FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja se nadam da Ivkovic moze izmajmunisati dva igraca na posudbu iz HNL
Ja bi vas zamolio za jednu stvar, a to je da se sad maksimalno olaksa igracima i strucnom stabu.
Evo nema vise od pola igraca iz prosle sezone, ekipa je mlada, novi trener, pritisak im nece donijeti nista dobro. Moze vam se svidjati ili ne, mozete smatrati da smo trebalo dovesti Ramosa ili da je trebalo otjerati jos nekoga, ali budimo svjesni da je ovo najbolje sto mozemo trenutno i to je ono sto imamo. Pritisak i pljuvanje nam donosi nastavak prosle sezone i dodatno rasulo. Podrska ce umnogome olaksati rad i igru i vidjet cemo koje su realne mogucnosti ove ekipe.
Budimo i svjesni da se ova ekipa ne bori ni za europu, nemojte pljuvati nakon loseg poteza ili greske omladinca, nakon poraza i remija jer ce ih biti vjerovatno vise nego poraza, dajte da izguramo mi navijaci, jer ko ce ako necemo mi, ovog, nadajmo se novog Zelju.
Sve ostale borbe i zahtjeve prema upravi, skupstini itd. usmjeravati direktno na njih i naravno stremiti ka boljitku, ali bez da se odrazava na ekipu i strucni stab.
Nemojte da budemo papci i grobari svog kluba molim vas. Ni meni se ne svidja sto se Zeljo nece boriti za titulu ali nemam carobni stapic, ni meni se ne svidja sto ce nam prvu ekipu ciniti 7-8 mladih igraca koji skupa nemaju 10 utakmica u nogama ali to je jedino rjesenje. Pocnimo ponovo zivjeti ovaj klub i njegovu filozofiju, a ne samo povremeno pisati poznate citate nasih legendi pa sve pogaziti za 7 dana.
KAD DODJU TESKI DANI I KADA TI LOSE KRENE,
DIGNI POGLED KA TRIBINI UGLEDAT CES TAMO MENE!
Evo nema vise od pola igraca iz prosle sezone, ekipa je mlada, novi trener, pritisak im nece donijeti nista dobro. Moze vam se svidjati ili ne, mozete smatrati da smo trebalo dovesti Ramosa ili da je trebalo otjerati jos nekoga, ali budimo svjesni da je ovo najbolje sto mozemo trenutno i to je ono sto imamo. Pritisak i pljuvanje nam donosi nastavak prosle sezone i dodatno rasulo. Podrska ce umnogome olaksati rad i igru i vidjet cemo koje su realne mogucnosti ove ekipe.
Budimo i svjesni da se ova ekipa ne bori ni za europu, nemojte pljuvati nakon loseg poteza ili greske omladinca, nakon poraza i remija jer ce ih biti vjerovatno vise nego poraza, dajte da izguramo mi navijaci, jer ko ce ako necemo mi, ovog, nadajmo se novog Zelju.
Sve ostale borbe i zahtjeve prema upravi, skupstini itd. usmjeravati direktno na njih i naravno stremiti ka boljitku, ali bez da se odrazava na ekipu i strucni stab.
Nemojte da budemo papci i grobari svog kluba molim vas. Ni meni se ne svidja sto se Zeljo nece boriti za titulu ali nemam carobni stapic, ni meni se ne svidja sto ce nam prvu ekipu ciniti 7-8 mladih igraca koji skupa nemaju 10 utakmica u nogama ali to je jedino rjesenje. Pocnimo ponovo zivjeti ovaj klub i njegovu filozofiju, a ne samo povremeno pisati poznate citate nasih legendi pa sve pogaziti za 7 dana.
KAD DODJU TESKI DANI I KADA TI LOSE KRENE,
DIGNI POGLED KA TRIBINI UGLEDAT CES TAMO MENE!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Trenutno nam je najvaznija pozicija golman.Golmani su nas zadnjih sezona uništili.Ivkovic je bio golman i zbog toga se nadam dobrom odabiru.O Milicevicu ne znam puno a ona trojica nisu za Zelje.Nadati se da ce novi strucni štab prepoznati gdje najviše škripi i tu popuniti da izguramo ovaj prvi dio prvenstva a onda popunjavati i slagati ekipu na zimu za naredno prvenstvo.Po meni fali nam brzine i bilo bi neophodno dovesti dva-tri brza igraca bez obzira na poziciju.Mozda strucni štab isposluje kakve posudbe iz Hrvatske…uglavnom prvo kolo je vrlo blizu pa cemo odprilike vidjet gdje smo i šta smo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Dinamo na platnom spusku ima 45 igraca valjda Ivkovic moze uzeti dva igracaHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑21 jun 2021, 14:46Trenutno nam je najvaznija pozicija golman.Golmani su nas zadnjih sezona uništili.Ivkovic je bio golman i zbog toga se nadam dobrom odabiru.O Milicevicu ne znam puno a ona trojica nisu za Zelje.Nadati se da ce novi strucni štab prepoznati gdje najviše škripi i tu popuniti da izguramo ovaj prvi dio prvenstva a onda popunjavati i slagati ekipu na zimu za naredno prvenstvo.Po meni fali nam brzine i bilo bi neophodno dovesti dva-tri brza igraca bez obzira na poziciju.Mozda strucni štab isposluje kakve posudbe iz Hrvatske…uglavnom prvo kolo je vrlo blizu pa cemo odprilike vidjet gdje smo i šta smo.
Jel realno da ljudi nesto ocekuju od ove ekipe
Probati nekako skupiti bodova za opstanak ali ovaj ce kao i Baka otici nakon 4 kola kad vidi da su ga sve zivo slagali i izvarali

