Uglavnom prolazi, posebno u prvim mečevima.samosarajvo je napisao/la:Isplati li mi se igrat 3 para sa kvotama 1.30 , ukupna kvota 2.1 i uplatiti 10 maraka ? Kolke su sanse da se to dobije ?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Citizen-X
- Kontakt:
probati hrvatsku prvo poluvrijeme X2 dakle nerijeseno ili poraz - kvota 15.
na manji ulog 5-10 eura
na manji ulog 5-10 eura
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Na ovom samo jednom zezne me Kame zbroj gemova,ja igrao manje od 37.5,oni otisli preko 40
https://www.****/public/ticket.aspx? ... 86%20B7SX7

https://www.****/public/ticket.aspx? ... 86%20B7SX7
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Pa ne znam kad je poceo ovaj AO ? Znas li koji su mecevi ovim igracima.Virtu4l je napisao/la:Uglavnom prolazi, posebno u prvim mečevima.samosarajvo je napisao/la:Isplati li mi se igrat 3 para sa kvotama 1.30 , ukupna kvota 2.1 i uplatiti 10 maraka ? Kolke su sanse da se to dobije ?
Konto sam igrat:
Isner 1
Cilic 2
Pavlyuchenk 1
Baghdatis M. 2
Penneta 1
Kvota 2.5
???
Ozbiljno da ozbiljnije ne može biti. S tim da se dosta mečeva igra na Suncu na velikoj temperaturi, pa zato nekad bude iznenađenja. Mada, iznenađenja se svakako redovno u tenisu dešavaju.samosarajvo je napisao/la:Moze li mi neko reci kolko ozbiljno igraci shvataju ovaj Australian Open. Ja nisam bas dobar sa ovim tenisom pa me zanima jel se ljudi zajebavaju ili igraju najbolje sto znaju ?
-
- Kontakt:
Pa sta mislis odigrat ovih 5 parova na cenera ? napiso sam u predhodnom postuWilly je napisao/la:Ozbiljno da ozbiljnije ne može biti. S tim da se dosta mečeva igra na Suncu na velikoj temperaturi, pa zato nekad bude iznenađenja. Mada, iznenađenja se svakako redovno u tenisu dešavaju.samosarajvo je napisao/la:Moze li mi neko reci kolko ozbiljno igraci shvataju ovaj Australian Open. Ja nisam bas dobar sa ovim tenisom pa me zanima jel se ljudi zajebavaju ili igraju najbolje sto znaju ?

e moj rusu dabogda se raspao. jedino ga stavio zbog toga sto sam neki dan gledao ovog mrmota mayera protiv staracea, veze zive on nema. Jos ovaj Davidenko vrati brejk u cetvrtom setu i odma popusi svoj servis, kod 5-4 imao jos jednu brejk loptu al nishta. ebo majku ako nije prodao opet, ne mogu da vjerujem da je sebi dozvolio da ispadne u prvom kolu

znaci juce totenhem go za 103, totenhem zx2 za 28 i ovaj retard

nema potpisa
Napiši mi protiv koga igraju.samosarajvo je napisao/la:Pa sta mislis odigrat ovih 5 parova na cenera ? napiso sam u predhodnom postuWilly je napisao/la:Ozbiljno da ozbiljnije ne može biti. S tim da se dosta mečeva igra na Suncu na velikoj temperaturi, pa zato nekad bude iznenađenja. Mada, iznenađenja se svakako redovno u tenisu dešavaju.samosarajvo je napisao/la:Moze li mi neko reci kolko ozbiljno igraci shvataju ovaj Australian Open. Ja nisam bas dobar sa ovim tenisom pa me zanima jel se ljudi zajebavaju ili igraju najbolje sto znaju ?
-
- Kontakt:
Isner - Serra 1Willy je napisao/la: Napiši mi protiv koga igraju.
Young - Cilic 2
Pavlyuchenkova - Flipkens 1 (trebe)

Zemlja - Baghdatis 2
Pennetta - Rodionova 1 (trebe)

