NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- samovasposmatram
- Kontakt:
Re: NFL
bravo Rex, bravo Sanchez i bravo Jets,...nema tu vise nista, cica mica
cika Rex je bio upravu !! 
WHUFC
Dobro zamišljeno, ovo je najvjerojatnije kraj puta za Patriotse
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Sa postignutim FG-om Patriotsi će zaostajati samo 7 poena razlike i pokušaće vjerovatno onside kick. I dalje je uzbudljivo.
EDIT:
Umalo da uspije onside kick. Sada je već veoma teško za New England.
EDIT:
Umalo da uspije onside kick. Sada je već veoma teško za New England.
Zadnja izmjena: Taktičar, dana/u 17 jan 2011, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Tračak nade je samo ostao
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Kraj balade, bilo je lijepo dok je trajalo. Stvarno šteta, velika je prilika propuštena. Laku vam noć
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Čestitke Jetsima i našem njihovom navijaču 
Zaista su bili dobri danas i zasluženo prolaze u konferencijsko finale. Odbrana im je bila na SB-nivou i ako ovako budu igrali i protiv Steelersa biće to utakmica poput jučerašnje na Heinz Fieldu.
Pokazalo se još jednom generalno pravilo koje važi za sve sportove da su utakmice u doigravanju u mnogome drugačije nego one u regularnom dijelu sezone.
Što se Patriotsa tiče nemaju razloga za previše tuge jer će sljedeće sezone biti možda i jači nego ove s obzirom na to da imaju mladu ekipu i uz to još odličan raspored biranja na ovogodišnjem draftu.
Zaista su bili dobri danas i zasluženo prolaze u konferencijsko finale. Odbrana im je bila na SB-nivou i ako ovako budu igrali i protiv Steelersa biće to utakmica poput jučerašnje na Heinz Fieldu.
Pokazalo se još jednom generalno pravilo koje važi za sve sportove da su utakmice u doigravanju u mnogome drugačije nego one u regularnom dijelu sezone.
Što se Patriotsa tiče nemaju razloga za previše tuge jer će sljedeće sezone biti možda i jači nego ove s obzirom na to da imaju mladu ekipu i uz to još odličan raspored biranja na ovogodišnjem draftu.
Sanchez bez greske, odbrana granitna, fantastican running game, i na kraju zasluzena pobjeda Jetsa. Izgleda da ce Jetsi opravdati visoka ocekivanja s pocetka sezone, kako svoja, tako i vecine eminentnih strucnjaka . Patsi su igrali perfektno zadnjih mjeseci, pogotovo Brady, ali morao je i tome doci kraj jednom. Veliki dio ekipe je veoma neiskusan i veceras su jednostavno pali zbog velikog pritiska, a Jetsi su to znalacki iskoristili. Na kraju prava drama.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- marseille_unique
- Kontakt:
e jesmo sretni jbm,
kake imamo samo strucnjake na ovom forumu kad pogledate samo njihove prognoze u odnosu na moje u zadnjih nekoliko mjeseci, bravo strucnjaci, po vama zora nikad ne bi svanula
a sto smo sretni ccc
kake imamo samo strucnjake na ovom forumu kad pogledate samo njihove prognoze u odnosu na moje u zadnjih nekoliko mjeseci, bravo strucnjaci, po vama zora nikad ne bi svanula
a sto smo sretni ccc
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovo je jedino bilo pametno do sada sto si rekao na ovom forumumarseille_unique je napisao/la:e jesmo sretni jbm,
a sto smo sretni ccc
Opet kakve veze ima sto narod misli suprotno?....ebiga ni ti nisi davao sanse Bearsima, kao i mnogi da ce doci dovdje jeli tako?...ja znam da je jedini takticar rekao da bi Bearsi mogli napraviti nesto, dok je vecina gurala Packerse i Minesotu...i sad ja trebam da kazem kako oni grijese i td...ebiga Bearsi su odigrali odlicno i zasluluzeno su tu, pa kako god svidjalo se to nekom ili ne
nego cestitke na prolazu dalje i nadam se da cemo ovdje pisati o super bowllu ja i ti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
nisam ja niakd r4eko da oni nemaju sanse samo sam zezo zato stro su tvoji, a ako bogda da budu u superbowlu zajedno samo cu ti reci nesto onako iskreno mislim da jetse ceka tako teska utakmica slejdece sedmice mislim najteza utakmica u historiji njihovoj ne mogu biti pametan nikako , ne znam sta da kazem sretan sam sto su zibacili posebno patse i mogu samo reci nema veze i ako ispadnu ako budu bolji nek pobjede ali ne znam sta da kazem stvarno gledajuci jucer steelerse mislim za mene su velika prepreka ali ako momci produ i njih svaka im cast ako ne nek steelersi uzmu do kraja jer su definitvno tim koji simpatiziram, ne znam kako da to opisem ali geldam taj mec kao jedan pre pre pre pretezak mec neopisivo tezak
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bice zeznuto tamo i ja bi volio izbjeci ekipe poput Pitt. i Baltimora ....dobre odbrane ebiga...vidjet cemo kako ce se Sanchez nositi sa njima...ja cu navijati za Jetse, jer Bersima mislim da vise odgovara da igramo sa Jetsima u super bowll, ako uopste mi prodjemo
...mi imamo los OL za Pitt, a nas OL je dobro odigrao recimo protiv vas, pa se nekako uzdam da mogu to ponoviti i ako to ne mora da znaci vidjeli smo danas sve...Nas je ovaj jadni Seattle dobio ovdje, a mi smo ih danas rasuli i da se nismo opustili moglo je biti i katastrofalno za njih, ali eto postigli su 21p u zadnjem periodu i donekle su ublazili taj poraz....takodjer Patriotsi su rasuli Jetse u regularnom dijelu sezone, a danas su porazeni ebiga....svega ce ovdje biti .....slijedeci vikend vjerovatno necu biti sa vama na forumu, jer cu otici malo dole kod stadiona prije tekme, da vidim atmosvera kakva vlada tu, pa cu negdje u sport bar se zavaliti sa rajom gledati navijati 
DA BEARS!!!!!!!