Probati nekako skupiti bodova za opstanak ali ovaj ce kao i Baka otici nakon 4 kola kad vidi da su ga sve zivo slagali i izvarali

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovakvi supci poput ikica ce nas glave doci on sigurno nece dugo cekati i onda ide tuzbaLjoZee je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:49Poslat cemo i mi UEFI ono klizanje protiv Sirokog.Hilmo123 je napisao/la: ↑21 jun 2021, 12:42U novoj sezoni Frane Ikić i definitivno neće nositi dres Željezničara.
Naime, hrvatski defanzivac je Željezničaru poslao opomenu pred tužbu uz nadu da će pronaći zajednički jezik te da će se sve završiti na najbolji način.
Ukoliko dugovanja ne budu isplaćena naredni korak kojeg će Ikić poduzeti je tužba Željezničara UEFA-i![]()
Nadam se da ce naci neko rjesenje bar na rate. Ko i ostali nije vala sve zasluzio do zadnjeg feninga zbog drugog dijela sezone.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Ne gajim ni ja neki preveliki optimizam ali momcima treba dati podršku (mislim na igrače i stručni štab)
svi su optimisti i moraju biti, niko sad ne očekuje titule, ali očekujemo da budemo bolji od onoga što smo bili prošle (polu)sezone.
Ne treba sad biti ni veliki pesimista (kao što si ti, bez ljutnje), i ja znam da je ova ekipa limitirana ali nemoguće da su zaboravili igrati, jer ona ekipa iz prve polusezone i iz druge nisu ni slične (glavni razlog financije, ako mognemo ispratiti to u ovoj (polu)sezoni, imamo već pola posla obavljeno) mnogi ne shvataju kako stvari funkcionišu i da nam treba će nam trebati dosta vremena da se oporavimo i vratimo u borbu za titule i trofeje.
Uostalom sami sebi diktiramo tempo, tražili smo juniore i nove igrače i novog trenera eto dobili smo ih sad i to ne valja. Mi nećemo ispast u to sam uvjeren

Nadajmo se najboljem, ako puste navijače dolazim maksuz iz daleka da pogledam nakon skoro dvije godine bez utakmice.
Bit će Željo opet šampion.
mosa lošmi stićko tit-ula!
jesu

