FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

krcko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la krcko » 11 maj 2009, 15:18

Ne zelim da vjerujem da ce celik da kalkulise zadnje kolo.Nek se igra posteno,zbog navijaca i ugleda kluba pa nek pobjedi bolji.Mozemo se mi voliti ili ne voliti ali ja priznajem zeleni teren i rezultat na njemu.To vjerujem svaki pravi tifoz postuje tako da ocekujem bar kljucne utakmice u zadnjem kolu fer,pa neka pobjedi bolji i tako se plasira u evropu.Isto vazi i za timove koji se bore za opstanak.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 11 maj 2009, 15:53

FK Sarajevo je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:HOĆU SAMO DA VAM KAŽEM DA JE BORAC ZASLUŽIO PLASMAN U EUROPU, A TO MOŽETE I SAMI ZAKLJUČITI AKO STE REALNI:NAJBOLJA GOL RAZLIKA, PRVI U FER PLEJU, OD SVIH IZGUBIO NAJVIŠE BODOVA KOD KUĆE(ČITAJ IGRAJU POŠTENO).
UTAKMICU KOJU SU IZGUBILI OD ZRINJSKOG JE ČISTA NESREĆA.
SARAJEVU KAPA DOLE ZA IGRU U DERBIJU, ALI NISU IMALI SREĆE.
:|
isto tako moze se reci da je borac pobjedio u laktasima a dali je to bilo namjesteno to se nezna
MA JA VAM MOGU RECI DA TA U LAKTASIMA SIGURNO NIJE NAMJESTENA, U TOJ UTAKMICI BORAC JE DOBIO NAJKVISE ZUTIH KARTONA U SEZONI, PETRICU RAZBIJENA GLAVA PA PLUS I CRVENI KARTON, IPAK SE UTAKMICE TAKO NE NAMJESTAJU ;)
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

High

Post Postao/la High » 11 maj 2009, 18:42

Opet nismo slavili na derbiju,drugi derbi.Ovaj derbi je bio nesto posebno.Odavno Horde nisu bile ovako jake u svim pogledima(sto se tice derbija,izuzev onog na Kosevu ove sezone ),samo je pogodak falio.Pjesma se cula cijelo 1 poluvrijeme,sa dosta varnica medju policijom i redarima ali sve se nekako smirilo.Sto se drugog poluvremena tice,nije bilo kako su mnogi ocekival,nekoliko minuta i nismo navijali,razlog je naravno sukob sa policijom i sve sto se zbilo.Od kortea,iscekivanja,pa sve do kraja istog (kortea) je bilo nesto posebno.Za ovakve dane se zivi,potpuno novi '''sastav'' Hordi,po meni jedno od najjacih izdanja nas na Grbavici.

Sto se rezultata tice,ocekivao sam vise moram priznati,imali smo prilika,ali lopta nije jednostavno htjela u gol.Nisam vidio nekoliko prilika za koje sam cuo ,kasnije na TV -u i vidio zbog problema . . . Izgubili,pa sta ? Pjesma se cula sto mi je drago,nismo predstali.Vidi se ta ljubav prema klubu,jedinstvo medju nama u svim situacijama sto nas cini specificnim! ''Probleme '' sa stolicama necu puno komentarisati,prvi ja se zgrozim od toga jer je neko od nasih mogao ozbiljnije nastradati.Neprocjenjivo je bilo gledati predivnu sliku sa sjevera na kraju utakmice kad je sve bilo gotovo,svi sa rukama u zraku,pjevajuci pjesmu.Igraci sa suzama u ocima posmatrali atmosferu,znajuci i sami da je moglo biti bolje,znajuci kakve navijace imaju.Price tipa ko se cuo necu komentarisati,znamo svi kako je bilo,sta je bilo,tako je i najbolje!

Mozda ostaje zal,ali odustati nikad necemo,samo dalje,jos jace !Horde,hvala vam za jos jedan predivan dan koji smo svi skupa proveli.

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 maj 2009, 18:48

Istina, dobro ste navijali, ali ono čupanje stolica je bacilo mrlju na vaše navijanje. Na tekmu se ide da se družimo, da pjevamo i bodrimo svoj klub. Nikome ne treba nered i neljudskost.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 maj 2009, 13:31

evo danas citam u novinama kako grbavicka mafija racuna napravljenu stetu i da ce je poslati upravi naseg kluba da je plate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2009, 13:42

FK Sarajevo je napisao/la:evo danas citam u novinama kako grbavicka mafija racuna napravljenu stetu i da ce je poslati upravi naseg kluba da je plate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I prosli put tako bilo,isplata duga vam je uslov da dobijete licencu za evropu :D 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 maj 2009, 13:45

bistrikboy je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:evo danas citam u novinama kako grbavicka mafija racuna napravljenu stetu i da ce je poslati upravi naseg kluba da je plate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I prosli put tako bilo,isplata duga vam je uslov da dobijete licencu za evropu :D 8-)
dacemo vam i malo bonusa da nekazete da smo skrti trebamo se pomagati pa kad vi nama nesto razvalite dajte i vi nama malo vise :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 12 maj 2009, 13:49

Pa vi nastavitie kidati stolice :D Sve se VRACA sve se PLACA.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 maj 2009, 13:51

FC BAYERN je napisao/la:Pa vi nastavitie kidati stolice :D Sve se VRACA sve se PLACA.
ako je tako ko sto kazes vratite nam razvaljene stolice mora se imati uspomena nako i vako ce nasa uprava platiti te stolice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

R_Quaresma
Kontakt:

Post Postao/la R_Quaresma » 12 maj 2009, 16:37

**** želju važno da mi idemo u Evropu a željo več 4 godine nije vidio Evrope....šabaniiiiiii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2009, 16:40

R_Quaresma je napisao/la:****š želju važno da mi idemo u Evropu a željo več 4 godine nije vidio Evrope....šabaniiiiiii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ko kaze da cemo mi sigurno u Evropu,na kraju krajeva i 4-rto mjesto trenutno nije sigurno, mozda ni ono nece voditi u Evropu ;) npr u slucaju da Slavija osvoji kup mi budemo 4-rti a oni budu iza 4-rtog mjesta,Slavija ce ici a mi ne...tako da se moze desiti da nas ni cetvrto mjesto ne odvede u Evropu ;)

Ako osvojimo 4 boda iz dvije utakmice sigurno smo treci...

