Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Ponos drzave

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jedina reprezentacija u BiH koja ima pobjednicki mentlitet. Kad se sjetim pobjede u Rusiji sa kos razlike pa sad ovo na EP. Muskarci u svim ekipnim sportovima se izgube u zavrsnici bitnih utakmica jer nemaju m..., ove cure to imaju.
Trenutno, apsolutno tacno. Svaka cast.
Sad jos jace i idemo dalje, bez respekta i straha.. bravo, bravo, bravo. Prica zapoceta u kvalifikacijama, je danas dobila fantastican nastavak, sta god da se desi do kraja one su pobjednice, al s ovim mentalitetom i uz malo srece mogle bi do samog kraja!!! Idemo jako!!!
Baš tako. Cure sa mudima.
Vidim da pratis, pa me zanima, da nisu ovu Nigerku doveli bi li bilo koga mogle dobiti?Federer17 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 17:08Potajno sam se nadao jer znam da imaju kvalitet, ali ovo sto su uradile danas je zaista odlicno.
Svaka cast djevojkama!
I dalje sam misljenja da je Lojo najslabija karika ove reprezentacije i nikako mi se ne svidja njegovo vodjenje ekipe, ali u ovoj pobjedi nema mjesta nikakvoj kritici.
Idemo sutra dobiti i Turkinje, ako Bog da!
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Šta ti znači to "nigerku"? Zašto misliš da je prihvatljivo napisati nešto takvo? Fuj.Justin je napisao/la: ↑17 jun 2021, 18:26Vidim da pratis, pa me zanima, da nisu ovu Nigerku doveli bi li bilo koga mogle dobiti?Federer17 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 17:08Potajno sam se nadao jer znam da imaju kvalitet, ali ovo sto su uradile danas je zaista odlicno.
Svaka cast djevojkama!
I dalje sam misljenja da je Lojo najslabija karika ove reprezentacije i nikako mi se ne svidja njegovo vodjenje ekipe, ali u ovoj pobjedi nema mjesta nikakvoj kritici.
Idemo sutra dobiti i Turkinje, ako Bog da!![]()
Bila je neka prica da ih se vise ne zove crnim. Kako onda da se izrazim? Tamnoputu?theKuPuS je napisao/la: ↑17 jun 2021, 18:28Šta ti znači to "nigerku"? Zašto misliš da je prihvatljivo napisati nešto takvo? Fuj.Justin je napisao/la: ↑17 jun 2021, 18:26Vidim da pratis, pa me zanima, da nisu ovu Nigerku doveli bi li bilo koga mogle dobiti?Federer17 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 17:08Potajno sam se nadao jer znam da imaju kvalitet, ali ovo sto su uradile danas je zaista odlicno.
Svaka cast djevojkama!
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Imenom jbt. WNBA igračica. Amerikanka. Zašto je od svega što žena predstavlja tebi jedino važno koje joj je boje koža, i uz to koristiš termin za koji i sam znaš da je uvredljiv. FUJ
Golemo.
Moramo ici na prvo mjesto u grupi i direktno cetvrtfinale, a onda je sve moguce.

Moramo ici na prvo mjesto u grupi i direktno cetvrtfinale, a onda je sve moguce.
Stvarno ne znam kako se zove. Ali svaka cast curi sto je pristala da igra za nas. Ne znam kako je nagovorise.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Da nismo bili jos bolji sut iz vana
Da li je nekom krivo ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Za ovo "nigerku" bi ti dao ban do kraja zivota, ali na ovom usranom forumu nema ni admina ni moderatora.Justin je napisao/la: ↑17 jun 2021, 18:26Vidim da pratis, pa me zanima, da nisu ovu Nigerku doveli bi li bilo koga mogle dobiti?Federer17 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 17:08Potajno sam se nadao jer znam da imaju kvalitet, ali ovo sto su uradile danas je zaista odlicno.
Svaka cast djevojkama!
Ti vrijedjas gospodina Peteva mnogo gorim izrazima i nadjes se nesto da pricas. Nista gore od laznih moralista. Uostalom, objasnio sam zasto sam upotrijebio tu rijec.retromoos je napisao/la: ↑17 jun 2021, 18:40Za ovo "nigerku" bi ti dao ban do kraja zivota, ali na ovom usranom forumu nema ni admina ni moderatora.Justin je napisao/la: ↑17 jun 2021, 18:26Vidim da pratis, pa me zanima, da nisu ovu Nigerku doveli bi li bilo koga mogle dobiti?Federer17 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 17:08Potajno sam se nadao jer znam da imaju kvalitet, ali ovo sto su uradile danas je zaista odlicno.
Svaka cast djevojkama!
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Nije amerikanka, ona je bahamljanka (ili kako se kaže za nekoga ko dolazi sa Bahama), al nebitno, bitno je da je beton!
Jones je jedna divna dama koja igra samo na nagovor Gorana Loje, a kasnije je razvila empatiju i osjecaje prema Bosni i nasim navijacima koji su je domacinski primili.
Petev je kriminalni kanalizacijski korumpirani štakor koji nista ne radi, a svaki mjesec uzima 15000 Eura od nas. Za svakog fudbalera parmaka koji se proda preko ledja reprezentacije ima jos dodatnih 10-15% od prodaje. Sta kaze "gospodin"
Navodno su ona i Melisa jako bliske
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Amerikanka sam mislio u smislu kontinenta, kao Europljanka ili Afrikanka. Mogao je reći i naturalizovana igračica, pa imamo samo jednu takvu. A ne koristiti termin za koji i mala djeca znaju da je rasistički.atko je napisao/la: ↑17 jun 2021, 18:58Nije amerikanka, ona je bahamljanka (ili kako se kaže za nekoga ko dolazi sa Bahama), al nebitno, bitno je da je beton!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.