Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Zanimljivo je koliki animozitet vlada prema osobama homoseksualne orijentacije a recimo neke od najpoznatijih i najuspješnijih ličnosti kroz historiju, što u nauci što u umjetnosti i sportu, su upravo bile homoseksualci. Valjda i to nešto govori.
Alan Turing, Freddie Mercury, Elton John, Tim Cook, Oscar Wilde, David Bowie, Thomas Muller su samo neke od značajnih ličnosti kroz historiju koje su najbolji pokazatelj da su homoseksualci možda čak i nadmoćniji od hetero osoba.
Alan Turing, Freddie Mercury, Elton John, Tim Cook, Oscar Wilde, David Bowie, Thomas Muller su samo neke od značajnih ličnosti kroz historiju koje su najbolji pokazatelj da su homoseksualci možda čak i nadmoćniji od hetero osoba.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Razumio bih da je tema homoseksualnosti taboo tema u fudbalu još uvijek, da Philipp Lahm nije nedavno kao homoseksualni kapiten predvodio dvije od najmoćnijih ekipa u historiji fudbala ka titulama Lige Šampiona i Svjetskog Prvenstva. Pored toga jedan od najboljih na svojoj poziciji u historiji fudbala.
Ljudi brzo zaboravljaju.
Ljudi brzo zaboravljaju.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 22 jun 2021, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam znao da mu je ovako lijepa sestra. Na koga se on onda bacio.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa hrpa muškaraca homoseksualne orijentacije ima ženske partnere koje im služe kao paravan jer znaju da bi proživjeli pakao da javno obznane da su homoseksualci. To za Mullera je javna tajna i vjerujem da neki malo upućeniji navijači Bayerna i ljubitelji njemačkog nogometa mogu potvrditi to. Evo neka se forumaš @coelho očituje vjerujem da je on najupućeniji u dešavanja u i oko njemačke reprezentacije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zna momčina iz vlastitog iskustva. Veliki nogometaš, a još veći čovjekPhilipp Lahm stated that it's a "pity that being gay in football is still a taboo subject" and he would have no problem with a homosexual teammate and is "not afraid of homosexuals". However, Lahm does not advise footballers to publicly admit to being homosexual, because of the abuse they would suffer.

Ma joj ne bih ja komentarisao sadašnje igrače.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 16:04Pa hrpa muškaraca homoseksualne orijentacije ima ženske partnere koje im služe kao paravan jer znaju da bi proživjeli pakao da javno obznane da su homoseksualci. To za Mullera je javna tajna i vjerujem da neki malo upućeniji navijači Bayerna i ljubitelji njemačkog nogometa mogu potvrditi to. Evo neka se forumaš @coelho očituje vjerujem da je on najupućeniji u dešavanja u i oko njemačke reprezentacije.
Ono što se zna da je Hitzlsperger prvi među fudbalerima izjasnio kao gej. 2010 godine pred Svjetsko prvenstvo bio je tzv gej skandal u Njemačkoj, čitavu repku sa Joachimom Lowom su nazvali leglom homoseksualaca.
Ovo ispod je navodno supruga Joachima Lowa, meni izgleda kao paravan klasični. Što ne mogu reći za Lisu Muller

To ti je isto kao da kazes da su ljevaci nadmocniji ljudi jer su eto sticajem okolnosti mnoge licnosti kroz historiju bile ljevaci. Seksualna orijentacija je nebitna. Ljudi su jednostavno bili otvorenijeg uma i talenti.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 15:46Zanimljivo je koliki animozitet vlada prema osobama homoseksualne orijentacije a recimo neke od najpoznatijih i najuspješnijih ličnosti kroz historiju, što u nauci što u umjetnosti i sportu, su upravo bile homoseksualci. Valjda i to nešto govori.
Ovim je sve receno. Ocito je da slobodnije i otvorenije seksualne sklonosti pozitivno uticu na kreativnost, mastovitost i intelekt. Vjerujem da su gej osobe i fizicki nadmocnije od heteroseksualaca obzirom na njihovu impresioniranost muskom muskulaturom. Sigurno da kao takvi vise vode racuna o svojim fizickim sposobnostima .BoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 15:46Zanimljivo je koliki animozitet vlada prema osobama homoseksualne orijentacije a recimo neke od najpoznatijih i najuspješnijih ličnosti kroz historiju, što u nauci što u umjetnosti i sportu, su upravo bile homoseksualci. Valjda i to nešto govori.
Dame i gospodo.. . bogovi komedije. 

Znaci ni Lamonja ni Milerinjo nisu derpasi,cemu onda ove dezinformacije ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Nadamo se da ce ovoga sto vise biti i u nasem fudbalu
Divan potez LaporteBoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 15:07Ovako to recimo rade velike i ozbiljne fudbalske institucije:

Nema Fodena, nema Mounta, upali Grealish i Saka, ide ubjedljiva pobjeda Engleza.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako li misli Barsu izvući iz finansijske dubioze?let3 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 16:37Divan potez LaporteBoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 15:07Ovako to recimo rade velike i ozbiljne fudbalske institucije:
taj veliki covjek misli na gejeve, lezbe, trandze, ukratko na sve
![]()
⚜️~⚜️~⚜️
Ne znam sta mi je gore, ovi attention whores upisi il ovi sto ko biva im nesto argumentiraju.TiMozesSveAlJednoNe je napisao/la: ↑22 jun 2021, 16:30Još ne vjerujem koliko kvalitetnih postova pročitah na zadnje dvije stranice![]()
Mada kakav se fudbal igra danas, nije ni cudo sto je ovo glavna tema.
Večeras se sastaju 4 ispodprosječne ekipe. Festival antifudbala.
Tačno, ubjedljivo najgora grupa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.