Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
Ima li @Justin život?
samo pitam.
samo pitam.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Koji je sistem takmicenje jel opet grupe
Još jedanput, 5 minuta prije kraja kada su Belgijanke izjednačile i bilo 53:53, i kada smo svi očekivali pad...naše su napravile seriju 17:2, GOLEMO...strašno...neviđeno u našem sportu.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Gledao utakmicu , uživao nervirao ma svaka im čast !!!
Namjerno nisam čitao komentare tokom utakmice, jer sam znao da će doći razni debili i trolati o kvaliteti ženske košarke...
Mogli bi moderatori malo reagovati i otjerati te iste debile ...
Namjerno nisam čitao komentare tokom utakmice, jer sam znao da će doći razni debili i trolati o kvaliteti ženske košarke...
Mogli bi moderatori malo reagovati i otjerati te iste debile ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ja cu
Prve u grupi(cetiri grupe) idu direktno u 1/8, a 2 i 3-ce plasirane igraju za 1/8 (dakle igraju utakmicu vise).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
hvala nista idemo onda dobiti ove lakse iz grupeSamozdravlje je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:16
Ja cu![]()
Prve u grupi(cetiri grupe) idu direktno u 1/8, a 2 i 3-ce plasirane igraju za 1/8 (dakle igraju utakmicu vise).![]()
![]()
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Sudjenje za 10 Deura najlošija karika
Sutra očekujem više minuta za Melisu zbog tipa utakmice i naravno Domuzin da mijenja Irenu u nekom trash time
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kakva je Turska , mozel pobijeda ?
zar nije druga i treca reprezentacija iz grupe idu u 1/8 a prva iz grupe direktno u 1/4Vanadij je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:18hvala nista idemo onda dobiti ove lakse iz grupeSamozdravlje je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:16
Ja cu![]()
Prve u grupi(cetiri grupe) idu direktno u 1/8, a 2 i 3-ce plasirane igraju za 1/8 (dakle igraju utakmicu vise).![]()
![]()
![]()
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Prvoplasirane ekipe iz grupa idu direktno u 1/4 , dok 2 i 3 igraju 1/8
Po prikazanom danas morale bi djevojke i turkinje dobiti. Ove su evo protiv slovenki izuzetno slabo raspoložene. Šut za 2 slab, za 3 također, bacanja na 50%. Lagano gube. Očekujem barem neku pobjedu od 6-7 razlike.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
Samozdravlje
- Kontakt:
TMmanija2012 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 19:29Prvoplasirane ekipe iz grupa idu direktno u 1/4 , dok 2 i 3 igraju 1/8
Da, prvoplasirane idu u QF, a 2 i 3-ce plasirane se bore za QF.
1/8 = jedan od osam. Nije sija nego vrat komsija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Pobjeda jos vise dobija na znacaju kad vidimo da Belgija NIJEDNOM nije vodila na cijeloj utakmici
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
ShaquilleoNeal2560
- Kontakt:
Slovenija razbila Turkinje ,sa +25,Kad ti je Hollingsworth najbolji strijelac znas koliko su izgledali losi napadacki.
Evo italijanke naprevise dvije vezane greske protiv srbije i produzetak. Nase bi bile razapete zbog toga. Za sad turkinje najgore. Samo ozbiljno sutra
Nezamislivo mi djeluje da neko čak i poslije ovog korona virusa, sad kad se sve koliko toliko smirilo, provodi čitav Božiji dan pisajući po forumu svakakve gluposti. Takvi misle da su zanimljivi, zbog silnog trollanja, a ustvari nisu svjesni kako ispadaju maloumni i jadni. Mene da toliko ljudi nazove debilom, ja bih se zapitao. Ali isto tako moram priznat da su mi još smješniji oni koji se na sve te debile primaju, citiraju ih i tako dalje. No liferi su propast živa, ima posla valjda negdje, ne moraju biti nehljebari.
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Vettel5 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 20:12Nezamislivo mi djeluje da neko čak i poslije ovog korona virusa, sad kad se sve koliko toliko smirilo, provodi čitav Božiji dan pisajući po forumu svakakve gluposti. Takvi misle da su zanimljivi, zbog silnog trollanja, a ustvari nisu svjesni kako ispadaju maloumni i jadni. Mene da toliko ljudi nazove debilom, ja bih se zapitao. Ali isto tako moram priznat da su mi još smješniji oni koji se na sve te debile primaju, citiraju ih i tako dalje. No liferi su propast živa, ima posla valjda negdje, ne moraju biti nehljebari.![]()
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑ .
Goretzka ziv.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dječače, kada stekneš osnovno neko obrazovanje onda citiraj gospodu. Što je najgore, čovjek ti je gore već pojasnio gdje griješiš, ali se nisi ispravio. Kakav glupson moraš biti.
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Justin je napisao/la: ↑17 jun 2021, 20:41Vettel5 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 20:12Nezamislivo mi djeluje da neko čak i poslije ovog korona virusa, sad kad se sve koliko toliko smirilo, provodi čitav Božiji dan pisajući po forumu svakakve gluposti. Takvi misle da su zanimljivi, zbog silnog trollanja, a ustvari nisu svjesni kako ispadaju maloumni i jadni. Mene da toliko ljudi nazove debilom, ja bih se zapitao. Ali isto tako moram priznat da su mi još smješniji oni koji se na sve te debile primaju, citiraju ih i tako dalje. No liferi su propast živa, ima posla valjda negdje, ne moraju biti nehljebari.
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑ .Goretzka ziv.![]()
Moguće da je i profil @Mujkic njegov.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.