Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jan 2011, 21:13

-Paja je napisao/la:E i ovaj me Rizah razocarao cuj zbog posta bparene kojeg postuje njegova legenda Barbarez :lol: ti napustas forum. Nas je vodja skolovan covjek diplomirani ekonomista, da se nije okrenuo svojoj najvecoj ljubavi fudbalu i nasem Arsenalu sigurno bi bio neki magnat i milijarder tipa Rockfeler, Trump, Gates.
Nije mu ni sada lose. :)

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 16 jan 2011, 22:15

Kako samo postoji bezbroj debila na ovom forumu da je to za nepovjerovat, jbt pa ako je neko iznio svoje misljenje jel to mu opsovati citavu familiju i otjerat sa foruma ?

Rizo pusti ih imas pravo na svoje misljenje ma kakvo ono bilo, ovaj debilcina sto ti govori kako ne smijes iznosit misljenje ako je protiv Dzeke moze da bali do sutra, jer je izgleda zaboravio mozak u osnovnoj skoli.
Prvo ni ti a ni niko drugi nema pravo da psuje ovdje a kamoli da vrijedja covjeka na onakav nacin, jesi ti malo razmislio prije svog posta ? kakvi su to potpisi robijasi zenica ? nemash ti dijete drago muda da odes u wc po mraku a kamoli da besposlicaris po tekmama.

Sve ovo oko Dzeke je tebi udarilo u glavu, ohladi malo, nisi ni 1% kompetentan da nekome psujes sve a kamoli momku koji je sigurno stariji od tebe !

Vozdra i chill out !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 16 jan 2011, 22:19

Volimvolimliverpool ja sam upravo zbog ovog komentara Burze i napisao da sam završio fakultet, a pojedinci su okrenuli priču o tome da znam o fudbalu mnogo ili malo, jer sam završio fakultet :roll: nigdje veze ni teza, niti antiteza.
Divno je uzdizati Džeku,od nacije koja ga je proglasila Klocem, do protivničkih navijača ( Sarajeva, Čelika, Slobode ..) koji su mu psovali sve po spisku jer nosi plavi dres, do idola nacije jer nosi plavi dres ali Cityijev. Nema tu bparena nacije, jer se dvoličnost primjeti. Dok je bio naš, niko ga nije volio, ni manijaci a ni ostali. Sada kada je tuđi svi ga vole. Nije to ispravno mjerilo rasuđivanja. Takvi kao ti su i rekli Meši Selimoviću šta je pisac, ti misliš da si pisac? :roll: to smo mi i to je naša realnost.
Od nož žica Srebrenica, do Čelikovog skandiranja Markale, Markale. To robijaši pjevaju kada dođu u Sarajevo. I sad cijela država na noge? :shock: Kontrast veliki.
Ja sam pokušao objasniti neke stvari, jer City nije ozbiljna ekipa. Nije nikad bila niti će kad biti. Nema tog igrača kojeg City za godinu dana neće upropastiti, od Lescota, Robinja, Adebayora, Givena ... do ne do Bog Džeke.
