Novak Đoković

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

OldFashioned
Kontakt:

Re: Novak Đoković

Post Postao/la OldFashioned » 20 jun 2021, 09:33

Evo ti primjera jednog takvog. Mrzi sve sto nije nase.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 20 jun 2021, 09:46

Sta je problem sto je čovjek napisao da je Djokovic džiber?
Lik se tako ponaša,džiberski.
Bar na terenu.
Iz istog razloga ljudi ne podnose petog ili desetog.
Srbin je i Jokic pa ne vidim da ga se hejta vec ga svi hvale na sva usta.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jun 2021, 09:49

Dzoni je napisao/la:
20 jun 2021, 09:46
Bar na terenu.
Mnogi tvrde da Noleta ne vole zbog ponasanja na terenu, a onda kad igra protiv klauna kao Kyrgios i slicni, opet Grku/Australcu veca podrska. Ta prica je izlizana. Stranci ga ne vole jer su vec imali svog favorita kada je krenuo osvajati GSs. A ovi lokalci ga ne vole zbog prethodnog rata. Ne svi ali dosta njih.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 20 jun 2021, 09:51

nole polarizira, takav je kakav je i u dure je da ga se i veliča i osporava

a ta priča da nekoga svijet ne voli jer je iz srbije je maloumna do bola. to može biti na našim prostorima tako, ali je.be se ostatku svijeta za to jesi li sa islanda ili madagaskara. pa cijeli svijet je volio bobu živojinovića, o ani ivanović da ne pričam. ili malo zapadnije gorana …. elem ako si simpatičan svi te vole, ako si uz to još pozitivna budala svi te obožavaju …. a ako si novak i hoćeš da ispravljaš krive drine i ako ti je bitno da te zavole e onda budi spreman i na jedno i na drugo.

nole će ući u istoriju kao najbolji a možda i kao najveći … dosta mu je to
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 20 jun 2021, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jun 2021, 09:53

Pa i pricam za nas. Nisi procitao dobro.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 20 jun 2021, 09:54

za old fesiona - nacionalizam u biti znaci patriotizam. tek posljednjih decenija dobija negativnu konotaciju i cesto se tumaci kao sovinizam o kojem i ti govoris.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 20 jun 2021, 09:55

OldFashioned je napisao/la:
20 jun 2021, 09:53
mi imamo pravo na to, pa makar to i nebilo najkorektnije :mrgreen:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jun 2021, 09:55

lucky13 je napisao/la:
20 jun 2021, 09:54
za old fesiona - nacionalizam u biti znaci patriotizam. tek posljednjih decenija dobija negativnu konotaciju i cesto se tumaci kao sovinizam o kojem i ti govoris.
Tacno. Na ovim prostorima su nacionalizmu izmijenili originalnu definiciju.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 20 jun 2021, 09:56

20 jun 2021, 09:49
Dzoni je napisao/la:
Bar na terenu.
Mnogi tvrde da Noleta ne vole zbog ponasanja na terenu, a onda kad igra protiv klauna kao Kyrgios i slicni, opet Grku/Australcu veca podrska. Ta prica je izlizana. Stranci ga ne vole jer su vec imali svog favorita kada je krenuo osvajati GSs. A ovi lokalci ga ne vole zbog prethodnog rata. Ne svi ali dosta njih.
A Kyrgios je budaletina i zato je ljudima, smjesan.
Meni je Djokovic ohladio nakon onog "jaci si **** bre" protiv Murraya.
Gledam i kontam, koji debil u pm.
Ako je taj Tenis gospodski sport zasto se onda ponasas kao najveca moguca kretenčina?

Mislim nije da nesto pratim, ispratim zavrsnice GS, al nebitno za ovaj kontekst.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jun 2021, 09:57

jestamaji je napisao/la:
20 jun 2021, 09:55
20 jun 2021, 09:53
mi imamo pravo na to, pa makar to i nebilo najkorektnije :mrgreen:
Ma normala. Samo baratam sa cinjenicama. Ne mogu se ja sad nekoj neni iz Srebrenice cuditi sto ne voli Noleta, bez obzira sto isti nije sam sebi davao ime niti ikad podrzavao lude 90-e

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jun 2021, 10:00

Dzoni je napisao/la:
20 jun 2021, 09:56
20 jun 2021, 09:49
Dzoni je napisao/la:
Bar na terenu.
A Kyrgios je budaletina i zato je ljudima, smjesan.
Meni je Djokovic ohladio nakon onog "jaci si **** bre" protiv Murraya.
Gledam i kontam, koji debil u pm.
Ako je taj Tenis gospodski sport zasto se onda ponasas kao najveca moguca kretenčina?

Mislim nije da nesto pratim, ispratim zavrsnice GS, al nebitno za ovaj kontekst.
I Ivanisevic je imao slicne i jace emocije na terenu, ali nije nikoga ugrozavao sa GSs od vodecih pa su ga i stranci voljeli. Budala kao taj Australac ima dosta. Nole je kriv jer je upao u mix Nadala i Federera i pokvario party.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 20 jun 2021, 10:04

zapad te moze gotiviti dok si donji. cim se izdignes iznad njih onda je druga pjesma. tako da poredjenja sa bobom itd ne piju vodu. zivim na zapadu i znam kako je. cim stanes ekonomski, poslovno ili sportski (ako si sportista) iznad onda te gledaju ispod oka. zlatan je govorio da je morao biti 10 puta bolji od konkurencije da bi dobio mjesto u timu. sestra od moje supruge nije mogla da igra iako je bila najbolja u svom sportu, evo zverev je bio iziritiran sto nakon osvajanja mastersa nije bilo njemackih novinara na presici i to je naglasio. zenske su drugo, tu se prije svega gleda izgled koji je presudan za fanove. ana, masa ili kurnjikova nikada ne bi bile popularne da su izgledale kao serena ili moresmo i slicne. eto recimo kuznjecove ili nase jece koja je bila puno opusteniji lik od ane ali nikada ni promil popularnosti. o monici i odnosu prema njoj da ne pricamo! a monika je najbliza noletovoj prici ako cemo uporedjivati sa zenskim tenisom. a jos nije ni bila srpkinja. nije slucajno lendl bio najomrazeniji ATG na zapadu do pojave noleta! a bio je potpuno suprotan lik od noleta. nikada nije pokazivao emocije i bas zbog toga su kao ga eto mrzili!

