Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sretno @majestic24 u daljnem životu 

[youtube][/youtube]
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Oj placem ocam,koje budale
HHAHAHAHHAHAHAH
[youtube][/youtube]
HHAHAHAHHAHAHAH
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
OTNYS_YNWA je napisao/la:@majestic druze, navrati nekada.![]()
Sve najbolje.
BIG LOL hahahhahhaDAVID VILLA 7' je napisao/la:Oj placem ocam,koje budale
HHAHAHAHHAHAHAH
[youtube][/youtube]
P.S. Odo se jednom na raspustu posteno naspavati.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sretno majestic! Ne moraš pisati, nekad preleti opet!majestic24 je napisao/la:Puno toga se desilo u ovih godinu i pol dana otkako sam na forumu .Jednom prilikom sam nesto trazio na netu za Ferdinanda i na googlu mi je izbacilo ovu stranicu. Na forum sam se prijavio sa slicnim nickom koji mi je kasnije banovan. Nakon toga sam napravio ovaj napravio pod nazivm majestic24. No, u to vrijeme forum nije bio baš toliko aktivan. Na temu MUFC sam nekada moram i sam sebe citirati.
Sportsport.ba mi je mnogo toga donio. Upoznao sam toliko dobrih forumaša, ljudi, pa i djevojaka (za mene samo dvije ovdje postoje a to su Lily i lejla,u ove novokomponovane nevjerujem bas nesto.) koje posjeduju super znanje o sportu.
Et,budite mi zdravi i veseli,nista bolje vam netreba.
Idem jos na temu LA Lakersa da ispratim kraj utakmice i napisem ostatak postova na toj temi
Pozz

Hocemo probati nas dva?Admir_Sa je napisao/la:ovo izgleda globalni fenomen na ovom forumu oprastati se pa nakon par dana opet dodjes, pa onda pocnes nesh bojkotovat, pa prestanes, pa ovo, pa ono![]()
opustite se ljudi

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma mene niko ne bi zalio ovde, garantujem tiDevil je napisao/la:Hocemo probati nas dva?Admir_Sa je napisao/la:ovo izgleda globalni fenomen na ovom forumu oprastati se pa nakon par dana opet dodjes, pa onda pocnes nesh bojkotovat, pa prestanes, pa ovo, pa ono![]()
opustite se ljudi

Da vidis samo slike sto je Sanja danas stavila na profil, aaaaaaa

nema potpisa
- King Kenny
- Kontakt:
Majestic sretno u zivotu,navrati ponekad i nemoj da te ogranicava to sto si rekao da ces napustit forum na 7000-om postu...svrati ponekad,puno srece i zdravlja a ostalo dodje samo...uzivaj lave 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Vidi ti njega,ti citavu postavu na fejsu imas.Admir_Sa je napisao/la:Ma mene niko ne bi zalio ovde, garantujem tiDevil je napisao/la:Hocemo probati nas dva?Admir_Sa je napisao/la:ovo izgleda globalni fenomen na ovom forumu oprastati se pa nakon par dana opet dodjes, pa onda pocnes nesh bojkotovat, pa prestanes, pa ovo, pa ono![]()
opustite se ljudi![]()
![]()
Da vidis samo slike sto je Sanja danas stavila na profil, aaaaaaa![]()
![]()
![]()

Nek mi je sretan rođendan

Pa imam Sanju, Anu i Bojanu, a i Stefanu isto
Ima nekakav turcin, izgleda za Srbiju da navija, frajer je postavio preko 500 slika svake igracice iz Srbije, nije normalan frajer

Ima nekakav turcin, izgleda za Srbiju da navija, frajer je postavio preko 500 slika svake igracice iz Srbije, nije normalan frajer

nema potpisa
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ode majestic na neko drugo mjesto ubijati dosadu, sto znaci da mu je ova ekipa sa ss ba foruma dosadila

Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Meni je to glupo cuj napises odredjeni broj postova i cao
Ali eto haj majestic navrati ponekad 

Jel' tako da i ti nakon sto napises 3000 postova ides.Samo F.K.S !! je napisao/la:Meni je to glupo cuj napises odredjeni broj postova i caoAli eto haj majestic navrati ponekad

- legenda reala
- Kontakt:
a jelde i ti kad napišeš 10 000 postova idešDevil je napisao/la:Jel' tako da i ti nakon sto napises 3000 postova ides.Samo F.K.S !! je napisao/la:Meni je to glupo cuj napises odredjeni broj postova i caoAli eto haj majestic navrati ponekad
![]()
![]()
![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako ce ti srce biti na mestu odoh.legenda reala je napisao/la:a jelde i ti kad napišeš 10 000 postova idešDevil je napisao/la:Jel' tako da i ti nakon sto napises 3000 postova ides.Samo F.K.S !! je napisao/la:Meni je to glupo cuj napises odredjeni broj postova i caoAli eto haj majestic navrati ponekad
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemaš još malo

- legenda reala
- Kontakt:
da odeš još i ti ,onda baš nebi ni skim imo riječi progovoriti ,svi negdje idu imaju obaveze ,jedino ti i alfa i ja nemamo nikakvih obaveza

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ko kaze da svi imaju obaveze 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 3 gosta.