FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Admir74
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Admir74 » 19 jun 2021, 01:27

Upravo u kafani ( a gdje drugo :D ) saznah da Ivković u ovo par dana sa sobom dovodi i nekoliko igrača iz HNLa na posudbu u Želju. Navodno će i jedan trener našeg
OP-a ići na klupu sa njim i Marenzijem zbog juniora koji će biti prekomandovani u 1.tim i ovih što su već tu, što itekako podržavam.

Sretno još jednom Tomici!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 jun 2021, 10:31

Ne znam, ali meni ovo sve miriše na slučajeve Kostić-Krčmarević-Čapljić-Slišković.
Klub je naopačke postavljen. I sve dok je tako, možemo mi svakakve trenere dovoditi ali s mjesta se nećemo pomjeriti.
Daj Bože da griješim.

Uprava napolje!!!

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 19 jun 2021, 10:43

Koliko imamo stranaca u ekipi, s obzirom da novi sef slabo poznaje igrace iz nase ekipe vjerujem da ce dovest kojeg svog bivseg igraca, naravno koliko finansije dozvoljavaju...

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 19 jun 2021, 10:45

taha21 je napisao/la:
19 jun 2021, 10:43
Koliko imamo stranaca u ekipi, s obzirom da novi sef slabo poznaje igrace iz nase ekipe vjerujem da ce dovest kojeg svog bivseg igraca, naravno koliko finansije dozvoljavaju...
Blažević, Ikić, Bender ali opet ne znamo da li će ostati, Siniša ima naše papire
Rodjeni su pitarske picke!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2021, 10:49

taha21 je napisao/la:
19 jun 2021, 10:43
Blazevic je trenutno jedini stranac.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 19 jun 2021, 11:19

Admir74 je napisao/la:
19 jun 2021, 01:27
Upravo u kafani ( a gdje drugo :D ) saznah da Ivković u ovo par dana sa sobom dovodi i nekoliko igrača iz HNLa na posudbu u Želju. Navodno će i jedan trener našeg
OP-a ići na klupu sa njim i Marenzijem zbog juniora koji će biti prekomandovani u 1.tim i ovih što su već tu, što itekako podržavam.

Sretno još jednom Tomici!
Pa ako je tako, neka dovede jednog koji nesto zna i pravi razliku na terenu ikolikio, u ovoj cemernoj ligi ce biti dovoljno da bar budemo domacinska ekipa i prestanemo davati bodove ko god dodje. Ako Tomica to postigne, halal mu bilo jos jedna godina bez Evrope. Povratak navijaca na tribine ce biti nas najveci plus u odnosu na konkurenciju. Bit ce Zeljo opet sampion.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 19 jun 2021, 13:15

Umjesto da ganjamo po bosanskim proplancima talente ,mi nastavljamo po starom dovodimo propale igrace iz komsiluka :clap: Moj Ivkovicu uzmi levate lopatom.

Corcaigh
Kontakt:

Post Postao/la Corcaigh » 19 jun 2021, 13:57

TMmanija2012 je napisao/la:
19 jun 2021, 13:15
Umjesto da ganjamo po bosanskim proplancima talente ,mi nastavljamo po starom dovodimo propale igrace iz komsiluka :clap: Moj Ivkovicu uzmi levate lopatom.
Pa vjerovatno je to bio uslov dolaska, odnosno da se skupa s njim dovedu 3-4 igraca od odredjenog (istog) menadzera. Nije to nikakva cudna praksa u svijetu ali je uzasno opasna ako je to u pitanju. Moguce da grijesim ali mirise na to kad ovako u kompletu dolaze. Uostalom, gori od ovih ne mogu biti, i fale nam igraci, a da imamo uzasnu politiku govori cinjenica da smo pustili Sehica samo tako.

Ali drug budi realan, dovedes igraca sa “bosanskih proplanaka” i odma je prica “ta ce ovaj da sta valja isao bi vani”.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 19 jun 2021, 13:59

"Širokobriježani upalili motore", subota 19.06.2021
Prva utakmica 08.07.2021
Što bi rekao jedan naš stručnjak: "Termin početka priprema sve jasno govori, odmah se vidi da je klub neozbiljan i neorganizovan".
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 jun 2021, 14:01

Sad se nema nista od negative. Dati mu podrsku i sacekati da vidimo kako ce to fakticki sve izgledati. Dolazi li taj Milosevic kao SD?

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 19 jun 2021, 14:11

Tristan10 je napisao/la:
19 jun 2021, 14:01
Sad se nema nista od negative. Dati mu podrsku i sacekati da vidimo kako ce to fakticki sve izgledati. Dolazi li taj Milosevic kao SD?
Podrška naravno.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 19 jun 2021, 14:12

Radimo ozbiljan projekat i u taj projekat ulazi Omladinska škola jer danas nema kluba u regiji da može živjeti bez svojih igrača.

Vidjet ćemo kako se radi u Omladinskoj školi, šta možemo poboljšat i šta možemo napraviti da rad bude još bolji. Dakle, radi se o dogovoru koji obuhvaća jedan ozbiljan posao, kazao je Ivković za služenicu stranicu Željezničar
Da li ovo znači da će Ivković pored trenerske uloge, biti zadužen na neki način i za neke promjene u OP?