slika

slika

2 slike koje dovoljno govore o odnosu zapada prema istocnim ATGovima. koji eto nisu bili srbi!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 20 jun 2021, 10:40

20 jun 2021, 09:30
Nirton je napisao/la:
20 jun 2021, 08:24
Ja stvarno ne znam zasto se nacionalizam predstavlja kao nesto lose.
Nacionalizam je voljeti svoju naciju, i misliti da je ta nacija superiornija od drugih. Nacionalizam ne znaci mrziti druge. Biti nacionalist je jedna divna stvar. :ljepota:
U nas je davno izumrla ta definicija.
To je vise patriotizam.
Nacionalisti vecinom ne postuju tudje i drugacijeg.
Patriotizam je voljeti svoju domovinu/drzavu, od rijeci patria(lat. domovina).
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 20 jun 2021, 11:43

lucky13 je napisao/la:
20 jun 2021, 10:04
zapad te moze gotiviti dok si donji. cim se izdignes iznad njih onda je druga pjesma. tako da poredjenja sa bobom itd ne piju vodu. zivim na zapadu i znam kako je. cim stanes ekonomski, poslovno ili sportski (ako si sportista) iznad onda te gledaju ispod oka. zlatan je govorio da je morao biti 10 puta bolji od konkurencije da bi dobio mjesto u timu. sestra od moje supruge nije mogla da igra iako je bila najbolja u svom sportu, evo zverev je bio iziritiran sto nakon osvajanja mastersa nije bilo njemackih novinara na presici i to je naglasio. zenske su drugo, tu se prije svega gleda izgled koji je presudan za fanove. ana, masa ili kurnjikova nikada ne bi bile popularne da su izgledale kao serena ili moresmo i slicne. eto recimo kuznjecove ili nase jece koja je bila puno opusteniji lik od ane ali nikada ni promil popularnosti. o monici i odnosu prema njoj da ne pricamo! a monika je najbliza noletovoj prici ako cemo uporedjivati sa zenskim tenisom. a jos nije ni bila srpkinja. nije slucajno lendl bio najomrazeniji ATG na zapadu do pojave noleta! a bio je potpuno suprotan lik od noleta. nikada nije pokazivao emocije i bas zbog toga su kao ga eto mrzili!

slika

slika

2 slike koje dovoljno govore o odnosu zapada prema istocnim ATGovima. koji eto nisu bili srbi!
Eh da, Monika, nesudjeni GOAT. Sa 20 g imala 8 GS. :plac:

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 20 jun 2021, 11:55

.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 20 jun 2021, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 20 jun 2021, 11:57

i kako je ona zasluzila tretman koji je imala svojevremeno? to sto je bila na GOAT putu joj je bio jedini grijeh! lendlu su zamjerali sto ne pokazuje emocije, noletu pak sto ih pokazuje! naci ce oni nesto uvjek. dok ce svojima rado progledati kroz prste za mnogo sto sta!

Rovella
Kontakt:

Post Postao/la Rovella » 20 jun 2021, 13:43

Ne bi zapad nikad dao nezasluzenu zlatnu loptu istocnjaku Modricu ispred zapadnjackog Ronalda. Doduse, nekome je i Hrvatska zapad.

Kao sto rekoh, Novak ima mrsku facu i pogano ponasanje. Kao takav moze bez problema biti najuspjesniji, ali najveci nije i nece biti nikada. Narod sam bira i prepoznaje najvece, ne moze se nazor postati voljen.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Avantii
Kontakt:

Post Postao/la Avantii » 20 jun 2021, 13:55

Naravno da će Novak biti najveći svih vremena kada završi karijeru. Već jeste, a tek će ostale gledati u retrovizoru. Uprkos šačici ispranih mozgova i onih zadojenih mržnjom koji pokušavaju sebi dokazati nešto drugo.

Rovella
Kontakt:

Post Postao/la Rovella » 20 jun 2021, 13:57

Naravno da nece. Minimalno 80% populacije ga ne smatra najvecim i to nece biti za 3 karijere. Moze biti najveci samo na potezu Beograd-Moskva. GOAT je titula koju nikada nece nositi i to vas boli. Uzmite antidepresive.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 20 jun 2021, 14:05

lucky13 je napisao/la:
20 jun 2021, 07:29
stranica koju u velikoj mjeri posjecuju iz hr, biH i ostalih bivsih republika. besmislene brojke. i po tebi to sada znaci da su najvece sanse da ih nole nikada ne stigne? pod 1, bitno je samo misljenje jednog covjeka, njega samog. pod 2. da ih nece prestici misli 1934 covjeka (mada ih ima sigurno koji su glasali vise puta) a da ce ga stici misli 3131 (62%). ja recimo uopste nisam glasao, besmislena anketa.
NE, po meni to znači,a i osjeća se, da Novak iz nekih razloga nije ni približno štovan kako dolikuje kod vas. U Hrvatskoj su bile slične ankete i Novak je puno bolje prošao. Da,to je upravo i ogromna brojka hejtera,nešto je i skeptika što je OK.

P.S. Meni je Serena fizički OK

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.