Novak Đoković
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Novak Đoković
Ne, ne brojim krvna zrnca. Vi potencirate da ga se mrzi jer je Srbin, moram to iskoristiti za malo trolinga. Mrzi ga se, ili da ljepse kazem, ne simpatise ga se jer je antipatican lik pojavom i nikada nece biti najveci u ocima velike vecine. Prosto.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
zanimljivo da je ovako redovno pisao onaj gorecka ili kako vec. lik zvani 20>18. nole osvoji RG i ovaj nestade a pojavi se ovaj rasel sa pricom ma sta god nole da uradi, nece biti goat cak i ako bude x>20!
Da, sta god uradi do kraja karijere nece biti GOAT. Biti ce BOAT.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Aha, to je razlog ovog tvog nesuvislog piskaranja? Kompleks nize vrednostiRovella je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:27Da, zapisano je vec da ce evolucija stati kada jedan Srbin dostigne maksimum.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:13to je i kraj jedne neponovljive ere u istoriji tenisa i sporta

Daj bre, pisi o tenisu ili bolje ne pisi, sta ce ti ovaj nepotrebni izliv frustracije? Da si Svajcarac ili Spanac, pa da i razumem donekle. Ovako nema smisla druze.
Novak je velikan svetskog sporta i kao teniser, i kao etnicki Srbin, i kao Beogradjanin, i kao decko poreklom iz Zvecana, i kao Balkanac, i kao humanitarac i dobrotvor, i kao navijac Zvezde, i kao samo COVEK, i, i, i...
Sta bih sada ja trebao, da mrzim Spance i Svajcarce zbog Rafe i Rogera?! Besmisleno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ko mi ? Automatski sam Srbin ako simpatisem igraca iz Srbije?
Povrsan si decko, potvrdio si nacionalizam. Dovidjenja.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kao sto sam rekao, nisam nacionalista i ne mrzim Srbe. Ovdje sam samo da kao ravnoteza vasim mitomanskim upisima. Novak je **** od covjeka i gnjida sto pokazuje konstantno po par puta tokom meca.
Vi koji govorite da je Novak GOAT. Ne vi Srbi.OldFashioned je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:40Ko mi ? Automatski sam Srbin ako simpatisem igraca iz Srbije?
Nisam nacionalista. Pozz.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Neka me odmah banuju, ali da izvines je*ai te i Srbi i Hrvati i Bosnjaci i Albanci i Papuanci... Toliko od meneRovella je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:43Vi koji govorite da je Novak GOAT. Ne vi Srbi.OldFashioned je napisao/la: ↑18 jun 2021, 13:40Ko mi ? Automatski sam Srbin ako simpatisem igraca iz Srbije?
Nisam nacionalista. Pozz.

Ne vidim razlog da budes banovan.
Biti nekulturan je stvar izbora.
Pozz, hvala na doprinosu temi.
Biti nekulturan je stvar izbora.
Pozz, hvala na doprinosu temi.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Auf, a ti si mi sada kulturni gospodicic

