dzenidm je napisao/la:vrlo jak igrac fizicki, zreo je za premier ligu
ENGLESKU, naravno......
jer ima i sumnjivih imenjaka......
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Hajde Sejo "namjesti nisanske sprave i potopi" Bavarske mafijase,Ulia,Franza i ostale,"zabij" im ne jedan,vec dva,tri komada iz slobodnjaka,mozes ti to Sejo......nema nista bolje nego vidjeti Ulia smrada kako se crveni od muke......
lopta je okrugla je napisao/la:Hajde Sejo "namjesti nisanske sprave i potopi" Bavarske mafijase,Ulia,Franza i ostale,"zabij" im ne jedan,vec dva,tri komada iz slobodnjaka,mozes ti to Sejo......nema nista bolje nego vidjeti Ulia smrada kako se crveni od muke......
pridruzujem se zeljama,,,,,lol......
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
lopta je okrugla je napisao/la:Hajde Sejo "namjesti nisanske sprave i potopi" Bavarske mafijase,Ulia,Franza i ostale,"zabij" im ne jedan,vec dva,tri komada iz slobodnjaka,mozes ti to Sejo......nema nista bolje nego vidjeti Ulia smrada kako se crveni od muke......
Hoffenheim je sa 24:0 savladao Kreisligist Altendiez, a dva pogotka postigao je Sejad Salihović, koji je u igri proveo drugih 45 minuta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
munja je napisao/la:smatram da je Sejo igracina.....mislim da bi se odlicno uklopio u premier ligu Engleske
tako se razmislja
Didier Drogba
Kad ugledah ovu tmu pomislih da je naša Lejla otvorila.. .ali ok. . .
Mislim da je Sejo briljantan igrač koji može da igra na više različitih pozicija,od onog klasičnog veznjaka,do ofanzifnog beka,krila pa čak i polu-ššpica. . .mnogo se nadam da će ovaj "plavooki bombarder" u budućnosti napredovati .i da jednom aBd obuče res Chelsea,taman ja ga vidim kao zamjnu za Florenta Maloudu. . .
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Didier Drogba
kenank7 je napisao/la:Kad ugledah ovu tmu pomislih da je naša Lejla otvorila.. .ali ok. . .
Mislim da je Sejo briljantan igrač koji može da igra na više različitih pozicija,od onog klasičnog veznjaka,do ofanzifnog beka,krila pa čak i polu-ššpica. . .mnogo se nadam da će ovaj "plavooki bombarder" u budućnosti napredovati .i da jednom aBd obuče res Chelsea,taman ja ga vidim kao zamjnu za Florenta Maloudu. . .
I ja bih ga volio vidjeti u nekom Engleskom klubu. Momak stvarno ima petlje da zaigra u najačoj ligi na svijetu. Mogu sada zamisliti kako je Herthi koja ga je šutnula u Hoffenheim. Još da im Sejo hoće zabiti gol, to bi najviše volio.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
kenank7 je napisao/la:Kad ugledah ovu tmu pomislih da je naša Lejla otvorila.. .ali ok. . .
I ja bih ga volio vidjeti u nekom Engleskom klubu. Momak stvarno ima petlje da zaigra u najačoj ligi na svijetu. Mogu sada zamisliti kako je Herthi koja ga je šutnula u Hoffenheim. Još da im Sejo hoće zabiti gol, to bi najviše volio.
Didier Drogba
Didier Drogba