Novak Đoković

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Rovella
Kontakt:

Re: Novak Đoković

Post Postao/la Rovella » 17 jun 2021, 16:05

slika

jesil dobro, trebal zvat koga?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 17 jun 2021, 20:26

Ovaj lucky ko oni kozojebi iz Turske i arapskih zemalja sto idu kruh zaradjivati po državama Zapadne Europe pa onda ko kerovi laju po njima na sav glas.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 17 jun 2021, 21:15

koliko toga se promijenilo za ovih 10ak godina. prvo ste me vrijedjali i ismijavali jer sam tvrdio kako ce nole biti br1 i top10 open ere. a sada me vrijedjate i ismijavate jer je nole istorijski br1, BOAT i GOAT. pa sad vidite. da li to vrijedjanje govori najvise o meni, noletu ili mozda o vama?!!?! ali da vas i shvatim. nema tih aparata koji mogu 10 godina neprestano da rade!

https://firstsportz.com/tennis-is-novak ... in-tennis/

With his colossal numbers and achievements in tennis, it is tough to argue against Novak Djokovic being billed as the 'GOAT'.
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 17 jun 2021, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

Rovella
Kontakt:

Post Postao/la Rovella » 17 jun 2021, 21:18

Novak Djokovic nikada nece biti najveci, srao ti ovdje ili ne.

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 jun 2021, 09:50

Rovella je napisao/la:
17 jun 2021, 13:45
Novak moze osvojit jos sta god hoce, ali nikada nece biti GOAT. :kafa:
Says you.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 jun 2021, 09:52

Rovella je napisao/la:
17 jun 2021, 15:45

Najveci se nikada nisu birali na osnovu brojki, to valjda svi znamo. Osim mozda onih sa prosvijetljenog istoka, doduse.
:rol:

Za tebe je malo reci da si hejter. Individualni sport, ciste brojke se gledaju. Logika kaze da je osvajanjem iduceg wimbledona, s obzirom na ostalu statistiku Nole i sluzbeno GOAT sto takodjer znaci da ti je vec sad vrijeme da pocnes rezat vene.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 18 jun 2021, 10:06

evolucija najboljeg!

pocelo je sa nole nikada nece biti br1 i osvojiti slem. preko, nole je cudo jednog slema i nikada nece osvojiti drugi i biti br1. pa onda, nikada nece osvojiti vimbldon, sveti gral. pa onda, nikada nece kompletirati sve slemove, dostici feda i rafu po slemovima, YE#1 i sedmicama kao i h2h. i na kraju dodjosmo do toga da sve to u stvari nije bitno. u danasnje tehnolosko vrijeme samo odes na fejs i vidis koliko ko ima pratilaca. ako je uz to jos i ljepsi (po sopstvenom uvjerenju) e to su najuvjerljiviji parametri u GOAT trci uz naravno zemlje porijekla. jer kako citamo ovdje, nikada neko sa istoka ne moze biti GOAT u nekom sportu!

za to vrijeme najveca vecina novijih analiza u medijima i na netu vec vidi noleta kao GOATa. dok neke pisu da je jos rano i da je trka pretjesna da bi bilo ko mogao da se vec sada proglasi GOATom. ali te analize ne stavljaju ni nekog od ostale dvojice na presto a istovremeno daju noletu najvece sanse da tamo zavrsi!

Rovella
Kontakt:

Post Postao/la Rovella » 18 jun 2021, 12:30

OldFashioned je napisao/la:
18 jun 2021, 09:52
Rovella je napisao/la:
17 jun 2021, 15:45

Najveci se nikada nisu birali na osnovu brojki, to valjda svi znamo. Osim mozda onih sa prosvijetljenog istoka, doduse.
:rol:

Za tebe je malo reci da si hejter. Individualni sport, ciste brojke se gledaju. Logika kaze da je osvajanjem iduceg wimbledona, s obzirom na ostalu statistiku Nole i sluzbeno GOAT sto takodjer znaci da ti je vec sad vrijeme da pocnes rezat vene.
Ja nisam Novakov hejter. Ima moje apsolutno postovanje, i ako to vec nije, veoma malo ga dijeli od najuspjesnijeg tenisera svih vremena. Ali nije i nikada nece biti GOAT.