Brojke, titule, ATP 1 pozicija nisu uslovljeni etnickom pripadnoscu, aman-zaman! Nego talentom, treningom, radom, znanjem. Tek onda ti dolazi odrednica identiteta. Nije Srbija iz Novaka Djokovica, nego je Novak Djokovic iz Srbije.
Tvojom logikom bih ja kao Srbin trebao recimo da osporavam Moniku Seles, jer nije moje etnicke pripadnosti?!
Daj bre! Kako sam se radovao Monikinim uspesima, radujem se i Novakovim. Bas me briga da li je igrac/igracica srpskog ili madjarskog etnickog porekla!
Zoltan Seles i Srdjan Djokovic, te pokojna Jelena Gencic (polu-Nemica) su heroji srpskog tenisa. Iza sportista koje su oni podizali stoje - brojke, rezultati! A ne jel' neko bio Srbin, Nemac, Madjar! Odskaci sa motkom sa tom pricom.
Nisam rekao da ima srpsku njusku, vec mrsku njusku.
Uopste ne treba spominjati identitet.
Osim naravno kada se mora upotrijebiti izraz glupi zapadnjaci ispranih mozgova.
Uopste ne treba spominjati identitet.
Osim naravno kada se mora upotrijebiti izraz glupi zapadnjaci ispranih mozgova.
- OldFashioned
- Kontakt:
Tezak slucaj ..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- anonymousHD
- Kontakt:
Treba nam i dobrih doktora ovdje na forumu
- Felixians4
- Kontakt:
Lucky, na b92 u anketi na pitanje: Kad će Đoković prestići Nadala i Federera po broju GS titula?
Neće nikad (1,933 glasova)
Na US Openu (1,720 glasova)
Na Australijan openu (726 glasova)
Sledećeg leta (433 glasova)
Na jesen 2022. (247 glasova)
Neće nikad (1,933 glasova)
Na US Openu (1,720 glasova)
Na Australijan openu (726 glasova)
Sledećeg leta (433 glasova)
Na jesen 2022. (247 glasova)
stranica koju u velikoj mjeri posjecuju iz hr, biH i ostalih bivsih republika. besmislene brojke. i po tebi to sada znaci da su najvece sanse da ih nole nikada ne stigne? pod 1, bitno je samo misljenje jednog covjeka, njega samog. pod 2. da ih nece prestici misli 1934 covjeka (mada ih ima sigurno koji su glasali vise puta) a da ce ga stici misli 3131 (62%). ja recimo uopste nisam glasao, besmislena anketa.
Ja stvarno ne znam zasto se nacionalizam predstavlja kao nesto lose.
Nacionalizam je voljeti svoju naciju, i misliti da je ta nacija superiornija od drugih. Nacionalizam ne znaci mrziti druge. Biti nacionalist je jedna divna stvar.
Nacionalizam je voljeti svoju naciju, i misliti da je ta nacija superiornija od drugih. Nacionalizam ne znaci mrziti druge. Biti nacionalist je jedna divna stvar.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
na 2 najveca teniska inostreana foruma velika vecina vec sada smatra noleta GOATom.
https://www.menstennisforums.com/forums ... essages.2/
https://tt.tennis-warehouse.com/index.p ... ussion.13/
a tako je i sa vecinom novijih (nakon RGa) analiza na netu. jos nisam naisao na neku da vide nekog drugog kao GOATa trenutno. one koje ne vide noleta pisu da je trenutno pregusto da bi se neko izdvojio ali i one daju prednost noletu da zavrsi kao GOAT.
nikada ne znas sta ceka iza ugla, ali ako ga zaobidju povrede i motivacija bude na nivou onda bi trebao imati dobre izglede. ima u sebi jos jedno 3 godine vrhunskog tenisa i ako pogledamo rezultate u posljednje 3 godine (7/11, 64% slemova) onda je to obecavajuce.
2021: 2/2 100% (-3 do -1)
2020-2021: 3/5 60% (-4 do -1, jos je diskvalifikovan na USO i vimbl nije odrzan a na oba bi bio veliki favorit), rafa 1/5 20%, fed 0%
2019-2021: 5/9 56% (-6 do -1), rafa 3/9 33%, fed 0%
W2018-2021: 7/11 64% (-8 do -1), rafa 3/11 27%, fed 0%
jos bi po nekoj logici i na sljedecem RGu rafa trebao biti malo manji favorit nego u posljednje 3 godina a nole malo veci nego do sada. mada, nole je nakon 4 vezana slema i osvajanja RGa 2016 zapao u onu krizu tako da se nikada ne zna.
https://www.menstennisforums.com/forums ... essages.2/
https://tt.tennis-warehouse.com/index.p ... ussion.13/
a tako je i sa vecinom novijih (nakon RGa) analiza na netu. jos nisam naisao na neku da vide nekog drugog kao GOATa trenutno. one koje ne vide noleta pisu da je trenutno pregusto da bi se neko izdvojio ali i one daju prednost noletu da zavrsi kao GOAT.
nikada ne znas sta ceka iza ugla, ali ako ga zaobidju povrede i motivacija bude na nivou onda bi trebao imati dobre izglede. ima u sebi jos jedno 3 godine vrhunskog tenisa i ako pogledamo rezultate u posljednje 3 godine (7/11, 64% slemova) onda je to obecavajuce.
2021: 2/2 100% (-3 do -1)
2020-2021: 3/5 60% (-4 do -1, jos je diskvalifikovan na USO i vimbl nije odrzan a na oba bi bio veliki favorit), rafa 1/5 20%, fed 0%
2019-2021: 5/9 56% (-6 do -1), rafa 3/9 33%, fed 0%
W2018-2021: 7/11 64% (-8 do -1), rafa 3/11 27%, fed 0%
jos bi po nekoj logici i na sljedecem RGu rafa trebao biti malo manji favorit nego u posljednje 3 godina a nole malo veci nego do sada. mada, nole je nakon 4 vezana slema i osvajanja RGa 2016 zapao u onu krizu tako da se nikada ne zna.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 20 jun 2021, 09:52, ukupno mijenjano 1 put.
- OldFashioned
- Kontakt:
U nas je davno izumrla ta definicija.
To je vise patriotizam.
Nacionalisti vecinom ne postuju tudje i drugacijeg.
Dva najveca svjetska foruma koje su okupirali prosvijetljeni istocnjaci i samo sto nisu cirilicom poceli pisat. Kao sto rekoh, Novak nikad nece biti GOAT. Ostat ce vjecita dilema i diskusija da li je to RF ili RN, dva genijalca koja su promijenila igru. Dva najveca tenisera svih vremena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.