FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

perodeformero
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la perodeformero » 21 jun 2021, 14:05

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
21 jun 2021, 14:02
perodeformero je napisao/la:
21 jun 2021, 13:54
21 jun 2021, 13:27

**** i njemu mamu
Ti bi halalio jel?!
Ja ko ja da. Da nemam veze sa Željom kao on ne bi mogao od stida uzet. **** i njemu mamu.
Jesi li u nekom radnom odnosu?! Pomislis li nekada da ne uzmes platu? Ne shvatam ovakvo razmisljanje, pa koga bi volio da ti igra?

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 21 jun 2021, 14:06

I meni se ogadio Ikic ovu zadnju polusezonu al da ljudi pisu da ne bi uzimali plate od stida i slicno... hahahha

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 21 jun 2021, 14:08

slika

slika

slika

valja docekati jos tri sedmice nakon 1.5 godine da zagrmimo pozelilo se otici na tekmu u pm hajdee :pray: :pray:

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 21 jun 2021, 14:12

ReX je napisao/la:
21 jun 2021, 13:02
Sta mislite ko ce jos od ovi superstara ostati u Zelji ciji ugovori isticu?

Irfan Fejzic
Vedad Muftic
Petar Bojo
Hamza Gasal
Sinan Ramovic

Sto se mene tice jedino Gasala zadrzati (ako se moze). Donekle bi bio okej sa Bojom i Ramovicem, ali nebi imao nista protiv da su bivsi. Pogotovo ovaj gorazdanski Robben. Na Fejzica penziora i Muftica bi bilo samo bacanje para i uzimanje mjesta Milicevicu.
Gasal obavezno, Bojo i Ramović mogu ostati zato što ne bi bili skupi. Fejzića i Muftića nabiti nogom.
1921

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 jun 2021, 14:13

21 jun 2021, 13:27
Hilmo123 je napisao/la:
21 jun 2021, 12:42
U novoj sezoni Frane Ikić i definitivno neće nositi dres Željezničara.

Naime, hrvatski defanzivac je Željezničaru poslao opomenu pred tužbu uz nadu da će pronaći zajednički jezik te da će se sve završiti na najbolji način.

Ukoliko dugovanja ne budu isplaćena naredni korak kojeg će Ikić poduzeti je tužba Željezničara UEFA-i
**** i njemu mamu
Sto te raja zove obrazlija. I danas ti trener koji je kao igrac prosao dosta toga kaze da je najvaznije da su igraci zadovoljni i da im se ispostuje ono sto je dogovoreno. Samo ne mozes ti prosjecnom Bosnji dokazati. Je.. on mater igracu koji je gladan bio jer mu klub nije isplacivao njegovu posteno zaradjenu platu.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 21 jun 2021, 14:15

21 jun 2021, 14:05
21 jun 2021, 14:02
21 jun 2021, 13:54

Ti bi halalio jel?!
Ja ko ja da. Da nemam veze sa Željom kao on ne bi mogao od stida uzet. **** i njemu mamu.
Jesi li u nekom radnom odnosu?! Pomislis li nekada da ne uzmes platu? Ne shvatam ovakvo razmisljanje, pa koga bi volio da ti igra?
Evo upravo ti pisem sa posla, nisam ni ja primio platu od septembra do decembra ali sam radio normalno jer sam znao da je kriza. Nisam nista sabotirao i normalno sam primio sve zaostale plate. **** ih otac retardirani igraju preko kurca i jos se zale da nisu imbecili i da su posteni niko ih ne bi pljuvao.

@plavousrcu da ima obraza izasao bi i rekao a ne ko hinja hinjava igrat ko picka i onda trazit sve pare. Po cemu su ih zasluzili na **** ih nabijem sve redom po cemu su ih zasluzili, jedan Lukaku se ne zali ali se Frane Ikić nakon ovakve sezone ima pravo zalit.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 21 jun 2021, 14:16

Golmani : Milićević, Bender, Muftić, Fejzić
Štoperi : Vrhovac, Kosorić, Drina
Desni bekovi : Blažević, Musić
Lijevi bekovi : Malić
Defanzivni vezni : Bojo, Osmanović, Beća
Centralni vezni : Mujezinović, Mehić, Duraković
Ofanzivni vezni : Bekrić, Štilić, Subašić, Ramović, Mujić
Krila : Gasal, Zec, Hrelja
Napadači : Juričić

