Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vladan Kovacevic
Izjave Nenada Bjelice o poljskoj ligi.
"Plaće su dobre i redovite. Imaju dva-tri kluba koja imaju malo financijskih problema, ali ovdje ako ne platite igraču tri mjeseca, odmah budete kažnjeni, oduzimaju vam se bodovi."
"Ja sam u Poljskoj imao VAR dok tu nisu ni znali što je VAR, odnosno dok Liga prvaka nije znala što je VAR."
"Evo, mi smo u nedjelju igrali s Osijekom. To je bio derbi kola, a znate li koliko je trajao izvještaj? Tri minute. Nisu pokazali sigurno šest ili sedam zanimljivih situacija. Izjave trenera su izrezane ili skraćene na jedno pitanje. Nema izjava igrača. To sve može biti puno interesantnije i mislim da se može i mora napraviti višer jer je ovo što imamo sad vrlo skromno. Najbolje od svega je da se ne mora izmišljati topla voda. Dovoljno je samo pogledati kako to rade Talijani ili Nijemci pa čak i Poljaci, ako baš hoćete. U Poljskoj se prvenstvo igra petkom, subotom, nedjeljom i ponedjeljkom. Petkom - emisija. Subotom - emisija. Nedjeljom - emisija. Ponedjeljkom - dvije emisije! Njihova liga izgleda kao mala Bundesliga, a kvalitetom je daleko iza HNL-a."
"Vratit ću se opet na Poljake. OK, to je golemo tržište, ali od 16 prvoligaša čak 14 ima novi stadion! Sad ga gradi i Pogon Sczczecin, a uskoro će i Wisla Plock. Dakle, svi klubovi imat će nove stadione plus nacionalni stadion u Varšavi na kojem igra samo reprezentacija i igra se finale kupa."
"Kvaliteta nogometa je najmanji problem, ali jest sve ostalo. Radio sam u Austriji i Poljskoj i sigurno mogu reći da je HNL jači od poljske lige, a s austrijskom je tu negdje. Austrijski nogomet je jako podcijenjen, a njihovi klubovi redovito igraju skupine Europa lige, a nekad i Lige prvaka. No, i oni su organizacijski iza Poljaka koji rade fantastičan posao. Izvještaji traju po deset minuta, ponavljaju se stalno golovi i akcije, imate izjave igrača i sve skupa je sjajno upakirano. U takvoj organizaciji lakše je i klubovima. Gledajte, Lech Poznan u kojem sam radio ima budžet 18 milijuna eura. Četiri i pol dobije od TV prava, četiri i pol od ulaznica, četiri i pol od sponzora. Od 18 milijuna, oni unaprijed imaju isfinancirano 17,5 milijuna. Moraju namaknuti samo 500 tisuća eura."
"Plaće su dobre i redovite. Imaju dva-tri kluba koja imaju malo financijskih problema, ali ovdje ako ne platite igraču tri mjeseca, odmah budete kažnjeni, oduzimaju vam se bodovi."
"Ja sam u Poljskoj imao VAR dok tu nisu ni znali što je VAR, odnosno dok Liga prvaka nije znala što je VAR."
"Evo, mi smo u nedjelju igrali s Osijekom. To je bio derbi kola, a znate li koliko je trajao izvještaj? Tri minute. Nisu pokazali sigurno šest ili sedam zanimljivih situacija. Izjave trenera su izrezane ili skraćene na jedno pitanje. Nema izjava igrača. To sve može biti puno interesantnije i mislim da se može i mora napraviti višer jer je ovo što imamo sad vrlo skromno. Najbolje od svega je da se ne mora izmišljati topla voda. Dovoljno je samo pogledati kako to rade Talijani ili Nijemci pa čak i Poljaci, ako baš hoćete. U Poljskoj se prvenstvo igra petkom, subotom, nedjeljom i ponedjeljkom. Petkom - emisija. Subotom - emisija. Nedjeljom - emisija. Ponedjeljkom - dvije emisije! Njihova liga izgleda kao mala Bundesliga, a kvalitetom je daleko iza HNL-a."
"Vratit ću se opet na Poljake. OK, to je golemo tržište, ali od 16 prvoligaša čak 14 ima novi stadion! Sad ga gradi i Pogon Sczczecin, a uskoro će i Wisla Plock. Dakle, svi klubovi imat će nove stadione plus nacionalni stadion u Varšavi na kojem igra samo reprezentacija i igra se finale kupa."
