Dallas Mavericks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Dallas Mavericks
Ovakvi su mi najjači. A ja sporim da je leader(iako za pravog leadera vidim manji broj igrača nego je franšiza u ligi ne bih baš uvrstio younga striktno SO FAR u tu kategoriju)? A ja sam napisao da je prosječan? Pa majstor je fantastičan. Ubuduće mi apsolutno ne moraš replicirati ovako jadnim ubacivanjem i izvrtanjem,fal.a
Čuj nije top trener, evo vidjet ćeš sada kako će se otimati za njega svaka franšiza koja ima slobodno HC mjesto, Boston kao tim gdje je igrao, Bucksi ukoliko Bud ispadne od Netsa itd. Ispao od Clippa dvije godine zaredom, pogotovo ova evo Utah koja je bila 1 seed, najbolji omjer lige i koja ima bolji roster od Dallasa gubi 3-2? I to izgubi tekmu kući gdje nije bio najbolji igrač Clippa, kako to komentarisati? Da ne govorimo prije, '14 isto G7 sa onim rosterom, Dirk 36 godina, Carter isto tako, Calderon, centar Dalambert, Ellis, djed Marion. Te godine Spursi izdominiraše sve do kraja zaključno sa Miamijem. Ispasti od Clippa nije i ne može biti neuspjeh, niti jednog trenera pogotovo u našem slučaju gdje si prije dvije godine bio lottery ekipa. Ekipa si koja se formira.Felixians4 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:30Luka je u Europi bio pod komandom najboljih trenera,Carlisle to očigledno ako i jest bio,više nije. Luka vjerujem bolje razumi od njega što i kako treba,kakav Deron Williams. Sloan i Carlisle i mogu u istu računicu.
Lumani - Trae Young je mooožda 8,5/10,a ova dvojica su bar 9,5/10 level. Dončić bi ubio da ima ekipu kakvu ima Trae. Na Istoku. Pritom,Mladić lebdić je pola godine stariji,nebitno.
Što se tiče serije te, šta je Carlisle trebao uraditi nakon 2-2? Lue-u svaka čast prilagodio je se, malo sporije ali uradio je te stvari u rotaciji, limitirao svaki mogući missmatch Luki u vidu Zubca, Beverleya i Ronda prvenstveno, pogotovo jer i u napadu nisu imali doprinos. Pazi roster Clippa i njihove opcije su daleko, daleko kvalitetnije i iskusnije od onoga što je imao Carlisle. A ono što je prelomilo seriju je G6 i Kawhijeva odbrana na Luki, to je ključna utakmica serije.
Ovo gore da Luka zna bolje šta je potrebno dalje neću komentarisati, bolje od jednog trenera sa šampionskim pedigreom i uopšte od trenera koji je na glasu kao jedan od najboljih u ligi.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Šta je poenta ovog između Luke i Traea? Liderstvo?
Je li to Trae bolji igrač od Luke nakon što je prošao Knickse i sad ima close out game protiv Phille ili od Embiida koji je par godina top 10 igrač lige, 2i u MVP izboru? Je li to Trae ostvario više od ove dvojice?
- Felixians4
- Kontakt:
Trenere je u NBA teško valorizirati. Evo,Stevens je konsezusno bio top3-5 trener od STRUKE,kolega i suparnika. Ainge je bio GM car prije 3-4 godine, zajedno su bili u CELTICSIMA i flop. Pop je bio top trener,više nije. Pa otimali su se za Luea. Jel MDA top trener? Jel Carlisle bolji od Montya,Snydera,Vogela,Riversa,Nursea,Spoa? POLAKICE. Možda i jest,kažem,teško je trenere u NBA rangirati.
Smatram Carlislea jako dobrim trenerom,bez spora.
Da,zašto ne bi znao. Riječ je o genijalcu igre. Ne znači da bi bio bolji trener. Nemoj komentirati,ioanako je nedokazivo.
Da,zašto ne bi znao. Riječ je o genijalcu igre. Ne znači da bi bio bolji trener. Nemoj komentirati,ioanako je nedokazivo.
