FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Ma brate nema potrebe da bezveze nabijaju troskove.Jos jedno dobro krilo i bit ce dosta(ali dobro krilo,ne bezveze neko ili istrosenog nekog)
Na svim ostalim pozicijama imamo po 2 igraca
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Spic??NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:31Ma brate nema potrebe da bezveze nabijaju troskove.Jos jedno dobro krilo i bit ce dosta(ali dobro krilo,ne bezveze neko ili istrosenog nekog)
Lijevi bek?
Samo Susic kao kreativni?
- feniksptica
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Bit ce dosta al za 7 mjesto al ne vjerujem da i u upravi tako razmisljaju kao i ti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:31Ma brate nema potrebe da bezveze nabijaju troskove.Jos jedno dobro krilo i bit ce dosta(ali dobro krilo,ne bezveze neko ili istrosenog nekog)
Nama pod hitno treba 2 beka jer mi 5 godina nemamo beka kako treba,Golmana nemamo, Veznjaka nekog pod hitno moramo dovesti tipa Rahmanovic/Crepulja, Hadzica malog dovesti da se bori sa Mesanovicem i tek tada ce biti dosta.
Ako ovako sve ostane nema od nas nista ni ovu sezonu, jer Borac ce biti jaci , Velez, Zrinjski pa i Zeljo ce vjerujem biti jaci nego prosle sezone tak da valjda se iz uprave nece zajebavat i dovesti jos 5,6 igraca.
-
- Kontakt:
Spic imas:Mesanovica koji ce biti ok kada prodje pripremeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:33Spic??NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:31Ma brate nema potrebe da bezveze nabijaju troskove.Jos jedno dobro krilo i bit ce dosta(ali dobro krilo,ne bezveze neko ili istrosenog nekog)
Lijevi bek?
Cmiljanic
Dervisagic
I Merso
Lijevi bek imas Pidru koji ce se valjda popraviti i Salcina
Vezni bi mozda mogli jos jednog
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cmiljanic hronicna povreda, nista od njega, gledati raskid i to je to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:39Spic imas:Mesanovica koji ce biti ok kada prodje pripremeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:33Spic??NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:31
Ma brate nema potrebe da bezveze nabijaju troskove.Jos jedno dobro krilo i bit ce dosta(ali dobro krilo,ne bezveze neko ili istrosenog nekog)
Lijevi bek?
Cmiljanic
Dervisagic
I Merso
Salcin je prednji vezni, ta izmisljanja na beku su smijesna.
Dervisagic upitan, mislim da je vise utakmica odigrao na lijevome krilu..
Ja bi Crepulju volio, jel ima nase papire ?
- trunks1946
- Kontakt:
S Milicevicem se dogovorilo jos zimus da na ljeto moze ici i da mu klub nece pravit nikakve probleme,bilo kakva ponuda da je dosla isao bi svakako,covjek nije ispao s.upak kao Tatar a mogao je.. sad druga je prica sto nije dosla ponuda a mnogo plata mu se duguje i ovako je najbolje oprostit dugove i adio.
-
- Kontakt:
Nisi upravu brate ali etof0rest1946 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:38Bit ce dosta al za 7 mjesto al ne vjerujem da i u upravi tako razmisljaju kao i ti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:31Ma brate nema potrebe da bezveze nabijaju troskove.Jos jedno dobro krilo i bit ce dosta(ali dobro krilo,ne bezveze neko ili istrosenog nekog)
Nama pod hitno treba 2 beka jer mi 5 godina nemamo beka kako treba,Golmana nemamo, Veznjaka nekog pod hitno moramo dovesti tipa Rahmanovic/Crepulja, Hadzica malog dovesti da se bori sa Mesanovicem i tek tada ce biti dosta.
Ako ovako sve ostane nema od nas nista ni ovu sezonu, jer Borac ce biti jaci , Velez, Zrinjski pa i Zeljo ce vjerujem biti jaci nego prosle sezone tak da valjda se iz uprave nece zajebavat i dovesti jos 5,6 igraca.
Od lijevi bekova imas Pidru i Salcina
Desni Oremus,Sabanovic i Heba po potrebi
I mozda ovaj sto dodje iz Hajduka
Od golmana imas Kanurica i Dizdarevica koji je odlican golman,a mlad
(U novoj sezoni moras imati u prvi 11 2 bar igraca ispod 21 godine)
Veznjak jedan treba slazem se
Hadzica nece niko moliti,ako hoce neka dodje ako nece iskreno zaboli me za njim imamo napadaca
Borcu poslije Evrope idu Ziljkic i Zakaric,znaci automatski 80% ekipe je to
Zeljo je sprdnja velika,odlaze im bitni igraci,nikoga ne dovode
Zrinjskom kojem su otisli Todorovic,Filipovic,Ibanez,Trebotic i Varvodic
A dovode nakve polovnjake iz Hrvatske
Ne brinem za njih
Velez ima dobru ekipu slazem se,i pojacavaju se sa sasvim pristojnim igracima za nase lige
Cilj je smanjenje troskova,stadion i akademija to je i Kasum rekao.Cilj nije bacanje para i dovoditi igrace na cijim pozicijama imamo 2-3 ravnopravna ili bolja igraca
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
I ja bi isto vratio Crepulju,istice mu ugovor sadaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:41Cmiljanic hronicna povreda, nista od njega, gledati raskid i to je to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:39Spic imas:Mesanovica koji ce biti ok kada prodje pripreme
Cmiljanic
Dervisagic
I Merso
Ali nema nase papire...
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Glup je ako oprosti dugove. I on i svaki igrac koji oprosti su budaletine. A klub se tu ionako nista ne pita jer zbog dugovanja im moraju dati ciste papire.trunks1946 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:45S Milicevicem se dogovorilo jos zimus da na ljeto moze ici i da mu klub nece pravit nikakve probleme,bilo kakva ponuda da je dosla isao bi svakako,covjek nije ispao s.upak kao Tatar a mogao je.. sad druga je prica sto nije dosla ponuda a mnogo plata mu se duguje i ovako je najbolje oprostit dugove i adio.
Svaki pametan igrac ce to iskoristiti i naplatiti sto je njegovo. Samo vojnici kluba ce uz to jos i zaplakati pred kamerama.
Krvarim od dosade
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
bio kao zavrsen i puklo negdje, sad u TSC drka cunu
YEBEM TE LISTICO
Da da pričalo se da mu Delije ne daju da dođe.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Koliko ja znam Crepulja ima naše papire?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:49I ja bi isto vratio Crepulju,istice mu ugovor sadaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:41Cmiljanic hronicna povreda, nista od njega, gledati raskid i to je to.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:39
Spic imas:Mesanovica koji ce biti ok kada prodje pripreme
Cmiljanic
Dervisagic
I Merso
Ali nema nase papire...
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Amidzaa, Beli98, BeYaZ, BLN030, boki86, Bosniacum Lilium, BrazzoBavarac, Combattente87, Dadox, Dobrinja12345, drzgemboadislic, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], Hamagara, head88, HZbec, iliyaa8, insimadop, Inspiracija, JackW, James1987, johntravolta123, Jurica95, Kaunas, keli, kogmagie46, laznokrilo, MaroonWhite1946, mercurial, miguelramos, mikimaus, Morgen19, n0dix, napoleon72, NazorUso, OzmoodPinglewood, Pantelija, perodeformero, pinki, Posejdon, Rauber33, relativizam, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Sanfrancisco, tajsamja, tuitamo, UltraNorth, USB, Venom, ZaZelju, Zeko87 i 576 gostiju.