FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa da ima kvalitet za Dinamo, Hajduk, Osijek ne bi nikad ni pomislio da dodje u ovo BH blato.
Uz Igora Pamića, Ivković je bio najdugovječnijim trenerom nekog hrvatskog prvoligaša. Momčad Lokomotive preuzeo je 23. prosinca 2011. (nakon odlaska Ante Čačića u Dinamo). Klub, čija povijest seže do 1914. najveći je uspjeh postigao upravo s Ivkovićem kao trenerom. U sezoni 2012/13. Lokomotiva je postala viceprvakom HNL-a, a ostvarila je i plasman u finale Hrvatskog kupa (Hajduk je međutim u dvije utakmice bio bolji).
Ako se ne varam i najveci evropski uspjeh Lokomotiva je napravila dok je Ivkovic bio trener.
Uz Igora Pamića, Ivković je bio najdugovječnijim trenerom nekog hrvatskog prvoligaša. Momčad Lokomotive preuzeo je 23. prosinca 2011. (nakon odlaska Ante Čačića u Dinamo). Klub, čija povijest seže do 1914. najveći je uspjeh postigao upravo s Ivkovićem kao trenerom. U sezoni 2012/13. Lokomotiva je postala viceprvakom HNL-a, a ostvarila je i plasman u finale Hrvatskog kupa (Hajduk je međutim u dvije utakmice bio bolji).
Ako se ne varam i najveci evropski uspjeh Lokomotiva je napravila dok je Ivkovic bio trener.
1921boy ti se nalozio na trenera ko da nam je to problem 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jes vala, dobro si ti.let3 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 14:17Stvar je u tome što Ivković nikad nije ni primirisao klupama ozbiljnijih klubova tipa Dinamo, Hajduk, Osijek, Rijeka. Valjda ljudi tamo znaju kakav je trener.1921boy je napisao/la: ↑18 jun 2021, 14:11Ne možemo reći da je 100% krivac za ta ispadanja. Taj neuspjeh nije lijepo vidjeti u CVu. Ali treba sagledati drugu stranu priče u Međimurje dolazi u 24 kolu, u Rudeš dolazi u 19 kolu (i prvih pet utakmica ima Dinamo,Osijek,Lokomotivu,Rijeku i Goricu), u Inter dolazi u 27. kolu. Praktički je došao u klubove koji su već bili ispali tada. Ako je ispao sa ta tri kluba ne mora značiti da će sa nama, odmah sebi navlačimo neku karmu. Ne branim ga ali odmah tražimo dlaku u jajetu, dok ga ne vidimo na djelu ne možemo ocijeniti, možda bude pun pogodak, nikad se ne zna.
Kvalitet HNL i naše lige nebo i zemlja potpuno dva različita pojma, ljudi prodaju igrače od milion € pa do 20 miliona € + procenat. A mi se baratamo hoće li neko otići za 150k ili 200k €.
Nek mu je sa srećom, sigurno će mu biti potrebno.
UPRAVA NAPOLJE !
Vec nekakvo Međimurje, Rudeš, Zaprešić i Lokomotiva kao vrhunac njegove trenerske karijere.
I onda takav lik ulijeće u Želju kao spasioc, u momentu kad je klub u teškoj dubiozi.
Predugo je Ivković na klupi Željezničara.
Vrijeme je da ga dobro politamo.
Inače vrhunska trenerska imena se otimala da dođu u klub koji nije siguran da će imati ikakav igrački kadar koji će moći plaćati. Inače treneri jedva čekaju da ih zovne klub koji nema nikakvu organizaciju i koji je u strašnim finansijskim problemima.
Kamo srece da smo u situaciji da raspravljamo samo o treneru i njegovim referencama,bili bi na konju ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Imal kakvih pojacanja 
- Bersaga
- Kontakt:
Nemamo druge opcije nego dati punu podršku Ivkoviću. Cviko jel valja tako je*emu miša malenoga?
Dokle su ovi sa ostavkama, zna li se šta? Ako se to raščisti, eto prilike za onih milion KM žive love pa da krenemo lagano.
Kada ovi uhljupi napuste klub, ona ekipa koja se žalila da su je ucjenili sa onih 8 ljudi, jednostavno nema pravo da odbije ulazak u klub jer bukvalno su im vrata širom otvorena i najbolja opcija za sam ulazak. Vidjet ćemo da li su im namjere bile iskrene ili je bila šuplja.
Što se tiče priprema, zakazane su za ponedjeljak i mislim da je 27 dana sasvim dovoljno da se ekipa spremi solidno uz pošten rad. Ne treba nam ni Hrvatska, ni Antalija, ništa. Sarajevo i Konjic, ništa više, ušteda novca a učinak će biti isti kako god.