Upamti šta vam kažem, za pet šest utakmica će te svi psovati majku Manciniju jer u 90 minuti izbacuje Tevza a ubacuje Džeku. To je ekipa kontrasta, ekipa koja nema istinskog vođu. Igrači igraju za sebe i o sebi, niko ne igra za tim, Vidjeli ste i iz prve utakmice. Niko neće da ubilježi asistenciju. Svako želi samo go. Ekipa koja je samo ove sezone imala četiri velike tuče, jer je u na svakoj poziciji konkurent. Ne bi me iznenadilo da neko uleti klizeći Džeki na treningu i polomiga i bude velika pauza. Pa ćete opet svi proklinjati City.
Valencija, podržimo lokalni fudbal ili kako ti već kažeš, nije bitno. Jer živim u Francuskoj, pa bi mi lokalni klub trebao biti Sochaux :shock: A što se tiče Liverpoola, bio sam na njegovim pripremama ljetos u Baselu i imao sam čast da prisustvujem njihovom treningu. Šteta za utakmicu koja je bila odložena zbog kiše, inače bi ih i gledao.
Igrači iz Bundeslige nisu se nikad znali uklopiti u EPL, imamo primjer Voronjina u Liverpoolu. Najbolji strijelac Bundes lige, odigrao je samo jednu utakmicu dobru za Liverpool protiv Toulusa. Imaš Hutha koji je prosjek i igra za Stouk. Balack je izuzetak.
Ti slušaš Monologa šta priča, svaka njegova priča o fudbalu se završava u njegovom potpisu ;-) on sad prati rukomet, košarku i ostale egzibicione sportove.
To što Liverpool Vela nije konkurent Cityiju, ne znači da udbal traje samo jednu sezonu. On je potpisao ugovor na 4,5 godine ;-)
Pitam se kako bi navijači Barce reagovali da je Džeko potpisao za Real ili obratno? Vjerovatno isto onako kako je mali Burza reagovao kada je Džeko sa Wolsburgom zabijao petice Bayernu. Reakcija bi bila ovakva :cry: :cry: :evil: :twisted: i onda psovka.
Nije problem kada čovjek strahuje za nekoga, kao što ja strahujem za njega da će sebi dolaskom u City u najmanju ruku stagnirati u karijeri, niti je problem što će reprezentacija izgubiti uveliko njegovom eventualnom formom, nego je problem što si ti nekulturni napaljeni tinejdžer pa psuješ meni sve po spisku a Lily govoriš da se okrene od fudbala i da se prihvati posla koji je za žene. Sve to moderatori dopuštaju.
Ako ne znaš sa nekim razgovarati,onda je bolje nemoj.
Svi imate temi chat na fb, gdje se razgovara sa imenom i prezimenom, a ne sa nickovima. Vidim vas niko nije dodao ( bparena, muxmania ... ), znači nemate prijatelja na forumu koji bi vas smijeli prezentovati javnosti. Vaš život se satoji od štale, sportsport.ba i kladionice.
Kada naučiš pričati onda se javi.
Ugledaj se na Bosca, King Kennyija, Devila, Dylan Doga, Redsa, Kopa, Torres da Killa, Majestica, Faraona iz Visokog, Megamona ...
P.S. Pozdravio te Barbarez ;-)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 16 jan 2011, 22:34

