Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
A zasto je inace ljudima bitno ko koga **** i u koju rupu 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Rupa je rupa, bitno je da se moj mali kupa. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Boje se da njihova rupa nije na meti.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Imam osjecaj da sve jedna osoba pise sa 4,5 profila gore
Cuj ugrozeni, pa pola Afrike je ugrozeno zbog ozbiljnih problema sa nestasicom hrane i vode pa nece niko okaciti africke zastave po Areni, a jako hoce o **** eto njihova ugrozenost je zastrasujuca

Cuj ugrozeni, pa pola Afrike je ugrozeno zbog ozbiljnih problema sa nestasicom hrane i vode pa nece niko okaciti africke zastave po Areni, a jako hoce o **** eto njihova ugrozenost je zastrasujuca
Vise ima hrane i vode na svijetu nego homoseksualaca, tako da je ugrozenost gladne africke djece znatno manja.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovako to recimo rade velike i ozbiljne fudbalske institucije:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma realno, pretjeruje se sa svim "ugroženim" skupinama. U većini civiliziranog svijeta, homoseksualci žive normalno i bez ikakvih ograničenja. Ostalo je još konzervativnijih zemalja, u kojima imaju određena ograničenja, ali takvih je mijesta sve manje.
Ponavljam, problem je u tome što SAD gura svoje političko smeće ostatku svijeta.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
desničari i dalje dokazuju kako su najveće snowflakečine na planeti 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Škoti jesu borbeni ali kvalitet je na strani Hrvatske.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dok god najveća prevara u historiji fudbala igra u prvoj postavi, dajem svima šansu protiv HR.
Danas moras imati udruzenje da budes ****,crnac ili zenaJonSnow je napisao/la: ↑22 jun 2021, 15:10Ma realno, pretjeruje se sa svim "ugroženim" skupinama. U većini civiliziranog svijeta, homoseksualci žive normalno i bez ikakvih ograničenja. Ostalo je još konzervativnijih zemalja, u kojima imaju određena ograničenja, ali takvih je mijesta sve manje.
Ponavljam, problem je u tome što SAD gura svoje političko smeće ostatku svijeta.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bez offtopica molim te. Neki se bore za svoja prava ovdje

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šta mislite hoće li Harry Kane uspjeti postići gol?
Nego kada ce Alianz Arena staviti neku zastavu za pedofile da se ukaze na krsenje njihovih ljudskih prava ipak ljubav je ljubav sta nekoga briga sta ljudi i djeca rade jel tako
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ko to?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Njemci i moralne vrijednosti

Pede.rski sex je izbor odraslih osoba. Pedofilija, to nije i ne mogu u istu rečenicu.
Ironično je da uglacnom vjernici potežu takvu paralelu, a ni Biblija ni Kuran pretjerano ne osuđuju pedofiliju, čak naprotiv.

Kovačić.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.