-
- Kontakt:
Zna li se ista za utakmice kolko ce nas moci ici i to.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Gledaj fleka moj @Robuste,šta neaposobni ljudi uradiše os terena

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Ja bas mislim da niko nista ne ocekuje, osim opstanka. Bas zato i mislim da je vrijeme za reset, podrsku i opustenost.
Nije pitanje pozitive i negative, ocekivanja rezultatskog uspjeha ili neuspjeha, vec jednostavno podrske umjesto pljuvanja i kenjanja a ni pripreme nisu pocele.
Ne znam za tebe ali ja ovo vidim kao jedini REALAN izlaz iz finansijske krize. Volio bi i od tebe cuti koja je tvoja vizija, sta bi ti uradio/promijenio a da je realno?
Rezultat mora nadoknaditi Uprava, da stvori neku pozitivu. Moramo se mi jos pojacati plus da Zec, Stilic i Bekric preuzmu odgovornost i pomognu bez natezanja. Tu se bojim problema da oni zbog ambicija, samog sastava punog omladine ce se vise zaebavati nego biti ozbiljni. Ovaj trenutni sastav ne smije poceti prvenstvo jer cemo imati poveci zaostatak kojeg necemo ni moci nadoknaditi tacno na zimu 10 igracina da dovedemo. Kako ce to izvesti s obzirom da i bivsi igraci prave probleme ne znam fakat, ali moramo dovesti nekoliko igraca.Corcaigh je napisao/la: ↑21 jun 2021, 15:41Ja bas mislim da niko nista ne ocekuje, osim opstanka. Bas zato i mislim da je vrijeme za reset, podrsku i opustenost.
Nije pitanje pozitive i negative, ocekivanja rezultatskog uspjeha ili neuspjeha, vec jednostavno podrske umjesto pljuvanja i kenjanja a ni pripreme nisu pocele.
Ne znam za tebe ali ja ovo vidim kao jedini REALAN izlaz iz finansijske krize. Volio bi i od tebe cuti koja je tvoja vizija, sta bi ti uradio/promijenio a da je realno?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kadet Željezničara Amar Musić dobio poziv slavnog Bayerna - 2017 godine
mosa lošmi stićko tit-ula!
Fak.torIgrači tima iz Doline ćupova će već danas od 18 sati obaviti i drugi trening, a kako saznajemo, na njemu bi se trebao pojaviti jedan novi igrač.
Iako još nije postigao dogovor sa Željom, trenažnom procesu bi se trebao priključiti bivši veznjak Radnika Nedim Mekić.
Mora se priznati da Ivkovic dobro komunicira, pragmatican, razumije situaciju i ponasa se u skladu sa mogucnostima. Najgore bi bilo kad bi ti dosao sada neki trener i rekao Zeljo je veliki klub, uvjek ide na titulu kao npr Krcmarevic. Doduse tad je na papiru i imao bolji izbor igraca pa je i mogao tako da komunicira, ali ipak. Nema mi nista gore kad ambicije nisu u skladu sa realnim mogucnostima, to nikome nije dobro donijelo. Treba covjeka podrzati.
-
- Kontakt:
Ikić je klasu pokazao, a sa Kosoricem u paru bi i Puyol bio kanta.
I treba tražiti, amateri iz kluba su mu sredili da ne igra par utakmica zbog svoje nesposobnosti i razumijem da je ljut.
Nije neka klasa, ne hvalim ga, ali ima pravo da se ljuti, zamisli odradis pripreme, zadnji trening si tu, i neko ti kaže, e momak ti ne mozes igrati, nemas dozvolu, na crno si ovde.
I treba tražiti, amateri iz kluba su mu sredili da ne igra par utakmica zbog svoje nesposobnosti i razumijem da je ljut.
Nije neka klasa, ne hvalim ga, ali ima pravo da se ljuti, zamisli odradis pripreme, zadnji trening si tu, i neko ti kaže, e momak ti ne mozes igrati, nemas dozvolu, na crno si ovde.
Trenutno korisnika/ca: Bistriksg, Lokomotifa i 34 gosta.