Rizah je napisao/la:Volimvolimliverpool ja sam upravo zbog ovog komentara Burze i napisao da sam završio fakultet, a pojedinci su okrenuli priču o tome da znam o fudbalu mnogo ili malo, jer sam završio fakultet :roll: nigdje veze ni teza, niti antiteza.
Divno je uzdizati Džeku,od nacije koja ga je proglasila Klocem, do protivničkih navijača ( Sarajeva, Čelika, Slobode ..) koji su mu psovali sve po spisku jer nosi plavi dres, do idola nacije jer nosi plavi dres ali Cityijev. Nema tu bparena nacije, jer se dvoličnost primjeti. Dok je bio naš, niko ga nije volio, ni manijaci a ni ostali. Sada kada je tuđi svi ga vole. Nije to ispravno mjerilo rasuđivanja. Takvi kao ti su i rekli Meši Selimoviću šta je pisac, ti misliš da si pisac? :roll: to smo mi i to je naša realnost.
Od nož žica Srebrenica, do Čelikovog skandiranja Markale, Markale. To robijaši pjevaju kada dođu u Sarajevo. I sad cijela država na noge? :shock: Kontrast veliki.
Ja sam pokušao objasniti neke stvari, jer City nije ozbiljna ekipa. Nije nikad bila niti će kad biti. Nema tog igrača kojeg City za godinu dana neće upropastiti, od Lescota, Robinja, Adebayora, Givena ... do ne do Bog Džeke.
Upamti šta vam kažem, za pet šest utakmica će te svi psovati majku Manciniju jer u 90 minuti izbacuje Tevza a ubacuje Džeku. To je ekipa kontrasta, ekipa koja nema istinskog vođu. Igrači igraju za sebe i o sebi, niko ne igra za tim, Vidjeli ste i iz prve utakmice. Niko neće da ubilježi asistenciju. Svako želi samo go. Ekipa koja je samo ove sezone imala četiri velike tuče, jer je u na svakoj poziciji konkurent. Ne bi me iznenadilo da neko uleti klizeći Džeki na treningu i polomiga i bude velika pauza. Pa ćete opet svi proklinjati City.
Valencija, podržimo lokalni fudbal ili kako ti već kažeš, nije bitno. Jer živim u Francuskoj, pa bi mi lokalni klub trebao biti Sochaux :shock: A što se tiče Liverpoola, bio sam na njegovim pripremama ljetos u Baselu i imao sam čast da prisustvujem njihovom treningu. Šteta za utakmicu koja je bila odložena zbog kiše, inače bi ih i gledao.
Igrači iz Bundeslige nisu se nikad znali uklopiti u EPL, imamo primjer Voronjina u Liverpoolu. Najbolji strijelac Bundes lige, odigrao je samo jednu utakmicu dobru za Liverpool protiv Toulusa. Imaš Hutha koji je prosjek i igra za Stouk. Balack je izuzetak.
Ti slušaš Monologa šta priča, svaka njegova priča o fudbalu se završava u njegovom potpisu ;-) on sad prati rukomet, košarku i ostale egzibicione sportove.
To što Liverpool Vela nije konkurent Cityiju, ne znači da udbal traje samo jednu sezonu. On je potpisao ugovor na 4,5 godine ;-)
Pitam se kako bi navijači Barce reagovali da je Džeko potpisao za Real ili obratno? Vjerovatno isto onako kako je mali Burza reagovao kada je Džeko sa Wolsburgom zabijao petice Bayernu. Reakcija bi bila ovakva :cry: :cry: :evil: :twisted: i onda psovka.
Nije problem kada čovjek strahuje za nekoga, kao što ja strahujem za njega da će sebi dolaskom u City u najmanju ruku stagnirati u karijeri, niti je problem što će reprezentacija izgubiti uveliko njegovom eventualnom formom, nego je problem što si ti nekulturni napaljeni tinejdžer pa psuješ meni sve po spisku a Lily govoriš da se okrene od fudbala i da se prihvati posla koji je za žene. Sve to moderatori dopuštaju.
Ako ne znaš sa nekim razgovarati,onda je bolje nemoj.
Svi imate temi chat na fb, gdje se razgovara sa imenom i prezimenom, a ne sa nickovima. Vidim vas niko nije dodao ( bparena, muxmania ... ), znači nemate prijatelja na forumu koji bi vas smijeli prezentovati javnosti. Vaš život se satoji od štale, sportsport.ba i kladionice.
Kada naučiš pričati onda se javi.
Ugledaj se na Bosca, King Kennyija, Devila, Dylan Doga, Redsa, Kopa, Torres da Killa, Majestica, Faraona iz Visokog, Megamona ...
P.S. Pozdravio te Barbarez ;-)
izvini SIR ALEX nisam te prepoznao ti covjece nabroja 2 polovna igraca koja su igrala u bundesligi voronjina koji je polovan igrac covjek jednu sezonu odigrao dobro i on tebi primjer za lose uklapanje u EPL i jos ga poredis sa DZEKOM daj covjece ohladi malo a sto se tice robinha i lescota itd pa taj isto robinho ni je ni u realu igra nista tako ni u CITY a ni sad u MILANU on je samo previse izvikan jer tako su ga nahvalili a covjek jos nista posteno nije napravio u svojoj karijeri a st se tice adebajora on ima problem sam sa sobom jer covjek prvo morad da poradi na zivcima i kontroli jer toliko je ispada imao da je to nevjerovatno i on sam sebi je stagnirao karijeru svojim karakterom a ne treneri ili klub pa nedaj boze da dzeko kako ti kazes stagnira ili ce ga mancini ubacivati u 90 min i nista ako dzeki nepase u CITY ili ga mancini ignorise dzeko se fino pokupi i nade novi klub a masa je koji bi ga htjela tako da ta prica je smijesna al sam ubijeden da ce dzeko biti najbolja investicija CITY zivi bili pa vidjeli :D
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 16 jan 2011, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 jan 2011, 22:39