Interista je napisao/la:Malisse - Andujar(29,5) 1 1.85 (zbroj gemova)
Malisse na pocetku ove sezone jako dobar, odlican nastup imao u Indiji, gdje je u finalu izgubio od Wawrinke, odlican na tvrdoj podlozi i igra protiv spanjolca koji je od 2007 do sada odigrao svega 8 meceva na tvrdoj podlozi i sve izgubio, ocekujem ovdje laganu pobjedu od 3-0 sa najmanje jednim brejkom u svakom setu sto je dovoljno da tip prodje pod uslovom da u jednom od tih setova rezultat bude 6-3 a ostala dva mogu sa 6-4, mada mislim da ce Malisse da uzme i vise od jednog brejka po setu.
- Citizen-X
- Kontakt:
ovo je jadno da jadnije ne moze bit ljudi
poglabah 80 eura juce ladno me oborio TImmo De Bakker pri situaciji 2:0 za njega u setovima i 5:2 servira u 3. setu za mec dakle frajer ima servis gem servira za mec 2:0 u setovima za njega i 5:2 u gemovima a ja se radujem k'o dijete jer sam pogodio kvotu 5,5 - naravno ja krelos ne odlucujem da pokrijem visoku kontrakvotu i iz 5:2 i 2:0 dobijenog meca tipus gubi mec... ovo je ljudi zalosno... al ono momacki zalosno...
sta reci - istorija mi se ponavlja....
ne bi bio dobar deminer - ja mislim da bi mi prva presudila
poglabah 80 eura juce ladno me oborio TImmo De Bakker pri situaciji 2:0 za njega u setovima i 5:2 servira u 3. setu za mec dakle frajer ima servis gem servira za mec 2:0 u setovima za njega i 5:2 u gemovima a ja se radujem k'o dijete jer sam pogodio kvotu 5,5 - naravno ja krelos ne odlucujem da pokrijem visoku kontrakvotu i iz 5:2 i 2:0 dobijenog meca tipus gubi mec... ovo je ljudi zalosno... al ono momacki zalosno...
sta reci - istorija mi se ponavlja....
ne bi bio dobar deminer - ja mislim da bi mi prva presudila
jucer odigram ova 2 para i poslusam onog monkeya za hanescua i harrisona i naravno promasim..Interista je napisao/la:Monfils - De Bakker(35,5) 2 1.80 (zbroj gemova)
najveci razlog za ovaj tip jeste povreda Monfilsa, povrijedio je ledja u egzibicijskom mecu prije Australian Opena i pitanje je koliko je spreman, s obzirom na to mislim da De Bakker moze ovdje uzeti makar jedan set sto bi bilo dovoljno za prolaz ovog tipa.
Izbaci Pennettu, prošle sedmice ju je Jovanovski lako dobila, ostalo bi trebalo doći bez problema. Hoćeš da ti nađem rezervni par?samosarajvo je napisao/la:Isner - Serra 1Willy je napisao/la: Napiši mi protiv koga igraju.
Young - Cilic 2
Pavlyuchenkova - Flipkens 1 (trebe)![]()
Zemlja - Baghdatis 2
-
- Kontakt:
Ajde jedan ali ali ako si mrtav siguranWilly je napisao/la:Izbaci Pennettu, prošle sedmice ju je Jovanovski lako dobila, ostalo bi trebalo doći bez problema. Hoćeš da ti nađem rezervni par?samosarajvo je napisao/la:Isner - Serra 1Willy je napisao/la: Napiši mi protiv koga igraju.
Young - Cilic 2
Pavlyuchenkova - Flipkens 1 (trebe)![]()
Zemlja - Baghdatis 2

HVALA
- Citizen-X
- Kontakt:
kad on tipuje mozes komotno sanjat smjestaj negdje ispod mostaInterista je napisao/la:jucer odigram ova 2 para i poslusam onog monkeya za hanescua i harrisona i naravno promasim..Interista je napisao/la:Monfils - De Bakker(35,5) 2 1.80 (zbroj gemova)
najveci razlog za ovaj tip jeste povreda Monfilsa, povrijedio je ledja u egzibicijskom mecu prije Australian Opena i pitanje je koliko je spreman, s obzirom na to mislim da De Bakker moze ovdje uzeti makar jedan set sto bi bilo dovoljno za prolaz ovog tipa.
cujem da su ga sutnuli sa foruma - bilo je i vrijeme
ko ima markicu da proba nek proba kontradvoznake na poluvremenu kontra poljake, hrvata i na japan.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 17 jan 2011, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi sta cemo za Slovacka-Argentina u rukometu..
jesu li i ovi slovaci amateri? Pratio sam rez prootiv Svedske, bili su u igri do pred kraj kad su ih domacini razbili..Mogu li danas dobiti? Ne mogu vise ni u sta siguran biti, navukla mi se neka suhva...
Besiktas kosarka, igra li onaj crnac Iverson???
jesu li i ovi slovaci amateri? Pratio sam rez prootiv Svedske, bili su u igri do pred kraj kad su ih domacini razbili..Mogu li danas dobiti? Ne mogu vise ni u sta siguran biti, navukla mi se neka suhva...
Besiktas kosarka, igra li onaj crnac Iverson???
Gulbis - Becker 1 1.35
Jovanovski - Chang 1 1.30
Ivanović - Makarova 1 1.20
ovo je za samosarajevo
za ostale:
Llodra - Chela 1 1.70
Petrova - Pervak 1 1.55
i jedno traženje duhova:
Janković - Kudryatseva 2 2.90 (ili što je sigurnije kontrahendikep)
Jovanovski - Chang 1 1.30
Ivanović - Makarova 1 1.20
ovo je za samosarajevo
za ostale:
Llodra - Chela 1 1.70
Petrova - Pervak 1 1.55
i jedno traženje duhova:
Janković - Kudryatseva 2 2.90 (ili što je sigurnije kontrahendikep)
nije los listic samo bi mozda izbacio madjarsku iako mislim da ce proci...robben11 je napisao/la:sta mislite o ovom tiketu:
balic over 3 (protiv australije)
bielecki over 4 (protiv cilea)
vujin under 5 (protiv danske)
palmarson over 4 (protiv japana)
madarska-brazil over 6
sta bi vi izbacili???
Šta je sigurnije:
Španjolska - Njemačka 1
ili
Španjolska - Njemačka (-51.5+) z2
??
Španjolska - Njemačka 1
ili
Španjolska - Njemačka (-51.5+) z2
??

palmarson bi trebo ici preko a ja cu da idem hrvatska-australija (27.5) 2 mislim da je hrvatima dosta 24-25 razlikerobben11 je napisao/la:je li bolje da igram ovog palmarsona ili nekog drugog??? hvala na savjetu a sta bi ti igrao za danasInterista je napisao/la:nije los listic samo bi mozda izbacio madjarsku iako mislim da ce proci...robben11 je napisao/la:sta mislite o ovom tiketu:
balic over 3 (protiv australije)
bielecki over 4 (protiv cilea)
vujin under 5 (protiv danske)
palmarson over 4 (protiv japana)
madarska-brazil over 6
sta bi vi izbacili???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.