Boks je individialni sport, pa Ali kao GOAT nije najuspjesniji.

Bolt je rekorder, ali nikako ne moze biti GOAT ispred Lewisa.

Ko danas zna ime svjetskog redordera u skoku u vis? Jel to Bubka nije GOAT?

To rezanje vena, antidepresivi... to su djecije fore iz nemoci da ubijedis nekoga u svoje misljenje.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 jun 2021, 12:51

Bolt je apsolutni GOAT
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Rovella
Kontakt:

Post Postao/la Rovella » 18 jun 2021, 12:57

L-Train je napisao/la:
18 jun 2021, 12:51
Bolt je apsolutni GOAT
Owens i Lewis su RN i RF, tu se trazi GOAT.
Bolt je Novak.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 jun 2021, 13:10

Ti si hejter. Visis ovdje sa upisima da nekoga ubijedis u svoje hejtersko misljenje. Nole poslije Wimbledona GOAT i sluzbeno a ti se i dalje izjedaj u sebi.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 18 jun 2021, 13:13

Tenis sa boksom i skokom motkom uporediti :clap:

Licno se nadam da ce diskusija o tom cika-Goatu sto duze potrajati. Jos par godina. Novaka radi. Dok ima motivacije u njemu, bice i velikih titula, kada motivacija splasne - to je i kraj jedne neponovljive ere u istoriji tenisa i sporta. Da Novak nije imao spansku guru-prevaru uza se, sada bi jurio svoj 25, a ne 20. GS. Kako god, prilika je sada da se tih par bacenih godina ni u sto nadoknade do 2024. Imam osecaj da ce Novak nastupiti i na olimpijadi 2024. godine u Parizu, a onda ce sa punih 37 polako privoditi jednu blistavu karijeru kraju. Nadam se sa bar 23-24 GS-titule na svom kontu u tom trenutku i kao vlasnik svih relevantnih rekorda u svetu tenisa.
A da ce biti skakaca motkom koji ce brojke i dalje osporavati - ne sumnjam :hmmmmm:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 jun 2021, 13:15

EpateguiHuleteti je napisao/la:
18 jun 2021, 13:13

Licno se nadam da ce diskusija o tom cika-Goatu sto duze potrajati. Jos par godina. Novaka radi. Dok ima motivacije u njemu, bice i velikih titula, kada motivacija splasne - to je i kraj jedne neponovljive ere u istoriji tenisa i sporta. Da Novak nije imao spansku guru-prevaru uza se, sada bi jurio svoj 25, a ne 20. GS. Kako god, prilika je sada da se tih par bacenih godina ni u sto nadoknade do 2024. Imam osecaj da ce Novak nastupiti i na olimpijadi 2024. godine u Parizu, a onda ce sa punih 37 polako privoditi jednu blistavu karijeru kraju. Nadam se sa bar 23-24 GS-titule na svom kontu u tom trenutku i kao vlasnik svih relevantnih rekorda u svetu tenisa.
A da ce biti skakaca motkom koji ce brojke i dalje osporavati - ne sumnjam :hmmmmm:
Pa da se razumijemo, tu je i Roger, nezaboravna finala W ili USO, jedini koji je tih godina pružao kakav takav otpor Noletu i istovremeno ga motivisao da može više, da može stići tad daleku brojku GS koju je imao RF.
Koševo Zapad

Rovella
Kontakt:

Post Postao/la Rovella » 18 jun 2021, 13:22

OldFashioned je napisao/la:
18 jun 2021, 13:10
Ti si hejter. Visis ovdje sa upisima da nekoga ubijedis u svoje hejtersko misljenje. Nole poslije Wimbledona GOAT i sluzbeno a ti se i dalje izjedaj u sebi.
Ja nikoga ne ubjedjujem u svoje misljenje, vec se ne slazem sa vasim. Dok vi zelite sve ubijediti u svoje. Tu je ta mala razlika i odlika mitomanije.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 18 jun 2021, 13:23

