uvijek bio losiji napadac od Prevljaka.
Ma više sam mislio na tip stamenitog napadača koji zna zadržati loptu u posjed i igrati glavom.DrFilgud je napisao/la: ↑24 jun 2021, 21:12Džeko je najbolji ex Yu centarfor u zadnjih 30 godina, ako se budemo ravnali po njemu, čekaćemo pola vijeka.
Srbija već petnaestak godina nema centarfora klase Ibiševića, po pitanju kontinuiteta i kvaliteta. Sa ovim Jovićima, vlahovićima tek treba da se vidi.
Mislim da smo se mi razmazili sa napadačkim apetitima, ako bi imali dva napadača koji u ligama 5 postižu pet-deset golova, to bi bilo odlično.
Ne smijemo zaboravit da mi ništa ne proizvodimo, živimo od dijasporske sadake.
To su sve igrači koji su u vrhunskim klubovima.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jun 2021, 21:06Uvući ćeš me dublju diskusiju.
Vjerovatno nisu talentovaniji od pomenutih napadača a da li se slažeš da bi napadači i trebali biti talentovaniji igrači na terenu pored veznjaka?
Ne znam po meni za beka je dovoljno da si u jednom dobar, zato imamo bezbroj limitiranih igrača na toj poziciji poput Wan Bissake, Arnolda, Semeda itd. Iako ti igrači igraju na izuzetno visokom nivou.
Ja nikako ne mogu te dvije pozicije gledati na isti način.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.