Svi ste vi kvazinavijaci, kad to shvatite zivot ce vam biti mnogo ljepsi. :D
I manje cete se svadjati medjusobno... :lol: :lol:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 16 jan 2011, 22:45

Rizo, i meni je glupost sto mnogi ljudi toliko uzdizu Dzeku. Al' jbg. kad se malo bolje razmisli, kad se sagleda situacija i skontas u kakvom nam je katastrofalnom stanju drzava a i sport .. to je sve sasvim ok. Nek' se narod raduje, prelazak Dzeke u najjacu svjetsku ligu je mala stvar za svijet al velika za nas. I dalje ostajem pri tome da nije u redu sto neki sad pocinju navijati za City zbog Edina, a cim ne daj Boze on kiksa svi ce pljuvati po njemu. To smo mi ljudi- uvijek isti i nepopravljivi.
A za to sto su mu skandirali kloc dok je igr'o u Zelji.. pa drugacije je to dok je bio mladji. Mozda i da je ostao u BiH i i vukao se po nasim klubovima od njega nista ne bi bilo. Prosle su godine.. Dzeko izrastao u vrsnog napadaca. Ako je tada bio katastrofa niko nije mogao znati da ce to jednog dana biti nas najbolji igrac.

Da bude jasno.. Dzeki zelim svu srecu, al' zbog njega ja necu poceti gotiviti jedan klub koji mi nikada nije bio drag.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 jan 2011, 22:50

Vi koji ste napali Rizu stvarno ste žalosni, momak je isti kao i vi, vjerujte mi samo što sad ima drugačije mišljenje od većine znači treba ga vrijeđat, proglašavat budalom i tjerat s foruma. On se čak potrudio da napiše razloge koje smatra da su dovoljni dobri u vezi cijele rasprave, a vi ste njemu odgovorili uvredama na to i govoreći kako nema pojma, a niste pokušali da uopšte kvalitetno raspravljate i ukažete mu na pogrešku. Samo je to učinio @Valencia. Različita mišljenja i rasprava i jesu svrha ovog foruma. Vi koji ste napali čovjeka jer samo ima drugačije mišljenje od vas treba da vas bude sram i stid.

Nek se neki prepoznaju u ovoj slici. ;)
slika

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 jan 2011, 22:59

Kako bezze frku dizete ni oko cega. Zasto jednostavno ne mozete biti sretni zato sto je Dzeko, Bosanac dozivio ogromno priznanje.
Potpuno je druga stvar kako ce se on sada adaptirati i da li ce postizati golove. U stvari to najvise zavisi od njega i mi mu tu mozemo samo pozeljeti srecu. To sto navijate za neki drugi klub od prije ne treba uopste predstvaljati problem. Davali su i Dzeko i Ibisevic golove protiv Bayerna, ali to nikad nije bio razlog da ih mrzim. Ne znam kojom bi logikom to mogao.
#divovi

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 16 jan 2011, 23:06

ko je rekao da mi nismo sretni ? naravno da sam sretan, ipak predstavlja moju drzavu, samo me ovaj iznervirao sto je ovako napao Rizu, a momak je samo rekao sta misli o transferu ! :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 16 jan 2011, 23:10

Covjek je rekao da mrzi Dzeku zato sto igra u konkurentnom klubu. Mozda je problem u meni, ali ja ovo ne mogu shvatiti.
#divovi

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 16 jan 2011, 23:23

Nemojte Rizaha dirat fin je on momak samo ga treba razumijet, jbg nije ni njemu lahko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 16 jan 2011, 23:57

Dajte malo Administar/Moderator pocistite spam na ovoj temi i temi Edin Dzeko

City se izjednacio sa Unitedom iako United ima 2 utakmice manje ali i 2 utakmice sa Celseaom,po jednu sa Arsenalom i direktno sa Cityijem.Celsea ce uci u formu opet tako da ce bit svega do kraja sezone.
RIP SALE VILENJAK

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 17 jan 2011, 00:07

stvarno bezveze napadate covjeka, sta ne voli dzeku, sta sad, ne volim ga ni ja, fudbaler odlican, kao covjek je dobar, predstavlja bih u odlicnom svjetlu, ali ja vise volim pjanica nego dzeku, mnogo vise... samo rizo majstore robijasi su to nekada pjevali to se vise ne radi, ako nesto znaci od jednog robijasa da nam jos jednom oprostite za to...