Ko zna, možda se nakon svega situacija okrene u našu korist. Maksimalnu šansu dati mladićima: Gasalu,Subašiću,Hrelji,Durakoviću,Drini,Mujiću,Mehiću, Milićeviću i Maliću. Ma siguran sam da bi 3-4 igrača iz ove grupe odigrala jako dobro i skrenula pažnju na sebe. Na kraju krajeva možeš očekivati i neki novac od njihovih transfera.
Prilika da se pokažu na djelu svi pravi Željovci. Ko sada ne ponudi bilo kakvu vrstu pomoći, završiti sa njim zauvijek. Da je opet kukati i oglašavati se po portalima ko kakve pi*ke, prvi bi bili u redu. Kada dođe nova grupa ljudi, zašto i mi kao navijači ne bi podržali oporavak kluba, da damo i mi svoj doprinos kao što smo i hiljadu puta do sada. Radi atmosfere,pozitive, da se neke stvari i na "hajc" odrade. Ide nam i rođendan, da se skupimo da napravimo spektakl u Šeheru, da skrenemo pažnju na sebe, da se malo raspoloženje popravi. Daj više da se ujedinimo kao navijači, dosta je više Amar[ovaca] i Misket[ovaca]. Vjerujte mi ne treba nama puno. Samo jedan ispravan potez može okrenuti u potpunosti stvari.
Dokle su ovi sa ostavkama, zna li se šta? Ako se to raščisti, eto prilike za onih milion KM žive love pa da krenemo lagano.
Kada ovi uhljupi napuste klub, ona ekipa koja se žalila da su je ucjenili sa onih 8 ljudi, jednostavno nema pravo da odbije ulazak u klub jer bukvalno su im vrata širom otvorena i najbolja opcija za sam ulazak. Vidjet ćemo da li su im namjere bile iskrene ili je bila šuplja.
Što se tiče priprema, zakazane su za ponedjeljak i mislim da je 27 dana sasvim dovoljno da se ekipa spremi solidno uz pošten rad. Ne treba nam ni Hrvatska, ni Antalija, ništa. Sarajevo i Konjic, ništa više, ušteda novca a učinak će biti isti kako god.
Ko zna, možda se nakon svega situacija okrene u našu korist. Maksimalnu šansu dati mladićima: Gasalu,Subašiću,Hrelji,Durakoviću,Drini,Mujiću,Mehiću, Milićeviću i Maliću. Ma siguran sam da bi 3-4 igrača iz ove grupe odigrala jako dobro i skrenula pažnju na sebe. Na kraju krajeva možeš očekivati i neki novac od njihovih transfera.
Prilika da se pokažu na djelu svi pravi Željovci. Ko sada ne ponudi bilo kakvu vrstu pomoći, završiti sa njim zauvijek. Da je opet kukati i oglašavati se po portalima ko kakve pi*ke, prvi bi bili u redu. Kada dođe nova grupa ljudi, zašto i mi kao navijači ne bi podržali oporavak kluba, da damo i mi svoj doprinos kao što smo i hiljadu puta do sada. Radi atmosfere,pozitive, da se neke stvari i na "hajc" odrade. Ide nam i rođendan, da se skupimo da napravimo spektakl u Šeheru, da skrenemo pažnju na sebe, da se malo raspoloženje popravi. Daj više da se ujedinimo kao navijači, dosta je više Amar[ovaca] i Misket[ovaca]. Vjerujte mi ne treba nama puno. Samo jedan ispravan potez može okrenuti u potpunosti stvari.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Ako igra i rezultati krenu u pravom smjeru i budemo pobjeđivali uspjet ces raditi bar koliko toliko, samim tim može se očekivati nešto pozitivno.
Budemo li krenuli loše dolaze pljuvaci, stručnjaci i onda smo ga najebali.
Slazem se da je sasvim dovoljno da se spremimo ako su igraci radili onako kako treba. Ako se zajebavali Pa dodju kolektivno nespremni onda smo **** jeza u ledja.
Budemo li krenuli loše dolaze pljuvaci, stručnjaci i onda smo ga najebali.
Slazem se da je sasvim dovoljno da se spremimo ako su igraci radili onako kako treba. Ako se zajebavali Pa dodju kolektivno nespremni onda smo **** jeza u ledja.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Sada odmah covjeka na noz negativu sirite samo to znate da radite navijaci.
Sve su navijaci krivi,**** li im 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ivković dovodi svog pomoćnika, znači da Mema i Šerbo neće produžiti ugovor
Ivković može biti trener golmana

Ivković može biti trener golmana

Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Kojih 8 ljudi koji milion?Bersaga je napisao/la: ↑18 jun 2021, 15:34Nemamo druge opcije nego dati punu podršku Ivkoviću. Cviko jel valja tako je*emu miša malenoga?
- MocMahale444
Remzine mi sise frajer nije ni stigo vec bi ga otjerali.Sta vam je ba vise.
Ma moze Guardiola doci kad nema se para, nego dokle su ostavke ili ovi ne uzimaju navijace za ozbiljno.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”