I dalje ne znamo ko će dovoditi igrače. Novi SD (Milošević), Ivković ili uprava koja je po medijima kontaktirala već ranije neke igrače tipa Mekić ili Kolak. Ne trebaju nama novi igrači samo zbog kvaliteta već i brojčano, pogotovo ako ne produže ovi kojim je istekao ugovor. Ili će dovoditi malo uprava malo Tomo. Uprava par ovih bh. igrača, a trener par igrača iz HNL.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 19 jun 2021, 14:38

Nisam ušao od kraja prvenstva, bolno je čitati ovakve stvari o Želji.
Sretno novom treneru, pa šta bude.
Nadam se da ćemo postaviti normalne kotačiće za funkcionisanje kluba, a i nadam se da će ostati ovakva situacija sa virusom, pa ćemo sve lakše podnijeti zajedno na najljepšem mjestu.

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 19 jun 2021, 14:42

voltron30 je napisao/la:
19 jun 2021, 10:31
Ne znam, ali meni ovo sve miriše na slučajeve Kostić-Krčmarević-Čapljić-Slišković.
Klub je naopačke postavljen. I sve dok je tako, možemo mi svakakve trenere dovoditi ali s mjesta se nećemo pomjeriti.
Daj Bože da griješim.

Uprava napolje!!!
Zasto si negativac ??

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 19 jun 2021, 14:43

Tristan10 je napisao/la:
19 jun 2021, 14:01
Bravo brate negativa nam ne donosi nista

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 19 jun 2021, 14:49

braco je napisao/la:
19 jun 2021, 14:12
Radimo ozbiljan projekat i u taj projekat ulazi Omladinska škola jer danas nema kluba u regiji da može živjeti bez svojih igrača.

Vidjet ćemo kako se radi u Omladinskoj školi, šta možemo poboljšat i šta možemo napraviti da rad bude još bolji. Dakle, radi se o dogovoru koji obuhvaća jedan ozbiljan posao, kazao je Ivković za služenicu stranicu Željezničar
Da li ovo znači da će Ivković pored trenerske uloge, biti zadužen na neki način i za neke promjene u OP?

I dalje ne znamo ko će dovoditi igrače. Novi SD (Milošević), Ivković ili uprava koja je po medijima kontaktirala već ranije neke igrače tipa Mekić ili Kolak. Ne trebaju nama novi igrači samo zbog kvaliteta već i brojčano, pogotovo ako ne produže ovi kojim je istekao ugovor. Ili će dovoditi malo uprava malo Tomo. Uprava par ovih bh. igrača, a trener par igrača iz HNL.
Jel ova prica oko Milosevica kao novi sportski direktor neko forumsko mahalanje ili ima tezine? Je sam li promasio negdje neki clanak il sta vec gdje se navodi da bi mogao preuzeti?

Pitam jer ga se sjecam otkad je radio u Svedskoj, cak je jedan period bio trener u "mom" gradu. Imao je par dobri izleta (kazem izleta jer je pretezno preskako od kluba do kluba a radilo se o klubovima iz druge ili trece lige) kao kad je uveo Syransku u drugu ligu sto je bila velika stvar tada.

Danas citam radi u Buducnosti iz Podgorici kao sportski direktor? Barem sto sam naso na wikipediji. Pitanje je zasto bi se on odrekao tog posla da dodje u ovakvu krizu.. Vec je prosao kroz slicne stvari dok je radio u Svedskoj, sto je jedan od razloga zasto je i promjenio par klubova ovdje. Mozda bi on i bio dobar za tog posla, pogotovo mislim zbog veza koje ima u Svedskoj/Skandinaviji sigurno i mozda bi mogao da povuce igrace iz ovog dijela prema Zelji. Balkance, afrikance (koje je trenirao dosta) i tako.. Doduse radio je i po Grckoj, Srbiji, Litvaniji, Crnoj Gori.. sigurno ima dosta veza..
@igrajlopte 🐦

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2021, 14:52

ReX je napisao/la:
19 jun 2021, 14:49
Jel ova prica oko Milosevica kao novi sportski direktor neko forumsko mahalanje ili ima tezine? Je sam li promasio negdje neki clanak il sta vec gdje se navodi da bi mogao preuzeti?
Bio clanak u cetvrtak, cini mi se, na **. Tad su napisali da je taj dan odlucio UO da Ivkovic bude trener, a Milosevic SD.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 19 jun 2021, 14:56

LjoZee je napisao/la:
19 jun 2021, 14:52
ReX je napisao/la:
19 jun 2021, 14:49
Bio clanak u cetvrtak, cini mi se, na **. Tad su napisali da je taj dan odlucio UO da Ivkovic bude trener, a Milosevic SD.
Hvala ti, promasio sam. Moram procitati.. Hmm, interesantno. :hmmmmm:
@igrajlopte 🐦

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 19 jun 2021, 15:55

hajde dzeko kod feslija da i nama koji feslija sleti u kasu

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 19 jun 2021, 16:05

Omladinska škola već drugi turnir. :clap: :clap:

slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel i 16 gostiju.