FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MojaMalenkost
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MojaMalenkost » 22 jun 2021, 16:14

Ko da gledam Pesto i Dzindo ce biti u ovoj komisiji za imenovanje novog saziva skupstine :urnebes:
Pročepit će negdje.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 22 jun 2021, 16:14

PointBlank je napisao/la:
21 jun 2021, 22:53
Ima li neko UMBRO proslogodisnji dres dugih rukava, L velicina za prodati?
Bio je u fanshopu 60 KM,ako nije prodan.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 22 jun 2021, 16:14

SudoHusika je napisao/la:
22 jun 2021, 15:59
Koja već prilika po redu za sve iskrene Željovce. Izvolite, odazovite se i pokušajte pomoći. Dosta nam je šupljiranja sa strane i dobacivanja šta i kako treba.
Upravo to, dosta je vise supljiranja sa strane. Ovo je sansa za sve sposobne i finansijski jake Zeljovce da se ukljuce u rad kluba. Pokazite djelima da volite Zelju a navijaci su vam ciscenjem skupstine otvorili vrata..

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 22 jun 2021, 16:23

Brkooo je napisao/la:
22 jun 2021, 16:14
Koja već prilika po redu za sve iskrene Željovce. Izvolite, odazovite se i pokušajte pomoći. Dosta nam je šupljiranja sa strane i dobacivanja šta i kako treba.
Upravo to, dosta je vise supljiranja sa strane. Ovo je sansa za sve sposobne i finansijski jake Zeljovce da se ukljuce u rad kluba. Pokazite djelima da volite Zelju a navijaci su vam ciscenjem skupstine otvorili vrata..
A takvih su kolone, eno ih cekaju od stadiona do Vilsonovog. Da li ste svjesni pojedinci realiteta? Kod nas se energija samo oko pojedinaca moze pokrenuti i u nesto pretvoriti a vi samo smjenjujte. Cim novi dodju i njih.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 jun 2021, 16:26

Ljudi stvarno misle da stoje u redu i cekaju da pomognu,na kraju krajeva nek pomazu nista ako nemaju marke u dzepu ko vecina trenutnih.Vidimo kako izgleda kad ti sirotinja pomaze.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 22 jun 2021, 16:30

Sta je bilo sa sponzorima koji su se spominjali (Mozzart, Kutjevo)
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 22 jun 2021, 16:36

Nadam se da ovi što nisu podnijeli ostavke neće ostati u klubu, ma ko god oni bili.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 22 jun 2021, 16:38

Pa bice skupstina raspustena.. Sad je najvaznije pitanje ko ce biti u komisiji za izbor novog saziva.. Ta komisija odlucuje o buducnosti kluba..
Pročepit će negdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 jun 2021, 16:39

SF6 je napisao/la:
22 jun 2021, 16:36
Nadam se da ovi što nisu podnijeli ostavke neće ostati u klubu, ma ko god oni bili.
Na sjednici bi trebala biti donesena Odluka o raspuštanju trenutnog saziva Skupštine FK Željezničar te imenovanje Komisije za izbor novih delegata kako je to i propisano statutom kao najvišim pravnim aktom Kluba.
Po ovom raspusta se cijela Skupstina i ko je podnio ostavku i ko nije. Bilo je bitno samo ovih 60% da podnese ostavku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 22 jun 2021, 16:44

Inteligentno je to da podnese ostavku a ostane u klubu, strasno sta se pise
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 22 jun 2021, 16:46

NerminFatic je napisao/la:
22 jun 2021, 16:23
Brkooo je napisao/la:
22 jun 2021, 16:14
A takvih su kolone, eno ih cekaju od stadiona do Vilsonovog. Da li ste svjesni pojedinci realiteta? Kod nas se energija samo oko pojedinaca moze pokrenuti i u nesto pretvoriti a vi samo smjenjujte. Cim novi dodju i njih.
Jesi li ti svjestan da je bilo potrebno smijeniti sve clanove ove skupstine? Traze se ostavke, zato sto je godinama unazad skupstina kluba disfunkcionalna i blokira bilo kakav razvoj klub. Iz takve skupstine su se birale najnesposobnije uprave u citavoj povijesti kluba, clanovi takvih uprava ne komuniciraju jedni sa drugima, nesto nevjerovatno. U konacnici, jos uvijek trenutna skupstina je puna nesposobnih parazita, gdje mnogi od njih, fening jedan nisu dali za klub. Jedan Pesto i slicne sline godinama odlucuju i nesto se pitaju.

Sposobni, posteni i finansijski jaki ljudi nece da imaju posla sa Pestom i slicnom bagrom ali kad vide da se nesto pokrenulo, da se pravi zdrava atmosfera, mozda odluce da se aktiviraju i pomognu klubu.

Evo na zadnjoj skupstini se pojavio gospodin Drinjakovic. Kazu da je uspjesan privrednik, multimilioner i vlasnik neke jake kompanije.
Sto znaci da mozda ima jos slicnih ljudi poput doticnog gospodina koji imaju zelju da se aktivno ukljuce, samo se treba napraviti zdrav ambijent da bi takvi ljudi usli u klub a prvi korak ka tome je ovo ciscenje skupstine..

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 22 jun 2021, 16:54

Ne odgovara molerima Drinjakovic.. Kad su vidjeli njega i Duvnjaka kao prijedloge za NO zeludac im se okrenuo :mrgreen:
Pročepit će negdje.

