Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
Potajno sam se nadao jer znam da imaju kvalitet, ali ovo sto su uradile danas je zaista odlicno.
Svaka cast djevojkama!
I dalje sam misljenja da je Lojo najslabija karika ove reprezentacije i nikako mi se ne svidja njegovo vodjenje ekipe, ali u ovoj pobjedi nema mjesta nikakvoj kritici.
Idemo sutra dobiti i Turkinje, ako Bog da!
Svaka cast djevojkama!
I dalje sam misljenja da je Lojo najslabija karika ove reprezentacije i nikako mi se ne svidja njegovo vodjenje ekipe, ali u ovoj pobjedi nema mjesta nikakvoj kritici.
Idemo sutra dobiti i Turkinje, ako Bog da!
Ma ne ulažemo ni u fudbal, nego najviše dječaka trenira pa su logično najbolji uslovi. Evo vidiš žensku reprezentaciju u fudbalu, tanko skroz za razliku od ženske košarkaške i odbojkaške.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
u zenskoj fudbalskoj repki ima par jako solidnih igracica, kao i nekoliko dobrih mladih talenta tipa krajsumovic, jelcic, milinkovic, sliskovic,... neki dan su pobjedili bugarsku u gostima.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
NerminFatic je napisao/la: ↑17 jun 2021, 16:49Turska najslabija od tri u grupi. Jedino da ne budu cure sutra umorne> Velika pobjeda. Mislim da smo u stvari vec prosli u drugi krug jer Belgijke niko vise nece pobijediti u grupi.![]()
![]()
Dobiti Turkinje i poraz od Slovenki od -7 koseva i eto nas kao prve medju osam(8) i onda u (Playoff: Četvrt-finala).
Onda za SF vjerovatno protiv boljeg iz duela Belgija:Rusija
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
Svaka cast!
Ne treba biti pohlepan, ali mogu se oba preostala protivnika dobiti. Sigurno da su izmorene, ali evo Turska tek treba da igra, po broju povreda i njihovim ogromnim porazima na pripremama su naše cure favoritkinje. Sutrašnji meč će nam mnogo toga reći o tome kakvi su nam dometi.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 jun 2021, 17:21NerminFatic je napisao/la: ↑17 jun 2021, 16:49Turska najslabija od tri u grupi. Jedino da ne budu cure sutra umorne> Velika pobjeda. Mislim da smo u stvari vec prosli u drugi krug jer Belgijke niko vise nece pobijediti u grupi.![]()
![]()
Dobiti Turkinje i poraz od Slovenki od -7 koseva i eto nas kao prve medju osam(8) i onda u (Playoff: Četvrt-finala).
Onda za SF vjerovatno protiv boljeg iz duela Belgija:Rusija![]()
Što se Slovenije tiče nisu ništa bolje od nas, ali pošto vežu treće europsko zaredom i imaju dobre kvalifikacije favoritkinje su protiv nas, ali to je mnogo manja razlika nego između nas i Belgije.
Plaču djevojke od sreće, nerealno.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Ne treba sada letiti i očekivati medalje.
Ova pobjeda je teško izvojevana. Prvo proći grupu a onda vidjeti možemo li koga "prevariti" 
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jesi li gledao odbojkasice u Sloveniji ? Ako nije isto, onda vrlo slicno
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Bravo djevojke
Ova pobjeda nam moze otvoriti direktan put u četvrtfinale , bitno je sutra odraditi Turkinje,onda dan pauze ,pa onda Slovenke.
Belgija nije naivna ekipa ,one su na zadnjem prvenstvu Evrope bile pete ,osvojile su bronzanu medalju 2017,četvrte na svijetu,nismo ni svjesni koliko je velika ova pobjeda u svakom pogledu.
Sutra ocekujem maestralni partiju Jones
Belgija nije naivna ekipa ,one su na zadnjem prvenstvu Evrope bile pete ,osvojile su bronzanu medalju 2017,četvrte na svijetu,nismo ni svjesni koliko je velika ova pobjeda u svakom pogledu.
Sutra ocekujem maestralni partiju Jones
Naravno da jesam, pratim sve naše u svim sportovima, bilo muški ili ženski. Slažem se da je slično, ali opet je meni ova danas pobjeda baš nešto posebno. Svi su realno očekivali da će djevojke ovdje biti lagano srušene ali one su pokazale volju, motiv, snagu, ljubav prema omiljenom dresu i košarci kao sportu. Za mene su prvakinje šta god da ostvare, pobjediti jednog od favorita ovako ubjedljivo je definitivno veliki poduhvat.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 jun 2021, 17:31Jesi li gledao odbojkasice u Sloveniji ? Ako nije isto, onda vrlo slicno![]()
![]()
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ne volim ovo sto Turkinje otpisujemo ovako rano,opet to nije losa repka bez obzira na sve izostanke.
Sutra u 12h utakmica?,znaci prakticki i nemas odmor
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa nisam znao da i one igraju danas,znaci dobro je
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Time out Belgije nakon serije naših trojki: „Ne možemo više ovoliko braniti Jones, ubijaju nas“. Kad ona dobije loptu sruše se sve defanzivne koncepcije Belgije, brane je timski, kažnjene su ispogađanim šutevima. Jones je samo svojim prisustvom prisilila Belgiju da igra drugačije, njen uticaj na igru je ogroman čak i kad nije raspoložena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.