Carlisle je dugi niz godina u ligi od asistenta u Netsima, Portlandu. Indiana gdje je bio asistent Birdu, gdje su skoro izbacili Bullse pa igrali finale, pa do HC u Detroitu gdje je vodio ekipu do vrha istoka. Indiana kao HC najbolji omjer lige, najbolji omjer franšize ikad, ECF itd. Pa do godina kod nas gdje je osvojio naslov, pazi puta izbacio Lakerse, metla aktuelnim prvacima, izbacio tada mladi OKC, pa uzeo Heat u finalu, big 3 Heat. Uzeo Heat u finalu startajući JJ Bareu u G4 čini mi se pa do kraja serije. A o rosteru tog Dallasa i tih godina se isto može otvoriti diskusija. A da ne govorimo o sezonama nakon '15 kada je bilo vrijeme rebuilda praćeno časnim sezonama opraštanja Dirka, najvećeg u Dallasu.Felixians4 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 01:09Trenere je u NBA teško valorizirati. Evo,Stevens je konsezusno bio top3-5 trener od STRUKE,kolega i suparnika. Ainge je bio GM car prije 3-4 godine, zajedno su bili u CELTICSIMA i flop. Pop je bio top trener,više nije. Pa otimali su se za Luea. Jel MDA top trener? Jel Carlisle bolji od Montya,Snydera,Vogela,Riversa,Nursea,Spoa? POLAKICE. Možda i jest,kažem,teško je trenere u NBA rangirati.
To je njegov put koji dosta od ovih gore navedenih treba proći. Na osnovu ovoga je on i na glasu na kojem je.
Zna se ko kosi, ko vodu nosi, zna se posao GM-a, trenera a i igrača, zna se kako funkcioniše u svakoj franšizi. Kod nas je stvar što vlasnik donosi sve konačne odluke u košarkaškom smislu a ne GM kao kod ostalih ekipa.
Još neke stvari koje je MacMahon naveo on The Lowe Post pored toga da Cuban donosi sve košarkaške odluke.
“Bob Voulgaris is incredibly arrogant. He rubs people the wrong way.”
Voulgaris held meetings without Donnie.
Luka yelled at Rick during timeout of game “who’s in charge, you or Bob?”
- Felixians4
- Kontakt:
Dirkules - naglasak je na TRENUTNO. Pa na glasu je ko vrhunski trener. Ko i njih još 10-ak. Ali već 6-7 godina glasno stalno izlazi najprecjenjeniji za njega i Riversa najviše, uz Luea jasno koji je predmet sprdnje recimo. Sva trojica po jednom šampioni,Rickov naravno vrijedi daleko najviše,maltene bar duplo.
E pa nije uopće svugdje isto i nema pravila što je najbolje. Ne može isto biti u Lakersima i Heatu. U Knicksima i Pelicansima. U Spursima i Rocketsima.
Ako je došlo do točke da se moralo presjeći,da li je logično i ispravno što su(ukoliko jest tako) izabrali igrača,ne bilo kog?
Tko je bio gazda u Rocketsima? Morey je radio sve da izvuče maksimum. Na kraju zadnji potezi su mu bili kriminalni,trade Westbrook-Paul ispostavio se grozomornim, a urađen je zbog Hardena koji je na kraju ucjenjivao te izborio što je htio,a vlasnik se onda inatio Moreyu i nije htio pristati na odličnu ponudu.
Jbg,nije i ne može biti crno-bijelo.
E pa nije uopće svugdje isto i nema pravila što je najbolje. Ne može isto biti u Lakersima i Heatu. U Knicksima i Pelicansima. U Spursima i Rocketsima.
Ako je došlo do točke da se moralo presjeći,da li je logično i ispravno što su(ukoliko jest tako) izabrali igrača,ne bilo kog?
Tko je bio gazda u Rocketsima? Morey je radio sve da izvuče maksimum. Na kraju zadnji potezi su mu bili kriminalni,trade Westbrook-Paul ispostavio se grozomornim, a urađen je zbog Hardena koji je na kraju ucjenjivao te izborio što je htio,a vlasnik se onda inatio Moreyu i nije htio pristati na odličnu ponudu.
ako nije ostvario vise,nije sigruno ni manjedirkules je napisao/la: ↑18 jun 2021, 01:09Šta je poenta ovog između Luke i Traea? Liderstvo?
Je li to Trae bolji igrač od Luke nakon što je prošao Knickse i sad ima close out game protiv Phille ili od Embiida koji je par godina top 10 igrač lige, 2i u MVP izboru? Je li to Trae ostvario više od ove dvojice?

slazem se,vidim da slabo pratisFelixians4 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 00:59Ovakvi su mi najjači. A ja sporim da je leader(iako za pravog leadera vidim manji broj igrača nego je franšiza u ligi ne bih baš uvrstio younga striktno SO FAR u tu kategoriju)? A ja sam napisao da je prosječan? Pa majstor je fantastičan. Ubuduće mi apsolutno ne moraš replicirati ovako jadnim ubacivanjem i izvrtanjem,fal.a

- Felixians4
- Kontakt:
Da li je Jimmy Butler level Giannisa jer je lani u playoffu izdominirao njihovu seriju, outsidera on ko leader odveo u Finale i tamo pružio nenormalnih par partija? Trae Young igra izvaredno u debitantskom doigravanju,prođu li Sixerse, veliki plus što ne znači da je ostvareniji i uspješniji od Luke i Kamerunca.