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 jan 2011, 00:16

e2_ze je napisao/la:stvarno bezveze napadate covjeka, sta ne voli dzeku, sta sad, ne volim ga ni ja, fudbaler odlican, kao covjek je dobar, predstavlja bih u odlicnom svjetlu, ali ja vise volim pjanica nego dzeku, mnogo vise... samo rizo majstore robijasi su to nekada pjevali to se vise ne radi, ako nesto znaci od jednog robijasa da nam jos jednom oprostite za to...
Znam da idem u off al....ako ti nisi to skandirao onda nemas razloga da se izvinjavas jer ne treba uvjek generalizirati stvari...ako jesi onda svaka cast na ovim rijecima izvinjenja mada je danas kod nas jako tesko biti navijac jer je to ustvari grupa ljudi pod kontrolom par osoba tako da se na utakmicama izreknu mnoge stvari onako iz guzve na koje u zivotu van stadiona nikad ne bi ni pomislio...
Sto se Dzeke tice mislim da je navijacima city-a dosta sebicnih morona tako da su nakon ove tekme njega jos vise zavolili a i vidi se da cim primi loptu cuje se huk sa tribini i svi jedva cekaju neki njegov potez da to pozdrave...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 00:40

e2_ze je napisao/la:stvarno bezveze napadate covjeka, sta ne voli dzeku, sta sad, ne volim ga ni ja, fudbaler odlican, kao covjek je dobar, predstavlja bih u odlicnom svjetlu, ali ja vise volim pjanica nego dzeku, mnogo vise... samo rizo majstore robijasi su to nekada pjevali to se vise ne radi, ako nesto znaci od jednog robijasa da nam jos jednom oprostite za to...
Ako te ima na online chatu na fb onda znaš ko sam, šta sam i šta radim i da sam u Zenici svakog vikenda kada sam u Bosni i nikada nisam imao problema. Pola mog razreda su zeničani, jer sam u Visokom završio sreednju školu.
Ja samo kažem da Džeko nije bio dobar svima kada je nosio plavi dres sa Grbavice, a sada je svima dobar kada nosi plavi dres ali onaj Cityija ;-)
Moj prijatelj je onaj mali što je poginuo u saobraćajnoj kod Žepča i baš sam u tom periodu bio u Bosni, tako da smo svi išli u Zenicu da dajemo krv. Znam da nas je vođa robijaša dočekao u bolnici zajedno sa mnogim navijačima i svi su davali krv. Poslije nas je ponudio konakom i hranom i pićem. To se pamti ;-)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 jan 2011, 00:53

moustapha je napisao/la:Kako bezze frku dizete ni oko cega. Zasto jednostavno ne mozete biti sretni zato sto je Dzeko, Bosanac dozivio ogromno priznanje.
Potpuno je druga stvar kako ce se on sada adaptirati i da li ce postizati golove. U stvari to najvise zavisi od njega i mi mu tu mozemo samo pozeljeti srecu. To sto navijate za neki drugi klub od prije ne treba uopste predstvaljati problem. Davali su i Dzeko i Ibisevic golove protiv Bayerna, ali to nikad nije bio razlog da ih mrzim. Ne znam kojom bi logikom to mogao.
Čovjek objasnio neke stvari... Još da dodam da je to Džekin izbor i ovo mu je bitan izazov u karijeri koji ga može lansirati u najveće zvijezde nogometa.. Uspona i padova će sigurno biti, ali najmanje što mi možemo uraditi je da mu želimo dobro i ne pametujemo oko njegovih odluka. I ja bih volio da je prešao u Romu, ali to je nemoguće.. Za City neću navijati jer za njih igra igrač (Balonja) i trener im je Mancini kojeg isto tako ne podnosim, ali Džeki želim da zabija u svakoj utakmici i bude najbolji igrač svog tima.. Ko ne želi isto je iskompleksirani, sebični papak.. ;)
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 17 jan 2011, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jan 2011, 00:53

Oh, još jedna drama queen na forumu. Great!