DA BEARS!!!!!!!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
ja ti samo kazem pitt mi mirise kao veliki zalogaj
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Slatinash_7
- Kontakt:
Cestitam Jetsima i njihovim navijacima na zasluzenoj pobjedi.
Nama ostaje cekanje drafta u kojeg polazem puno nade i naravno sticanje iskustva ovih mladica u toku sljedece sezone.Sezonu bi ocjenio koliko toliko uspjesnom iako znamo da je za nas svake godine SB cilj,al ove godine nismo svrstavani u krug velikih favorita,pa je ovo pomalo i ocekivano.Imali smo drugi najbolji omjer regularne sezone mozda smo se tu potrosili ili sta vec...........Ostaje zal za propustenom prilikom al bit ce bolje dogodine
U daljem nastavku navijam za Bearse
Nama ostaje cekanje drafta u kojeg polazem puno nade i naravno sticanje iskustva ovih mladica u toku sljedece sezone.Sezonu bi ocjenio koliko toliko uspjesnom iako znamo da je za nas svake godine SB cilj,al ove godine nismo svrstavani u krug velikih favorita,pa je ovo pomalo i ocekivano.Imali smo drugi najbolji omjer regularne sezone mozda smo se tu potrosili ili sta vec...........Ostaje zal za propustenom prilikom al bit ce bolje dogodine
U daljem nastavku navijam za Bearse
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- the_packer
- Kontakt:
sljedece sedmice najteza utakmica sezone. bilo kakave prognoza je suvisna pogotovo ako vrijeme bude muljavo a vjerovatno ce biti.
a bas mi krivo sto ne ostado dosljedan i ne predvidi pobjedu jetsa sinoc jer sam citavu sezonu govorio da ce patsi pokleknuti... jbga.
kakav je rezultat u pogadjanju?
a bas mi krivo sto ne ostado dosljedan i ne predvidi pobjedu jetsa sinoc jer sam citavu sezonu govorio da ce patsi pokleknuti... jbga.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ludilo slijedece sezone
...2 sata udaljenost izmedju gradova, zatim rivalitet, pa i kvalitet, ponudit ce nam svasta slijedece sedmice 
Nego prica se uveliko da smo cak i razgovarali sa Calvinom Johnsonom, da kada njegov ugovor istekne i dovedemo ga u Chicago...on ima zelju da igra u ekipi koja se bori za play off... ima jos jednu sezonu i nakon koje mu istice ugovor, tako ukoliko Detroit do tada ne stvori ekipu koja ce parirati Packersima,Bersima i Minesoti, mozemo ocekivati njegov dolazac Bearse
.... bilo bi to odlicno zaista nam treba jos jedan kvalitetan reciver uz Knoxa....Hester moze biti dobar i izrazito je brz kao i Knox, ali Hester je takodjer i nizak
Samo ja mislim da ce Detroit uskoro i preuzet diviziju
...poseli su igrati sve bolje i bolje, a definitivno preskocit ce Minesotu sigurno, jer i oni su dosta stari od ostlalih, a mislim na njihovo najace oruzije odbrana
Nego prica se uveliko da smo cak i razgovarali sa Calvinom Johnsonom, da kada njegov ugovor istekne i dovedemo ga u Chicago...on ima zelju da igra u ekipi koja se bori za play off... ima jos jednu sezonu i nakon koje mu istice ugovor, tako ukoliko Detroit do tada ne stvori ekipu koja ce parirati Packersima,Bersima i Minesoti, mozemo ocekivati njegov dolazac Bearse
Samo ja mislim da ce Detroit uskoro i preuzet diviziju
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
A ja sam cijelo vrijeme govorio da će Jetsi uzeti diviziju ispred Patriotsa, ali da će pasti u doigravanju, a dogodi se baš suprotno.the_packer je napisao/la:sljedece sedmice najteza utakmica sezone. bilo kakave prognoza je suvisna pogotovo ako vrijeme bude muljavo a vjerovatno ce biti.
Što se vremena u Chicagu tiče ja bih najviše volio da to bude "sniježna" tekma.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma snijezna tekma u Chicagu ebeno
... poznato je da Pittsburgh i Chicago su jedini stadioni sa prirodnom travom,i nije umjetna kao na drugim stadionima i kazu igraci da to prestavlja problem, jer vidis na sta lici teren ebiga...cesto na njihovim kopackama (valjda se i kod njih zovu kopacke
) ostaje zemlje i tesko je za trcati.
Ja u nedelju bi trebao imati jednu limo turu oko 4pm, ali to se mora odgoditi naravno zbog utakmice
...ja mislim da niko nece ni raditi i ako u americi nema razlike izmedju nedelje i ponedeljka sto se tice posla , jer ovdje se vazda radi kada imas posla ha ja
....vec je u gradu ludilo, mislim ono obojeno je sve u boje Bearsa

Ja u nedelju bi trebao imati jednu limo turu oko 4pm, ali to se mora odgoditi naravno zbog utakmice

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
nema pametnjakovica
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
al zato si ti tumarseille_unique je napisao/la:nema pametnjakovica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.