Završiti sa Blaževićem, Fejzićem, Benderom i Kosorićem eventualno sa Ramovićem i Bojom (što se mene tiče njih dvojica mogu ići a mogu i ostati)

Mekić, Memija, Osmanović, Velić i Govedarica uz redovna primanja možemo biti u vrhu sa ovim kadrom.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 jun 2021, 14:17

Nije Ikic los stoper. Solidan je, samo nije toliko dobar kako se prestavlja, a Sipovic je meni svakako kvalitetniji. Ali na ovom forumu vlada sibicarski mentalitet nekoliko godina. Za svakog igraca kojeg smo prodali i doveli novog, govorilo se, super, zaradili smo, a doveli boljeg bezplatno. A tako nije bas bilo. Vecinom je takvo razmisljanje dolazilo od ljudi koji imaju nekoliko nickova ovde. Odjednom izleti neki novi nick, a oni stari se kao izgube.

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 21 jun 2021, 14:21

Tristan10 je napisao/la:
21 jun 2021, 14:17
Nije Ikic los stoper. Solidan je, samo nije toliko dobar kako se prestavlja, a Sipovic je meni svakako kvalitetniji. Ali na ovom forumu vlada sibicarski mentalitet nekoliko godina. Za svakog igraca kojeg smo prodali i doveli novog, govorilo se, super, zaradili smo, a doveli boljeg bezplatno. A tako nije bas bilo. Vecinom je takvo razmisljanje dolazilo od ljudi koji imaju nekoliko nickova ovde. Odjednom izleti neki novi nick, a oni stari se kao izgube.
Ikic je prosjecan igrac nista specijalno u rangu sa mileticem vrhovcem i kosoricem

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 21 jun 2021, 14:22

Šta je tu je. Moramo dalje. Po meni je najvažnije pored, naravno, financija to kakav je trener Ivković i kako če se snači. S obzirom na renome koij imamo mogli bi biti recimo, kao Sloboda prošle godine, neka sredina tabele.
Po onome što sad imamo ja bi stavio ovako :

.....................Bender................................

... Blažević....... Kosorić....... Vrhovac........Malić......

.......Osmanović.......Štilić.........Mujezinović............

.....Subašić.............Zec..............Gasal...............

Klupa: Miličević, Beča, Drina, Duraković, Mehić, Bekrić, Hrelja, Juričić

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 21 jun 2021, 14:22

Admir74 je napisao/la:
21 jun 2021, 11:24
Joj "navijača" Željezničara. Bravo, sve negativa ona nam treba sada, nipošto podrška. A raspitajte se za plate za trenere, jer vidim da se razumijete dobro pojedini.

Btw.

“Moj posao je da treniram i da budem na liniji sa ljudima koji vode klub. Ultimatum je gruba riječ, klasična navijačka priča. To su ljudi koji srcem i dušom žele uspjeh svog kluba. Preko noći nije došla ova situacija, a sigurno neće ni proći“, dodao je Ivković koji je novinare pitao da li se zapravo to odnosi na sadašnje rukovodstvo kluba ili ono ranije.
Brate negativa je njima u zivotu par nickova da klop dodje nebi valjalo to su takvi ljudi. Negativan zivot njima pa sve oko sebe degradiraju.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 21 jun 2021, 14:23

1921boy je napisao/la:
21 jun 2021, 14:16
Golmani : Milićević, Bender, Muftić, Fejzić
Štoperi : Vrhovac, Kosorić, Drina
Desni bekovi : Blažević, Musić
Lijevi bekovi : Malić
Defanzivni vezni : Bojo, Osmanović, Beća
Centralni vezni : Mujezinović, Mehić, Duraković
Ofanzivni vezni : Bekrić, Štilić, Subašić, Ramović, Mujić
Krila : Gasal, Zec, Hrelja
Napadači : Juričić

Završiti sa Blaževićem, Fejzićem, Benderom i Kosorićem eventualno sa Ramovićem i Bojom (što se mene tiče njih dvojica mogu ići a mogu i ostati)

Mekić, Memija, Osmanović, Velić i Govedarica uz redovna primanja možemo biti u vrhu sa ovim kadrom.
Dovedes Velica i ostavis Milicevica imas boljeg golmana i nesto si ustedio

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 21 jun 2021, 14:23

Al dan te **** ne mogu da vjerujem da ih neko opravdava nakon ove sramota pa kakvi smo mi kreteni to nigdje nema.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 21 jun 2021, 14:26

Stopostozeljo je napisao/la:
21 jun 2021, 14:22
Admir74 je napisao/la:
Joj "navijača" Željezničara. Bravo, sve negativa ona nam treba sada, nipošto podrška. A raspitajte se za plate za trenere, jer vidim da se razumijete dobro pojedini.