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 22 jun 2021, 17:49

MojaMalenkost je napisao/la:
22 jun 2021, 16:54
Ne odgovara molerima Drinjakovic.. Kad su vidjeli njega i Duvnjaka kao prijedloge za NO zeludac im se okrenuo :mrgreen:
Drinjakovicu ponudjeno da udje u UO,ne lupaj gluposti,htjele neznalice sto su vodile skupstinu van procedura i zakonskih osnova da nesto izglasaju.Covjeku nezgodno bilo kad je skontao sta su uradili.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jun 2021, 17:57

Koja već prilika po redu za sve iskrene Željovce. Izvolite, odazovite se i pokušajte pomoći.
A jesi kralj :kralj: :rol:

Hajde ovako iskreno, oni koji bas bas bas bas vole Želju nemaju 💶 a i nisu nesto posebno skolovani da bi mogli pomoci.
Nemaju neke vezice i ruku u politici.

Sve ovo drugo sto se kofrci i bajagi voli Zelju vecinu zavrsi s tuzbom klubu ili pljuvanje u javnosti.

Trebaju ljudi koji ce pomoci a ne odmoci pa taman on bio babin iz kladuse.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 22 jun 2021, 18:19

MocMahale444 je napisao/la:
22 jun 2021, 17:57
Koja već prilika po redu za sve iskrene Željovce. Izvolite, odazovite se i pokušajte pomoći.

Hajde ovako iskreno, oni koji bas bas bas bas vole Želju nemaju 💶 a i nisu nesto posebno skolovani da bi mogli pomoci.

Sve ovo drugo sto se kofrci i bajagi voli Zelju vecinu zavrsi s tuzbom klubu ili pljuvanje u javnosti.

Muhoni ja mislim na ove sveznajuće navijače što sjede distancirani u foteljama i dobacuju šta treba a šta ne treba. Sve znaju kako i šta a kada ih zovneš ugase telefone. Evo, bujrum, vrata širom otvorena dobronamjernim, situiranim, pametnim i sposobnim.

Sve može nemoj samo babine. :tralala:
Željezničar za život cijeli!

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 22 jun 2021, 18:21

Vasilije Kolak i Igor Makitan. Pouzdani golman i štoper će karijeru nastaviti u Južnoafričkoj republici, tačnije u ekipi TS Galaxy FC.

otpade Kolak iako je bilo pregovora
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 jun 2021, 18:35

22 jun 2021, 18:19

Muhoni ja mislim na ove sveznajuće navijače što sjede distancirani u foteljama i dobacuju šta treba a šta ne treba. Sve znaju kako i šta a kada ih zovneš ugase telefone. Evo, bujrum, vrata širom otvorena dobronamjernim, situiranim, pametnim i sposobnim.

Kao sto rekoH foteljasi nas vecinom tuze ili blate po novinama.

ko ih faka ;) pametnjakovici nece zasukati rukave osim kad trebaju jagnjetine žderati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Pametinikaddosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametinikaddosta » 22 jun 2021, 18:56

22 jun 2021, 18:35

ko ih faka ;) pametnjakovici nece zasukati rukave osim kad trebaju jagnjetine žderati.
Uđite, dajte pare a mi ćemo da vam je.... majku i razvlačimo i po forumima.. dođite, nema koga mi ne možemo da popljujemo :)

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 22 jun 2021, 19:32

Pametinikaddosta je napisao/la:
22 jun 2021, 18:56

Uđite, dajte pare a mi ćemo da vam je.... majku i razvlačimo i po forumima.. dođite, nema koga mi ne možemo da popljujemo :)
Ne razumijem bas ovo.

Zar nije fer da se prizeljkuje da ti dodju ljudi u upravu kluba, koji mogu da nadju neke sponzore, stvore zdrav ambijent tako da i manje firme hoce da budu sponzori, a sve to u dobrobit kluba. A te osobe mogu biti dio jedne lijepe price. Mislim pricamo o BiHPL gdje sasvim normalno mozes biti konkurentan za nesto u takvoj ligi.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 22 jun 2021, 19:32

Pametinikaddosta je napisao/la:
22 jun 2021, 18:56

Psihologija i razmišljanje navijača/simpatizera je opet posebna tema. Pisao sam 100 puta da se moramo kutarisati pitarluka i yebavanja majki - i uposlenicima, i članovima UO i mladim igračima. Pogotovo onima koji to nisu zaslužili. Istina, nije bilo baš dosta kvalitetnih prijatelja kluba u zadnje vrijeme, ali opet...
Najgore od svega je to što je forumski puč u stanju oblatiti i one koji to najmanje zaslužuju. Imaš primjere ljudi koji su već ocrnili i Badžaka, i Zubana i rahmetli Džubura našeg, govorili 'vaki 'naki kradu pare iz Želje itd itd.

Postali smo jako nezgodna sredina i društvo i ovaj nadolazeći period stabilizacije, koji je neminovan, je idealna prilika da se malo presaberemo i mi navijači i da prepoznamo i podržimo dobre namjere pojedinaca kojih će, aBd, biti. Siguran sam. Isto važi i za tretiranje mladih igrača koji će, po svemu sudeći, dobiti priliku ove sezone jer za bolje nećemo imati zelja.
Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, rodjeeni1922, Sarajevskigigant1921 i 56 gostiju.