Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Druga HNL majka, najbolje iz nje dovoditiNisamInSajder je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:48Vicko puni pogodak. Ako mu za godinu i po uprava ne raskine ugovor, imat ces na njemu ogromnu zaradu. Stoper primarno, zna odigrati desnog beka, i zadnjeg veznog, cak i na lijevoj strani mu nije nepoznanica. Kompletan branic, citanje igre, igra sa loptom, postavljanje... Prvi transfer ove godine da valja. Da se malo vise baci pogled na Hrvatsku dobrih igraca bi uzeli, jeftinijih nego od onih koje imamo u kadru.
E jeb.iga, taman proigro, solidan igrač..Madafaka je napisao/la: ↑18 jun 2021, 19:17Adukor nije došao na pripreme vjerovatno ide raskid ugovoraBordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 17:46Oho, znači Vicko dolazi..
Na kojoj poziciji se najbolje snalazi?
Lazić stranac, Vicko stranac, Stanojević ako dođe stranac, tu je još Oremuš, Adukor, Fanimo koji će nas vjerovatno napustit, Cmiljanića ne računam, Velkoski valjda izganja te papire...
Pa ima dosta dobrih igraca koji su jeftini, a bili bi odlicni u ovoj ligi. Mogli su nasi zaganjati i nekolicinu igraca iz prvoligaskih ekipa, ali eto bolje je valjda dovesti Lazica, Stanojevica itd..Saban123 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 21:02Druga HNL majka, najbolje iz nje dovoditiNisamInSajder je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:48Vicko puni pogodak. Ako mu za godinu i po uprava ne raskine ugovor, imat ces na njemu ogromnu zaradu. Stoper primarno, zna odigrati desnog beka, i zadnjeg veznog, cak i na lijevoj strani mu nije nepoznanica. Kompletan branic, citanje igre, igra sa loptom, postavljanje... Prvi transfer ove godine da valja. Da se malo vise baci pogled na Hrvatsku dobrih igraca bi uzeli, jeftinijih nego od onih koje imamo u kadru.
Bek od 1,80 ne može valjati.Inaće bi barem u Istri završio.Ili da igra do centra ko Mirko.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:10U Hajduku je vise igrao beka nego stopera i ne znam kako to moze biti fula ondaKros je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:00Momak igra stopera,ako ga je preporučio za beka to je fula u najavi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 18:58Ja ne razumijem zasto se toliko kritikuje momak?
Goran ga je trenirao u Hajduku i preporucio upravi,nije sigurno djaba doveden
Mlad momak,navijaci Hajduka ga hvale,igra na pozicije beka koja nama treba jer po meni Mirko puno bolji na zadnjem veznom nego na beku
Zasto za svako zivo pojacanje neko se nadje da pljuje po njemu a ne zna ni gdje igra ni nista uopste o igraci
Dajte momku sasnu 5-6 utakmica i onda komentarisite kakav je igrac i zna li igrati
Pusti ove kritike i sretno Vicko,pokazi im da nisu upravu!
Hajde jos Stanojevic,Crepulja,Nedim Hadzic![]()
I Vinko je preporučio Zinedina i Jukića pa šta.Odron obojica.
A Mirko je odron i ko vezni i ko bek.Najbolji je ko stativa.
E jak nam skauting Lazić,Stanojević,Halilović,nekakav junior Hajduka...![]()
Zinedin ok bio,da je bio spremniji bio bi medju najboljim vaznjacima lige
Nije los igrac Zinedin vjeruj mi
Jukic fula teska
Mirko mene prije nervirao sad mi se svidja kako igra.Ok,sto se tice golova i asistencija nista ne doprinosi ali momak se ipak bori i najvise pretrci cesto
Ovo je moje misljenje i vidjenje stvari
Ti isti igraci sto ih sada pljujete Lazic,Halilovic,Stanojevic su nam donijeli duplu krunu pa vi vidite
Mi za bolje trenutno nemamo para
Ovaj mali je odlican igrac,svi navijaci Hajduka ga hvale.Ljudi tuguju sto nije potpisao ugovor sa prvim timom
Ja vjerujem da ce on biti pravo pojacanje
Sjeti se ovoga mog komentara
Kros je napisao/la: ↑18 jun 2021, 21:52Bek od 1,80 ne može valjati.Inaće bi barem u Istri završio.Ili da igra do centra ko Mirko.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:10U Hajduku je vise igrao beka nego stopera i ne znam kako to moze biti fula ondaKros je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:00
Momak igra stopera,ako ga je preporučio za beka to je fula u najavi.
Jukic fula teska
Mirko mene prije nervirao sad mi se svidja kako igra.Ok,sto se tice golova i asistencija nista ne doprinosi ali momak se ipak bori i najvise pretrci cesto
Ti isti igraci sto ih sada pljujete Lazic,Halilovic,Stanojevic su nam donijeli duplu krunu pa vi vidite
Ovaj mali je odlican igrac,svi navijaci Hajduka ga hvale.Ljudi tuguju sto nije potpisao ugovor sa prvim timom
Zinedin guzonja,možda je dobar za Bajramskig turnira.
Ovi što su donijeli duplu su za to plačeni bili,sad su leševi.
Mogli smo u komšiluku vidjeti na šta liči skup polivnjaka na jednom mjestu.
Da se ne lažemo Štilić,Bekrič,Alispahić su klase za Stojčeva,Krleta,Halilovića...
Ako nema para trebalo bi da ima skautinga,ali nema ni toga.
Ovo što oni dovode može bilo ko sa foruma.
U notesu imaju Hadzića,Ordagića,Crepulju i još dva tri menagerska uhljeba i vrte čitav život.
**** Tuzla nađe nekog Dofa ali mi dalje od Stanojevića ne znamo.
Pusti beko od 1,80 cm. Nego ti nama reci, sta mislite o ovom sto ste doveli Tomislava Ivkovića? Pokušavate i vi nesto, trudite se...Kros je napisao/la: ↑18 jun 2021, 21:52Bek od 1,80 ne može valjati.Inaće bi barem u Istri završio.Ili da igra do centra ko Mirko.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:10U Hajduku je vise igrao beka nego stopera i ne znam kako to moze biti fula ondaKros je napisao/la: ↑18 jun 2021, 20:00
Momak igra stopera,ako ga je preporučio za beka to je fula u najavi.
Jukic fula teska
Zinedin guzonja,možda je dobar za Bajramskig turnira.
Ovi što su donijeli duplu su za to plačeni bili,sad su leševi.
Mogli smo u komšiluku vidjeti na šta liči skup polivnjaka na jednom mjestu.
Da se ne lažemo Štilić,Bekrič,Alispahić su klase za Stojčeva,Krleta,Halilovića...
Ako nema para trebalo bi da ima skautinga,ali nema ni toga.
Ovo što oni dovode može bilo ko sa foruma.
U notesu imaju Hadzića,Ordagića,Crepulju i još dva tri menagerska uhljeba i vrte čitav život.
**** Tuzla nađe nekog Dofa ali mi dalje od Stanojevića ne znamo.