Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ne znam sto ce im warnock a Suarez svakako moze i aBd da bude zdravTorres Da Killa.!. je napisao/la:Kako stvari stoje Stephen Warnocka smo doveli na posudbu, Suarez u utorak dolazi na medicinski u Liverool.
ma bice nesto od toga jer se puno prica o njegovom dolasku u Liverpool i Henry polako pocinje rekonstrukciju Liverpoola samo neka nastaviILoveLFC je napisao/la:Ako Warnock dodje...bolje da ne pocinjem.
A za Suareza jos nista nije sigurno, samo polako....
niko osim citya i reala nece javno pricati o transferima, a razlozi su vec poznati, vec sam rekao da ove sedmice ocekujem pojacanje, kako stvari stoje to bi trebao biti onaj odvratni urugvajac, ali jos nista nije sigurnoreds_forever je napisao/la:Evo citam na BBCu,Dalglish jos uvijek nije pricao sa vlasnicima o novcu za transfere,imace sastanak sa njima,ali ne zna da li ce se govoriti o tome...
Warnock nije ono sto nam treba, ali je sigurno bolji od cele, aurelio ima previse problema sa povredama, i ja sam definitivno za povratak warnocka, posudba pola godine pa ako se dokaze nek osatne u klubu, dovesti kako treba beka na ljeto, warnock nek bude zamjena, celo onako leti na kraju sezone, insui istice ugovor...ILoveLFC je napisao/la:Ako Warnock dodje...bolje da ne pocinjem.
A za Suareza jos nista nije sigurno, samo polako....
reds je napisao/la:Menadžer Arsenala, Arsene Wenger ove sedmice će odlučiti da li će poslati ponudu za stopera Blackburna Christophera Sambu ili Boltonovog Garyja Cahilla.
Eto nek se vođa odluči koga će uzeti,a mi ćemo onog koji ostane.
Oni idu polako i pažljivo!fera je napisao/la:ma ja nista ne vjerujem dok ne postane sluzbeno. a ako ovakav tim (pun rupa blago receno) ne pojacaju vec sad na zimu onda ni ova uprava nije nista bolja. ona prosla stoka je bar ulagala kad je tek dosla... znam da ce mi sad neko reci da oni idu polako i pazljivo ali ja kazem upravo ta njihova sporost je najveci problem liverpoola ove sezone.
Ma Samba je legenda,može igrati stopera,beka,napadača šta zatreba.OTNYS_YNWA je napisao/la:Samba bi nam definitivno odlicno pojacanje bio. Strasan defanzivac, skok igra na mjestu a takav nam jedan
treba.
Suarez ce sutra sigurno potpisati i vec ga ocekujem u debiju protiv Vukova koji su protiv Citya pokazali kako
napadaju.
Nek' nam je Bog na pomoci.
Kuyt je za mene odličan,bar se trudi i bori za razliku od nekih.Što se tiče Skrtela ja sam napisao da se pogubio u nekoliko zadnjih tekmi.fera je napisao/la:gledam ocjene igraca juce torres i kuyt najbolji a cini mi se da su ovdje na forumu poslije jucerasnje utakmice upravo njih dvojicu pljuvali najvise a npr skrtela se niko nije sjetio a on je apsolutno najgori nas igrac ove sezone pogubio se lik totalno. u prvom poluvremenu sa lijeve strane nase odbrane koju su pokrivali glen i agger nije dosao ni jedan sut evertona sto dovoljno govori o tome kako su igrali. mozda dovođenje warnocka i nije tako lose kao sto mnogi misle jer glen bi se vratio na desnu stranu a kelly bi mogao igrati u sredini umjesto skrtela. ja mislim da bi cak i wilson igrao bolje od njega. ne znam kakva je ozljeda koju je juce pretrpio agger al ako je teza onda bez nekog pojacanja u odbrani ako nam skrtel i kyrgiakos budu igrali mogli bi mi lagano i ispasti...
Torres sve vise i vise lici na sebe i juce je bio najbolji. Izgleda da je se pod Kennyijem probudiofera je napisao/la:gledam ocjene igraca juce torres i kuyt najbolji a cini mi se da su ovdje na forumu poslije jucerasnje utakmice upravo njih dvojicu pljuvali najvise a npr skrtela se niko nije sjetio a on je apsolutno najgori nas igrac ove sezone pogubio se lik totalno. u prvom poluvremenu sa lijeve strane nase odbrane koju su pokrivali glen i agger nije dosao ni jedan sut evertona sto dovoljno govori o tome kako su igrali. mozda dovođenje warnocka i nije tako lose kao sto mnogi misle jer glen bi se vratio na desnu stranu a kelly bi mogao igrati u sredini umjesto skrtela. ja mislim da bi cak i wilson igrao bolje od njega. ne znam kakva je ozljeda koju je juce pretrpio agger al ako je teza onda bez nekog pojacanja u odbrani ako nam skrtel i kyrgiakos budu igrali mogli bi mi lagano i ispasti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.