"Kvaliteta nogometa je najmanji problem, ali jest sve ostalo. Radio sam u Austriji i Poljskoj i sigurno mogu reći da je HNL jači od poljske lige, a s austrijskom je tu negdje. Austrijski nogomet je jako podcijenjen, a njihovi klubovi redovito igraju skupine Europa lige, a nekad i Lige prvaka. No, i oni su organizacijski iza Poljaka koji rade fantastičan posao. Izvještaji traju po deset minuta, ponavljaju se stalno golovi i akcije, imate izjave igrača i sve skupa je sjajno upakirano. U takvoj organizaciji lakše je i klubovima. Gledajte, Lech Poznan u kojem sam radio ima budžet 18 milijuna eura. Četiri i pol dobije od TV prava, četiri i pol od ulaznica, četiri i pol od sponzora. Od 18 milijuna, oni unaprijed imaju isfinancirano 17,5 milijuna. Moraju namaknuti samo 500 tisuća eura."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Poljaci definitivno ne iskorištavaju svoje resurse i veliko tržište. Velika je sramota što su ispod top 25 liga Evrope. Ali vjerujem da će se oporaviti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Felixians4
- Kontakt:
Upravo Rakow je najbrže rastući klub,a par mjeseci nakon obilježavanja 100 godina postojanja ostvarili su najveće klupske uspjehe. Tamo ima dosta igrača iz ovih krajeva,pratim ih zbog Frana Tudora, imaju silne ambicije možda i postati prvacima u dogledno vrijeme. Idealan klub prijelazni za igrača koji ima solidnu perspektivu kao što je Vladan.
Ako igdje znaju radit s golmanima onda je to Poljska ... vidjecemo hocel' sta tvrda bosanska glava pokupit u sljedece 3 sezone tamo ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Vladan Kovacević novi Jasmin Burić
Ali kad krenu rasprijedati oko nekih transfera igrača. Svi znaju koliko je ko uzeo i zaradio na transferu.
Pa nije isto iz ove lige otići i npr Austrijske. Sarajevo klub koji duguje par plata igračima, menadžeri uzmu veliki kolač, mora se dio dati Željezničaru BL. Nije taj Kovačević među top talentima na svijetu što se tiče golmanske pozicije, ko zna kad bi i dobio šansu da Pavlović nije pokazao qurac istoku koševa.
Dobar mladi golman, nema spora, ali da je sad nešto na cijeni i nije.
Više će oni na Đokanoviću uzeti, bar ja mislim tako.
Pa nije isto iz ove lige otići i npr Austrijske. Sarajevo klub koji duguje par plata igračima, menadžeri uzmu veliki kolač, mora se dio dati Željezničaru BL. Nije taj Kovačević među top talentima na svijetu što se tiče golmanske pozicije, ko zna kad bi i dobio šansu da Pavlović nije pokazao qurac istoku koševa.
Dobar mladi golman, nema spora, ali da je sad nešto na cijeni i nije.
Više će oni na Đokanoviću uzeti, bar ja mislim tako.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Lakše malo insajderi sa cijenama, nisam znao da ima toliko menadžera na forumu. Vidim da je krenulo sa vrijeđanjem tako da sam obrisao sve postove, pokušajte normalno raspravljati bez provokacija.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Felixians4
- Kontakt:
skinuo mu suigrač glavom,vjerojato bi zboksao. legia ima konačno šansu nakon 7poraza u nizu u superkupu. jura poluassitent,fran strijelacm,lijepo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Evo na penalima su
⚜️~⚜️~⚜️
nije njegova greska
Odbranio je jedan penal
Je l' to neki kup?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Djelimično je i on kriv ovdje, kad golman izlazi on mora 100% biti siguran da će je uhvatiti ili boksovati.
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Zavisi. Ako je doviknuo da je pusti, onda je saigračova krivica stopostotna.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:15Djelimično je i on kriv ovdje, kad golman izlazi on mora 100% biti siguran da će je uhvatiti ili boksovati.
Ovako je u svakom slučaju većinski taj igrač najveći krivac jer je prevario odbranu, bolje bi bilo da je mašio loptu.
- Felixians4
- Kontakt:
Jest,al nije ni čudno da u takvim momentima bude dekoncentracije,pogotovo kad si neuigran,a ovo je DEBI Vladana,ne znam koji je branič pogriješio. S autoritetom koju vratar stekne te sinkronizacijom,ove situacije gotovo se ne dese, no šta sad, dogodi se svakodnevno diljem svijeta gorih kikseva obrana i na najvišem nivou. Eto,osvojen odmah i drugi trofej klupskiASD je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:18Zavisi. Ako je doviknuo da je pusti, onda je saigračova krivica stopostotna.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:15Djelimično je i on kriv ovdje, kad golman izlazi on mora 100% biti siguran da će je uhvatiti ili boksovati.
Ovako je u svakom slučaju većinski taj igrač najveći krivac jer je prevario odbranu, bolje bi bilo da je mašio loptu.
Bravo Vladane!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Dobro ga suigrac zajebe ovdje. Sad jel rekao da pusti ili je cutao to tesko od ovdje mozemo reci.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ma svaki golman će reći pusti, pogotovo Vladan koji voli komunicirati
Debi je, trebaju navići jedni na druge, a i dešava se, nije ni ovom stoperu prejednostavno pustiti, čak mislim da ga je i zeznula neodlučnost (stopera).
Sve u svemu, najvažnije da je prvotimac i sve drugo će doći na svoje.

Sve u svemu, najvažnije da je prvotimac i sve drugo će doći na svoje.
Prvi trofej je osvojio sa Rakow uz toga odbranio jedan penal na penalima. Ovaj gol koji su primili je greška između igraća i njega mada da je trebao sa glavom loptu daleko izbit umjesto da ga malo dodirni zato mislim da je to veća krivica od štopera nego od Kovacevića.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, jasmin10, kaskada1922 i 35 gostiju.