Šta slabo pratim? Ubaciš mi da sam ja ustvrdio da je dotični prosječan i onda ovako trollerski podcjenjivački sad repliciraš. JAK SI
Šta slabo pratim? Ubaciš mi da sam ja ustvrdio da je dotični prosječan i onda ovako trollerski podcjenjivački sad repliciraš. JAK SI
Prvi dio, riječ najprecijenjeniji zadnjih 6-7 godina, jesi gledao roster makar i godine tih igrača a da ne pitam jesi li gledao tada Dallas? Čovjek od '16 ima ekipu koja je u fazi rebuildinga i poštovanja Dirka. Čovjek nije imao ekipu, roster, kvalitet u njemu, svi FA dostupni igrači tog vremena od Howarda, Derona, Conleya, Whitesidea, DAJ-a nisu pogledali Dallas kao destinaciju. Nije bilo All star igrača a kamoli nešto više, ne računam Dirka '14 i '15 jer je to bio drugi igrač u odnosu na prije, u godinama, 36 i 37. Treba pogledati širu sliku a ne slušati što tamo neko da izvineš laprda ili što neki fanovi Dallasa koji tri čiste nemaju govore da je precijenjen.Felixians4 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 01:49Dirkules - naglasak je na TRENUTNO. Pa na glasu je ko vrhunski trener. Ko i njih još 10-ak. Ali već 6-7 godina glasno stalno izlazi najprecjenjeniji za njega i Riversa najviše, uz Luea jasno koji je predmet sprdnje recimo. Sva trojica po jednom šampioni,Rickov naravno vrijedi daleko najviše,maltene bar duplo.
Sam si odgovor dao ko je na većem glasu, ko ima veći background gore.
Ovaj dio oko presijecanja, za stanje do kojeg se došlo je kriv Cuban, ove informacije oko Boba, to je morao presjeći u startu, odnosno Boba. Do tada je bio trokut Cuban, Donnie i Carlisle, ovaj je došao i ugrozio ovu dvojicu, a čovjek Director of Quantitative Research and Development.
Trae donosi bolje odluke ,to je sve sto sam ja rekaoFelixians4 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:04Da li je Jimmy Butler level Giannisa jer je lani u playoffu izdominirao njihovu seriju, outsidera on ko leader odveo u Finale i tamo pružio nenormalnih par partija? Trae Young igra izvaredno u debitantskom doigravanju,prođu li Sixerse, veliki plus što ne znači da je ostvareniji i uspješniji od Luke i Kamerunca.

- Felixians4
- Kontakt:
Jesam. U pravu si, neke sezone je izvukao baš odlično,recimo ko i Stevens ubrzao je rebuilding,odnosno tu međufazu i onda ste uboli Dirka uz Dirka poslije Dirka. Ne tvrdim da je precijenjen. Nit poričem. Niti da je top ili nije,al po svemu sudećidobar dio reputacije je izgubio,dobit će sada valjda ozbiljnu šansu u možda složenijoj i kvalitetnoj ekipi i onda će imati prigodu otkloniti sumnje i osvjetlati ionako vrhunski legacy koji si i takstativno naveo Tko je na većem glasu je druga stvar.
Nisam niti komentirao da li je ispravna odluka u kontekstu samog treniranja,vođenja,kvalitete potrebne za najveće stvari,da li je ili ne dobar Carlisle,tu su stvari jasne. Jednostavno, ukoliko je dilema Dončić i Carlisle-Nelson tkogod,makar i 99,9 % uposlenike franšize,dileme za Cubana nema.
Moguće,tu si upućen kudikamo bolje,ja i ne znam tko su dotični ni kako je tko i što radio. Svatko griješi. Bitno je ispraviti na vrijeme i zajedriti pravilno i zdravo.
Lumani - ja nisam spominjao odluke, ti si izvrnuo jer sam napisao da nije u top15 da valjda mislim da je prosječan. Da,za klasu je indiviualno lošiji. U prve dvije sezone na lošem po dubini Istoku nije prismrdio playoffu,i ove je krenulo užasno do trenerske promjene.
Nisam niti komentirao da li je ispravna odluka u kontekstu samog treniranja,vođenja,kvalitete potrebne za najveće stvari,da li je ili ne dobar Carlisle,tu su stvari jasne. Jednostavno, ukoliko je dilema Dončić i Carlisle-Nelson tkogod,makar i 99,9 % uposlenike franšize,dileme za Cubana nema.
Moguće,tu si upućen kudikamo bolje,ja i ne znam tko su dotični ni kako je tko i što radio. Svatko griješi. Bitno je ispraviti na vrijeme i zajedriti pravilno i zdravo.