Rizah, psovke nisam vidio, vjerovatno ih je neko izbris'o, tako da ne mogu ništa reći kada je takav način ophođenja prema drugim forumašima u pitanju. Brisao sam određene šovinističke komentare nekih likova, al' na psovke ne naiđoh. Što se tiče tvog posta, opet se na isti mogu samo nasmijati i nasmijati. Ti porediš Džeku sa nekim likovima koji su došli kao polovnjaci u Liverpool(Voronin) ili kao visoka smetala u Chelsea(Huth). Vidiš li ti ikakvu sličnost sa Džekom? Budi iskren, nemoj mi samo govoriti kako je Voronin bio najbolji strijelac u Bundesligi(mada sam poprilično siguran da to nikada nije bio).

Eh, govoriš kako je Džeko u skok igri poput N'Goga? Naravno, i ta konstatacija je tol'ko smiješna da ni sam nisam mogao vjerovati da sam to pročitao na nekom forumu.

Jbt, jesi li gled'o utakmicu protiv Wolverhamptona? Ako jesi, onda si sigurno morao biti zadovoljan debitantskom utakmicom Džeke(ups, nisi zadovoljan, ti njega mrziš jer je potpis'o za City :mrgreen: ). Momak nije odigrao takmičarsku utakmicu skoro mjesec dana, a došao je u Premiership i odigrao odlično(kada se sve sabere i oduzme). Eh, tvoj je problem što si ti sje*an jer je isti pojačao City(ne, taj klub nije vaš konkurent), a ne Liverpool ili neki drugi klub. Da, ti si dušebrižnik pa misliš da bi najbolje za Džeku bilo da je otiš'o u Bayern. Možda i bi, no zašto prejudicirati stvari kada je odigrao 90 minuta? To nije im'o kontakta s loptom? Pad'o je nakon svakog jačeg duela? Hm...Ne bih rek'o da je to slučaj.

Vraćamo se na ono da je najteže priznati sopstvenu grešku(šta misliš što ne mijenjam potpis?). Ustati, priznati vlastitu grešku i krenuti naprijed - to te čini čovjekom, pobogu, a ne tvrdoglavost.

Što se tiče pljuvanja Džeke dok je bio u Želji i to, u to se ne ulazi. Momku su svašta dobacivali s tribina(ukoliko je to istina) i to je prošlost. De ti meni reci, jesi li ti prije gotivio Torresa dok je igr'o za Atl. Madrid? Ili Reinu koji je podmladak Barcelone? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jan 2011, 00:55

calcio je napisao/la:Svi ste vi kvazinavijaci, kad to shvatite zivot ce vam biti mnogo ljepsi. :D
I manje cete se svadjati medjusobno... :lol: :lol:
Ziva istina,99,99999% kobajagi navijaci nekih klubova,a nikad ni prismrditi nece stadionu tog kluba kamoli da ga redovno prate.Nene redovnije prate seherzadu nego ovi tekme svojih klubova,ebe ih kredit :lol: Bas su sto ti rece kvazinavijacici.
A to bi se satro poklalo za klubove,grdne rane :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 jan 2011, 01:02

Možete vi pljuvati po Rizi i sličnima, ali čovjek govori istinu. Iskreno, navijam za Sarajevo, ali ne mrzim ni jedan tim iz premijer lige, nit' posebno kojeg igrača. Svaka čast Rizo za ove postove, samo te neću podržati u kada si u onom postu napisao da mrziš sve ostale timove osim Liverpoola. Volim Liverpool, ali ne mrzim ostale timove (osim njih par :D), u tvom slučaju je City, pa ne trebaš mrziti Džeku zbog njih. Uredu, svako ima pravo na svoje mišljenje, tako i ti, ali nemamo ništa od mržnje. Opet ponavljam, svako ima pravo na svoje mišljenje ;)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 jan 2011, 01:07

Monolog je napisao/la:Oh, još jedna drama queen na forumu. Great!
Eh,Rizo,meni si se pridružio samo da znaš.Ja sam drama queen(šta god to značilo) ovog foruma samo u @Monologovim očima.
Apsolutno se slažem sa @Rizahom u svemu osim u onim da mrzi Džeku.To ti jedino nije dobro,Rizo.
You'll never walk alone.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.