Shategabri je napisao/la:
18 jun 2021, 13:15

Pa da se razumijemo, tu je i Roger, nezaboravna finala W ili USO, jedini koji je tih godina pružao kakav takav otpor Noletu i istovremeno ga motivisao da može više, da može stići tad daleku brojku GS koju je imao RF.
Hvala bogu da je postojao i Roger, a jos vise Rafa. Da njih nije, ni Novak ne bi dizao nivo svoje igre do neslucenih visina. I obrnuto. Da nije Novaka i Rafe, Roger bi davno bio u penziji. Sva trojica su jedan drugima bili srecna konstelacija da su bili rivali u istom periodu. Da Novak sada uzme Wimbledon svi ce imati po 20 GS-titula! Nesto sto se verovatno nece desiti ne u narednih 100 godina tenisa, nego u narednih 500.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 jun 2021, 13:25

Rovella je napisao/la:
18 jun 2021, 12:57
L-Train je napisao/la:
18 jun 2021, 12:51
Bolt je apsolutni GOAT
Owens i Lewis su RN i RF, tu se trazi GOAT.
Bolt je Novak.
Ma kakvi,Bolt je najvoljeni atleticar ikad,ljudi zbog njega dolazili na stadion,u Rimu ga ko papu vozili po atletskoj stazi da pozdravi navijace.
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 18 jun 2021, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 18 jun 2021, 13:25

ovo sta nole radi je nevjerovatno. ja sam mu 2009. prognozirao br1 i top10 OE status i o tome vodio prepirke na SC forumu. pocetkom 2011. sam o tome pisao i ovdje i na klixu. i isto prepirke, banovanja (jer kao botujem i pricam besmislice), ismijavanja i sprdanja a najvise uvrede! a on eto postade istorijski br1 i GOAT i BOAT. debelo prevazilazivsi i moja najoptimisticnija ocekivanja. kada je zapeo u krizu i povrede 2016. a rafa i fed u tu godinu i po podijelise slemove i br1 sedmice (najgori scenario za noleta) pomislio sam to je to. nema sanse da ih stigne. on je imao 12 a fed otisao na 20. uz 310 sedmica na vrhu. ali evo nas tu gdje jesmo iako e pojavila i korona i iako su mu prakticki otete 22 sedmice na vrhu i otkazao se vimbldon ne kojem je bio apsolutni favorit i ona kontroverzna diskvalifikacija. on grabi i ne osvrce se ma sta da se desi!

cak sam i prvi "patentirao" ovaj, sada vec ustaljeni, nadimak No1e na SCu u martu 2010 (nakon pobjede nad amerima u DCu)!

http://www.bilddump.se/bilder/202106181 ... 130.54.bmp
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 18 jun 2021, 13:40, ukupno mijenjano 3 puta.

Rovella
Kontakt:

Post Postao/la Rovella » 18 jun 2021, 13:27

to je i kraj jedne neponovljive ere u istoriji tenisa i sporta
Da, zapisano je vec da ce evolucija stati kada jedan Srbin dostigne maksimum.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 jun 2021, 13:31

Hajde barem si nam odao da se razlog sto ga ne volis krije u krvnim zrncima. Ponekad se stidim sto sam iz Bosne radi ovakvih.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 jun 2021, 13:33

18 jun 2021, 13:23
Shategabri je napisao/la:
18 jun 2021, 13:15

Hvala bogu da je postojao i Roger, a jos vise Rafa. Da njih nije, ni Novak ne bi dizao nivo svoje igre do neslucenih visina. I obrnuto. Da nije Novaka i Rafe, Roger bi davno bio u penziji. Sva trojica su jedan drugima bili srecna konstelacija da su bili rivali u istom periodu. Da Novak sada uzme Wimbledon svi ce imati po 20 GS-titula! Nesto sto se verovatno nece desiti ne u narednih 100 godina tenisa, nego u narednih 500.
Da, upravo tako, takve tri veličine su tjerale jedan drugog da daju od sebe i više nego je to moguće. Nego smo mislili da je moguće.
Roger neće da se povuče dok ima i minimum šansi da uzme još neki GS, Rafa je od otpisanog zbog koljena vratio se, Nole isto tako razne povrede i problemi, ali ovo je poput onih 0-2 u finalu sa Cicijem, ono imam ovu dvojicu ispred, moram/trebam/hoću ih stići, pa i prestići.
Sva ta volja, mentalna snaga, adrenalin...nema bolje droge.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.