Lumani - ja nisam spominjao odluke, ti si izvrnuo jer sam napisao da nije u top15 da valjda mislim da je prosječan. Da,za klasu je indiviualno lošiji. U prve dvije sezone na lošem po dubini Istoku nije prismrdio playoffu,i ove je krenulo užasno do trenerske promjene.
eto vidis kako si fino rekao do trenerske promjeneFelixians4 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:22Jesam. U pravu si, neke sezone je izvukao baš odlično,recimo ko i Stevens ubrzao je rebuilding,odnosno tu međufazu i onda ste uboli Dirka uz Dirka poslije Dirka. Ne tvrdim da je precijenjen. Nit poričem. Niti da je top ili nije,al po svemu sudećidobar dio reputacije je izgubio,dobit će sada valjda ozbiljnu šansu u možda složenijoj i kvalitetnoj ekipi i onda će imati prigodu otkloniti sumnje i osvjetlati ionako vrhunski legacy koji si i takstativno naveo Tko je na većem glasu je druga stvar.

- Felixians4
- Kontakt:
Pa ukoliko smatraš da nije,čestitam. To je 1/1, da čišće biti ne može.
Svođenje njihovih karijera i tog tradea može počekati,al znam da vi mi mogli svakodnevno potencirati trollanje na toj temi.
Svođenje njihovih karijera i tog tradea može počekati,al znam da vi mi mogli svakodnevno potencirati trollanje na toj temi.
ces da vidis.Felixians4 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:29Pa ukoliko smatraš da nije,čestitam. To je 1/1, da čišće biti ne može.
No comment.lumani je napisao/la: ↑18 jun 2021, 01:58ako nije ostvario vise,nije sigruno ni manjedirkules je napisao/la: ↑18 jun 2021, 01:09Šta je poenta ovog između Luke i Traea? Liderstvo?
Je li to Trae bolji igrač od Luke nakon što je prošao Knickse i sad ima close out game protiv Phille ili od Embiida koji je par godina top 10 igrač lige, 2i u MVP izboru? Je li to Trae ostvario više od ove dvojice?![]()
dirkules je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:33No comment.lumani je napisao/la: ↑18 jun 2021, 01:58ako nije ostvario vise,nije sigruno ni manjedirkules je napisao/la: ↑18 jun 2021, 01:09
Šta je poenta ovog između Luke i Traea? Liderstvo?
Je li to Trae bolji igrač od Luke nakon što je prošao Knickse i sad ima close out game protiv Phille ili od Embiida koji je par godina top 10 igrač lige, 2i u MVP izboru? Je li to Trae ostvario više od ove dvojice?![]()
nikakav problem,ako nemas comment

Woj: Dallas's GM job is viewed as attractive but it'll depend on how much power Mark Cuban will give any incoming GM.
Woj on ESPN:
“How much autonomy is Mark Cuban going to give to a general manager?”
“For Dallas, they’ve gotta take a look at how they construct their organization. And it might be time for Mark Cuban to take a step back and allow a GM to run it in a more traditional way.”
Woj: Mavericks assistant coach Jamahl Mosley will be a candidate for Dallas's newfound head coaching vacancy.
Woj: Suggests Carlisle may take a year off, though in speaking to Carlisle, sounds like he wants to get back to being a head coach immediately. Ties Carlisle to Milwaukee.
Woj: Milwaukee had the chance before this season and early-this season to extend the contract of Mike Budenholzer and chose not to. His job is on the line tonight (which isn't necessarily news, but rather confirmation).
Woj: Don't think a potential Budenholzer replacement for Milwaukee is clearly and obviously in the market. They want to hire a new coach to win a championship immediately and it's unclear if that candidate is available right now.
dirkules je napisao/la: ↑18 jun 2021, 02:39Woj: Dallas's GM job is viewed as attractive but it'll depend on how much power Mark Cuban will give any incoming GM.
Woj on ESPN:
“How much autonomy is Mark Cuban going to give to a general manager?”
“For Dallas, they’ve gotta take a look at how they construct their organization. And it might be time for Mark Cuban to take a step back and allow a GM to run it in a more traditional way.”
Woj: Mavericks assistant coach Jamahl Mosley will be a candidate for Dallas's newfound head coaching vacancy.
Woj: Suggests Carlisle may take a year off, though in speaking to Carlisle, sounds like he wants to get back to being a head coach immediately. Ties Carlisle to Milwaukee.
Woj: Milwaukee had the chance before this season and early-this season to extend the contract of Mike Budenholzer and chose not to. His job is on the line tonight (which isn't necessarily news, but rather confirmation).
Woj: Don't think a potential Budenholzer replacement for Milwaukee is clearly and obviously in the market. They want to hire a new coach to win a championship immediately and it's unclear if that candidate is available right now.
eto vama u zamjeni Budenholzer

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.