Po njihovim mozgovima on je sam sebi dao ugovor, vidis da su to licne frustracijeTristan10 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:40Ja samo ne razumijem, sto ga ti ljudi koji su ga bili postavili na funkciju ne isplate. Ne da imam nesto protiv Osima uopste, ali kad neko dodje i postavi ga na funkciju, potpise ugovor sa njim, onda bi ga isti trebali da isplate, i to se zavrsi. Mogao bi onda i ja ili neko treci doci, potpisati ugovor sa bilo kim, zbrisem ili se usutim, i nikom nista. Zijani se licenca, nikom nista.StrikeWarzone je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:13Valjalo bi nam da Osim preuzme Leotar. Ako ništa godinu dana bi ga skinuli s sise kluba..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ne znam ja ko je. Samo taj ko je potpisao, a neko jeste, neka ga isplati iz svog dzepa. Ako nema, neka nadje sponzora i neka ga isplati. Ako i to nema, neka digne kredit i neka ga placa. Neki covjek je odgovoran sto nismo dobili licencu, to je milionski iznos, a nije odgovoran. To uopste nije kako treba. Jednostavno nije fer da klub ima stetu, a osobe na funkciji nisu uopste odgovorne.Benderrr je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:43Po njihovim mozgovima on je sam sebi dao ugovor, vidis da su to licne frustracijeTristan10 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:40Ja samo ne razumijem, sto ga ti ljudi koji su ga bili postavili na funkciju ne isplate. Ne da imam nesto protiv Osima uopste, ali kad neko dodje i postavi ga na funkciju, potpise ugovor sa njim, onda bi ga isti trebali da isplate, i to se zavrsi. Mogao bi onda i ja ili neko treci doci, potpisati ugovor sa bilo kim, zbrisem ili se usutim, i nikom nista. Zijani se licenca, nikom nista.StrikeWarzone je napisao/la: ↑20 jun 2021, 12:13Valjalo bi nam da Osim preuzme Leotar. Ako ništa godinu dana bi ga skinuli s sise kluba..
Zna li se ko bi se od igrača sutra mogao odazvati prozivci?
Napraviti temu amar miske i zabraniti spominjanje ovdje, ljudi su bivsi i nema potrebe vise ih na ovoj temi spominjati
Ne kontam zašto bi pravio kad su to ljudi usko vezani za nas klub i naravno da se ima pravo komentarisati.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
U kolko sati je sutra prozivka?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
Znaci smijemo samo pisati koje trenutno tu, pa nije sjeverna Koreja. Kad mogu ReX i Robust bulazit gluposti mjesec dana mogu i ostale stvari..
by KANA
by KANA
- StrikeWarzone
- Kontakt:

Mehić dosta podsjeća na Zebu, rastom ali i igrom, ima fin pregled igre, ali upravo ovo što Nidžo kaže minimalno 10 kg mora skinuti da bi mogao biti konkurentan.
Rodjeni su pitarske picke!
Ja razumijem kad neki igrac jednostavno nema potencijala, da nema tehnike, da se ne razumije u igri, da je lose cita i slicno, pa i da je rodjen spor, i to naravno razumijem. Ali da igrac nije fizicki spreman a hoce da se bavi fudbalom to mi nikako ne ide u glavu, jer barem to svako moze srediti. Formula je jednostavno - ne dati mu da jede ono sto ne smije, i samo ga upregnuti. Odma bi smrsao.
Hrvatski mediji pišu da Čeliković ostaje kod nas, istekao mu je ugovor sa Rijekom i vraća se u klub kojeg je skoro preuzeo hrvatski trener.
To je super vijest ako je istina, valjda ga Ivkovic pocne koristiti na njegovoj poziciji.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Dok je bio Krpić kod nas bio je i u formi, on ga je uzeo pod svoje što se kaže, svaki dan teretana, trening mimo obaveza za vrijeme redovnog treninga. To mu je savjetovao menadžer kao i kod Krpića i Erića (BestTransfer).Tristan10 je napisao/la: ↑20 jun 2021, 14:50Ja razumijem kad neki igrac jednostavno nema potencijala, da nema tehnike, da se ne razumije u igri, da je lose cita i slicno, pa i da je rodjen spor, i to naravno razumijem. Ali da igrac nije fizicki spreman a hoce da se bavi fudbalom to mi nikako ne ide u glavu, jer barem to svako moze srediti. Formula je jednostavno - ne dati mu da jede ono sto ne smije, i samo ga upregnuti. Odma bi smrsao.
Kako je Krpić napustio ekipu a on otišao na posudbe u Jajce i u Zvijezdu udebljao se, ima potencijal ali opet minimalno 10 kg mora smršati, znaju ovi iz Zvijezde o čemu govorim.
Vjerovatno je upoznat sa njim, ako ga bude koristio na štoperu bit će pojačanje sigurno, Amar je od njega htjeo napraviti Ćuluma ili Nyemu na zadnjem veznom ali nije prošlo.
taraba, nije ni čudo što je u Zrinjskom sakupio 3 nastupa
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Da li će Mekić biti sutra na prozivci?
Jedino rastom podsjeca na Zebu. Sve ostalo mu je jako tanko. Prosle sezone je imao 21 nastup u federalnoj ligi i njegov ucinak je jedna asistencija. Ofanzivni veznjak.
Ne igra se fudbal na nacin, na koji to radi Mehic, da stojis na 20 metara od protivnickog gola, da se ne pomjeras i da samo cekas da ti neko doda loptu da bi ti onda kao nesto pokazao..