evo stele vam je sve objasnio sto se tice tuce..na tribinu su USLA dva specijalca i jako kratko se zadrzala,ajd sad stele budi covjek pa reci ljudima koliko je specijalaca pokusalo da udje na tribinu,da ti pomognem,to je ona ekipa koja je prosla kroz vas kop i iza gola krenula ka D tribini,plus ekipa koja je dosla sa naseg dijela..reci ljudima koliko je kornjaca proslo kraj vas(ako znas brojat)i sad na te dodaj jos jednu istu takvu ekipu..a 2 usla na tribinu,i reci ljudima koliko su se zadrzali,mislim da pravom navijacu dalje objasnjenje toga nije potrebno,to sve govori,s tim da navijanje gotovo pa i nije bilo prekinuto,dakle toliko o nekom "razbijanju" kopa,htjeli su,e sad koliko su uspjeli,procijenite sami

...a sto se tice medjusobne tuce,samo cu reci da ono sto vi sa ponosom isticete (zastave i dresove drugih drzava) Fukare iskorjenjuju sa svoje tribine

..kako bi ti rekao "konstruktivna" tuca,trebalo je hrabrosti da se takve stvari ciste na "derbiju",al dzaba ti pricam ne razumijes ti to
a Sokolovi,ako onako razvaljuju,ne znam kako je onda kad imaju neko srednje izdanje(ako je ono razvaljivanje,to srednje izdanje su onda one 3 godine bojkota

)sutili veci dio tekme,niti jednom se nisu culi,nego sreco moja vidi se da si prvi put u TZ,tj da prvi put navijas iz golubarnika,ondje ti se zaista cini da odlicno navijas,da se niko drugi ne cuje,zat sto si u 3 pm udaljen od terena i zbog bolje akustike koji onaj dio ima,u odnosu na tribinu..ALI NE BRINI SE,TO TI SE SAMO UCINILO DA STE DOBRO NAVIJALI ocekivao sam puno vise od vas ..
kamenovanje,nemam pojma o tome nista,svako kamenovanje osudjujem uvijek,pa tako i ovo,ako se desilo,napominjem o tome nemam pojma nista..u zdravlje do revansa