Devil je napisao/la:
tiket 2:
Liverpool-Everton 1x 1.30![]()
Juve-Bari 1 1.35![]()
Karlovic-Dodig 1.50
LAC-LAL kp2 1.40
Chicago-Seattle 1 1.25(veoma blizu prolaza)
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
..ima,ko nije igro taj je rahatmandraX je napisao/la:pOzzz koCkari![]()
imaL' iko da je ost'o rahat danas

Kad Real kikse uvijek je neko kriv !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Uzdao se da ću ova dva para proći i imati šta pratiti večeras,no shebao sam se i sada svi imaju tiket/e za AO,a ja ću zvirlati u zidove.volimliverpool je napisao/la:
Alba Volan-Medveščak x2 1.42![]()
![]()
Barca-Malaga (h.0:1) 1 1.25![]()
San Antonio-Denver (F.T.) 1 1.40
Stakhovsky-Brands 1 1.25
Davydenko-F.Mayer 1 1.20
V.Williams-Errani 1 1.20
Querrey-Kubot 1 1.20
5.37 Uplata 9.80 Ev.isplata 52.63KM

You'll never walk alone.
ebem li ti crouchu majku

tuzno je ovo sve zivota mi

tuzno je ovo sve zivota mi
nema potpisa
hare_king je napisao/la:Marseille 1
Juventus 1
Alba-Hagen 163+
Valencia 1
samo sto sam josh dodao Reala i naravno pao

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
real oba daju
Barsa oba daju
Lecce 1x
i budala se dvoumila izmedju Marsej 1 i Acedemia-Benfica 3+ i stavim Academia 3+ ...'0:1 sad ce kraj..a Marsej 2:1
jos sam nekom rekao da izbjegne Milana
Barsa oba daju
Lecce 1x
i budala se dvoumila izmedju Marsej 1 i Acedemia-Benfica 3+ i stavim Academia 3+ ...'0:1 sad ce kraj..a Marsej 2:1

jos sam nekom rekao da izbjegne Milana

A C A B !
muhovic je napisao/la:..ima,ko nije igro taj je rahatmandraX je napisao/la:pOzzz koCkari![]()
imaL' iko da je ost'o rahat danas![]()

cijeli dan bolestan...nisam dvorište vidio, a kamoli kladionicu

FORZA MARŠAL !!!
Imal neka online kladionica koja daje granice golova igraca i hendie za sutra.......da razradim

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
H1N1hodža je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
cijeli dan bolestan...nisam dvorište vidio, a kamoli kladionicu![]()

o zivota kakav je jucer dan bio...Prvo vecinu tiketa popadam ili na realu ili na crvenoj zvijezdi..Ne znam kako sam se zanijeo da u 5 tiketa cak 4 puta stavljam barem jedan od ova dva para....Krenuo sa popravnim, padam na Milanu, utakmica nastimana na X, Milan ku-rcem nije makeo da dobije tekmu...Pravo turisticki odigrali.....Onda igram nocni i padam na onom majmunu QUERREYU, vidim nisam jedini..No njemu cu se posebno zahvaliti...Nasao sam mu web stranicu gdje cu poslati zahvalnicu no vidim ne dolazi direkt do njega nego ide na administraciju stranice...No jebt cu mu sav rod...
Ima li jos kakav prijedlog da se zahvalim ovom klovnu, npr mjesta za zahvale ili slicno, neki sajt, da mu ja mamu izvrijedjam koja ga je ispdila onako debilnog....
Nego danas rukomet i nesto malo fudbala i onda navece opet NBA I AO.....
Ima li jos kakav prijedlog da se zahvalim ovom klovnu, npr mjesta za zahvale ili slicno, neki sajt, da mu ja mamu izvrijedjam koja ga je ispdila onako debilnog....
Nego danas rukomet i nesto malo fudbala i onda navece opet NBA I AO.....
..ne sluti covjekumandraX je napisao/la:H1N1hodža je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
cijeli dan bolestan...nisam dvorište vidio, a kamoli kladionicu![]()
![]()

salim se ja malo
nece to na hodze 

http://www.usta.com/Analitico je napisao/la:Ima li jos kakav prijedlog da se zahvalim ovom klovnu, npr mjesta za zahvale ili slicno, neki sajt, da mu ja mamu izvrijedjam koja ga je ispdila onako debilnog....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
..jedino da je jeo svinjetinumandraX je napisao/la:salim se ja malonece to na hodze

e hvala druze...Morat cu mu prenijeti ono sto osjecam........Virtu4l je napisao/la:http://www.usta.com/Analitico je napisao/la:Ima li jos kakav prijedlog da se zahvalim ovom klovnu, npr mjesta za zahvale ili slicno, neki sajt, da mu ja mamu izvrijedjam koja ga je ispdila onako debilnog....
sta cemo danas, isplati li se igrati na slovacku protiv argentine u rukometu, nisam gledao....
Izbjegnite na norvesku jer im je najbolji igrac bolestan a inako su losi tako da mozda austrija moze napraviti iznenadjenje no i sama austrija je smijesna, najbolje nista iz te tekme ne igrati...
-
- Kontakt:
Moze li mi neko reci kolko ozbiljno igraci shvataju ovaj Australian Open. Ja nisam bas dobar sa ovim tenisom pa me zanima jel se ljudi zajebavaju ili igraju najbolje sto znaju ? 

neki Da a neki izgleda Ne...Ja sam od 50 sinosnjih susreta uzeo samo jedan zicer i pao..Sam Querrey..No naredne dane cu posvetiti samo ka tome da mu hebem sve zivo i mrtvo....Kreten.....samosarajvo je napisao/la:Moze li mi neko reci kolko ozbiljno igraci shvataju ovaj Australian Open. Ja nisam bas dobar sa ovim tenisom pa me zanima jel se ljudi zajebavaju ili igraju najbolje sto znaju ?
-
- Kontakt:
Isplati li mi se igrat 3 para sa kvotama 1.30 , ukupna kvota 2.1 i uplatiti 10 maraka ? Kolke su sanse da se to dobije ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.