Hvala puno

Joj koliko mi ovo fali
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:30Hvala punosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:16Gledao sam ja prvi trening, dobro trenira pogotovo pomocni. Konstantno je u komunikaciji sa igracima i ne skida pogled sa njih. Ivković vise posmatra i vjerovatno u glavi razmislja. Konstantno vjezbaju akciju probijanja sa strane. Eto to je neko moje zapazanje nije bilo puno igraca al nisam skontao da ima i druga grupa mislim vidio sam mlade igrace na klupi al sam kontao da su postedjeni.![]()
Eeeee burazere šta ozbiljna ekipa može za 60 minuta napravit haha. To mi taktički da zavaramo protivnika. Naši igrači tempiraju formuMrkiMedo je napisao/la: ↑21 jun 2021, 20:31Meni se cini da je na treningu “bitniji” bio ovaj pomocni od IvkovicaMoram primijetiti i da su igraci poprilicno zapusteni, daj boze da budu spremni za 60 minuta nakon ove 3-4 sedmice koliko ima do pocetka sezona.
Kako god, sretno igracima, nadam se da ce uprava ispostovati to sto su dogovorili sa njima i trenerom, ali poznavajuci njih mrka kapa.
Ja ne ko tam da momak od 21 godinu koji trenira svaki dan ima visak kilograma.Pa bolje Brajlovic izgleda od njegaelevenblues je napisao/la: ↑21 jun 2021, 22:01Hoce li neko ovog sklonit s teme vise ?
Valjda navijaci pisu ovdje.
Na sta ovaj Amar Mehic lici, ovo je bruka i sramota za jednog rekreativca a ne profesionalnog fudbalera.
Ma ima on problem u glavi il u gacama jer ga ocito boli ona stvar.Kometa je napisao/la: ↑21 jun 2021, 22:11Ja ne ko tam da momak od 21 godinu koji trenira svaki dan ima visak kilograma.Pa bolje Brajlovic izgleda od njegaelevenblues je napisao/la: ↑21 jun 2021, 22:01Hoce li neko ovog sklonit s teme vise ?
Valjda navijaci pisu ovdje.
Na sta ovaj Amar Mehic lici, ovo je bruka i sramota za jednog rekreativca a ne profesionalnog fudbalera.
Sa njim i Osmanovicem vjecito nekakvi problemi, neozbiljnosti. Kad bismo doveli Dujakovica i jednog i drugog bih otpisao.MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 jun 2021, 22:13Nece se Mehic najesti hljeba od fudbala. 20 godina, a slauf oko struka. Moguce da su i neki problemi sa hormonima. Cudno je da mlad momak koji je fizički aktivan ima ovakav visak kg..
Osmanovicu treba staviti kakvu klauzulu u ugovor da ne smije cugati.. Kad se sjetim kada je debitovao pojeo loptu. Konto sam da ce za 2-3 godine do repke dogurati, a umjesto da trenira on sa Asimom na cugu i kurve.. Nije mu jos kasno da postane igrac..LjoZee je napisao/la: ↑21 jun 2021, 22:20Sa njim i Osmanovicem vjecito nekakvi problemi, neozbiljnosti. Kad bismo doveli Dujakovica i jednog i drugog bih otpisao.MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 jun 2021, 22:13Nece se Mehic najesti hljeba od fudbala. 20 godina, a slauf oko struka. Moguce da su i neki problemi sa hormonima. Cudno je da mlad momak koji je fizički aktivan ima ovakav visak kg..
Osmanović u Igmanu stopera igraoLjoZee je napisao/la: ↑21 jun 2021, 22:20Sa njim i Osmanovicem vjecito nekakvi problemi, neozbiljnosti. Kad bismo doveli Dujakovica i jednog i drugog bih otpisao.MojaMalenkost je napisao/la: ↑21 jun 2021, 22:13Nece se Mehic najesti hljeba od fudbala. 20 godina, a slauf oko struka. Moguce da su i neki problemi sa hormonima. Cudno je da mlad momak koji je fizički aktivan ima ovakav visak kg..
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kajkutenjoyer, kontra, samoFKS i 45 gostiju.