Btw.

“Moj posao je da treniram i da budem na liniji sa ljudima koji vode klub. Ultimatum je gruba riječ, klasična navijačka priča. To su ljudi koji srcem i dušom žele uspjeh svog kluba. Preko noći nije došla ova situacija, a sigurno neće ni proći“, dodao je Ivković koji je novinare pitao da li se zapravo to odnosi na sadašnje rukovodstvo kluba ili ono ranije.
Brate negativa je njima u zivotu par nickova da klop dodje nebi valjalo to su takvi ljudi. Negativan zivot njima pa sve oko sebe degradiraju.
100%. Puna podrška stručnom štabu. Mlada ekipa i sa par jefitnih pojačanja može sasvim okej biti, a možda se desi i da neko od ove djece eksplodira. Hajde ljoŽe!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

ritam21
Kontakt:

Post Postao/la ritam21 » 21 jun 2021, 14:28

Jel trening u 18h ?

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 21 jun 2021, 14:31

mamonelafo je napisao/la:
21 jun 2021, 14:26
Stopostozeljo je napisao/la:
21 jun 2021, 14:22
Admir74 je napisao/la:

Btw.

100%. Puna podrška stručnom štabu. Mlada ekipa i sa par jefitnih pojačanja može sasvim okej biti, a možda se desi i da neko od ove djece eksplodira. Hajde ljoŽe!
Jedva cekam da krene liga uz malo pojacanja i srece dusmani da crknu ali ovi nasi "navijaci" oni me bole jer 2 struje ne mogu biti. Hajde zajeeno da se ujedinimo da pokazemo ko je ŽELJEZNIČAR !!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 jun 2021, 14:34

@sarajevskiPlavi1921 nije on igrao picka. Kada te laze neko, a to laganje traje godinu ti jednostavno u jednom momentu popustis. Ne mozes da dajes svoj maksimum, to je tako u zivotu ne samo u fudbalu. I sta ocekujemo svi zajedno, oprostit ce dugove Ikic ili bilo ko. Treba da svako naplati svoje i dovidjenja. Raskrstiti sa tom pricom, pocele pripreme, vjerovatno ce biti nekih proba, a UO neka se potrudi da postigne dogovore kako zna i umije da ne dodje do suspenzije u po prvog dijela sezone. Podrska je klubu potrebna, igracima koji nose sveti dres i novom strucnom stabu. Svi mozemo kartu uzeti i na tribine.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 21 jun 2021, 14:38

plavousrcu je napisao/la:
21 jun 2021, 14:34
@sarajevskiPlavi1921 nije on igrao picka. Kada te laze neko, a to laganje traje godinu ti jednostavno u jednom momentu popustis. Ne mozes da dajes svoj maksimum, to je tako u zivotu ne samo u fudbalu. I sta ocekujemo svi zajedno, oprostit ce dugove Ikic ili bilo ko. Treba da svako naplati svoje i dovidjenja. Raskrstiti sa tom pricom, pocele pripreme, vjerovatno ce biti nekih proba, a UO neka se potrudi da postigne dogovore kako zna i umije da ne dodje do suspenzije u po prvog dijela sezone. Podrska je klubu potrebna, igracima koji nose sveti dres i novom strucnom stabu. Svi mozemo kartu uzeti i na tribine.
A nek naplati al on da prijeti tuzbom ja to ne bi mogao od stida. Nek ide nosi ga u picku materinu ko i sve njih. Ja cu Želju uvijek podrzavat gdje god bio i nema te sile koja ce me odvojit od Želje, tako da je normlano da svi uzmemo karte i gledamo naseg Želju nakon dugo vremena. Nadam se samo da ce nas sve pustit na stadion. Volim te Željo!
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Frane2020
Kontakt:

Post Postao/la Frane2020 » 21 jun 2021, 14:38

ritam21 je napisao/la:
21 jun 2021, 14:28
Jel trening u 18h ?
Jeste

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 21 jun 2021, 14:40

Ako bude neko na treningu nek malo šta napiše imal kakvih novih igrača itd
mosa lošmi stićko tit-ula!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.