1. opcija ( ak' Sloboda dobije Laktase, Borac dobije Celik i da mi odigramo nerijeseno )

2. Sloboda 53
3. Borac 51
4. Sarajevo 50
5. Slavija 49

2. opcija ( Izgubi i Borac i Sloboda i da mi odigramo nerijeseno )

2.Sarajevo 50
3. Sloboda 50
4. Slavija 49
5. Borac 48

znaci sami sebi krojimo sudbinu,ako Slaviji uzmemo bod ili 3 sigurno smo u Evropi a ako zijanimo,onda zavisimo od Celika i njihove tekme sa Borcem :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 12 maj 2009, 17:34

a jbt kako ta slavija se svugdje ugura, eto ih medju prva tri na tabeli, igraju finale kupa, ccc ne vrijedi u ovakvoj ligi brate ni titulu uzet j.... im majku lopovsku, sislo sa brda i ono sad nama kroji sudbinu. a i nas narod veze nema svi nekakvi blentavi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2009, 19:31

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 maj 2009, 19:43

miky_hz je napisao/la:slika
eto upisana tri boda, šalim se. Valjalo bi vidjeti naše igrače na djelu pa da im uguramo jedno 4 komada ako ne i više vrijeme je, sjetimo se Travnika. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 12 maj 2009, 21:06

miky_hz je napisao/la:
R_Quaresma je napisao/la:****š želju važno da mi idemo u Evropu a željo več 4 godine nije vidio Evrope....šabaniiiiiii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ko kaze da cemo mi sigurno u Evropu,na kraju krajeva i 4-rto mjesto trenutno nije sigurno, mozda ni ono nece voditi u Evropu ;) npr u slucaju da Slavija osvoji kup mi budemo 4-rti a oni budu iza 4-rtog mjesta,Slavija ce ici a mi ne...tako da se moze desiti da nas ni cetvrto mjesto ne odvede u Evropu ;)

Ako osvojimo 4 boda iz dvije utakmice sigurno smo treci...

1. opcija ( ak' Sloboda dobije Laktase, Borac dobije Celik i da mi odigramo nerijeseno )

2. Sloboda 53
3. Borac 51
4. Sarajevo 50
5. Slavija 49

2. opcija ( Izgubi i Borac i Sloboda i da mi odigramo nerijeseno )

2.Sarajevo 50
3. Sloboda 50
4. Slavija 49
5. Borac 48

znaci sami sebi krojimo sudbinu,ako Slaviji uzmemo bod ili 3 sigurno smo u Evropi a ako zijanimo,onda zavisimo od Celika i njihove tekme sa Borcem :)
sve cestitke kralju na ovome po znanju ti si za pitagoru pitagora hehehe nama u sljedecem kolu protiv posusja treba pobijeda i poraz slavije mi i kad odemo u lukavicu i donesemo bod imamo sigurno cetvrto mjesto ako borac izgubi ili odigra nerijeseno protiv celika imamo i to trece bice evrope ako Bog da samo treba novca :mrgreen: :mrgreen:

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 12 maj 2009, 22:58

Aj sta se sekirate u evropu cete i da zavrsite 10. kao da ce Sloboda i Borac dobiti licence za evropu za sad samo Zrinjski,Siroki i Slavija a Sarajevo ce brzo uci u taj krug,ostali su miljama daleko.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2009, 23:08

Komunikacija je napisao/la:Aj sta se sekirate u evropu cete i da zavrsite 10. kao da ce Sloboda i Borac dobiti licence za evropu za sad samo Zrinjski,Siroki i Slavija a Sarajevo ce brzo uci u taj krug,ostali su miljama daleko.
Dobit ce i Borac nemas frke pa sto mislis da im se steli da izadju u Evropu ako nemogu sredit licencu...sredila bi to RS u sekundi neboj se...cuvaju oni svoje puno bolje nego mi ove nase ;)

A kolko znam da ce i Sloboda dobiti mada su oni bili u najgoroj situaciji ,mada sam ja davno rekao da ce licencu dobiti svi kojima bude trebala...bar ce tako biti jos ovu sezonu i sljedecu,i onda slijedi taj novi zakon koji glasi da ce samo klubovi sa evropskom licencom moci igrati premijer ligu,sto ce vjerovatno i smanjiti ligu,nakokon :)

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 maj 2009, 10:03

Sto se tiče BORCA juče su u B.L. boravili ljudi koji vode brigu o licenciranju klubova za euro kupove, zajedno sa ljudima iz saveza, te su zajedno obišli stadion i dali instrukcije šta to treba da se otkloni da bi se utakmice igrale na našem stadionu i po izjavama DIREKTORA BORCA jako malo stvari treba da se otkloni da bi euro klubovi utakmice mogli igrati na našem Gradskom Stadionu. Radovi će početi ubrzo, jer su ambicije kluba da u sledećoj takmičarskoj sezoni uz pojačanja u igračkom kadru i definitivno obezbjedi nastup u nekom od uefa takmičenja, a izgradnja novog stadiona će biti gotova tek za tri godine, a do tada će BORAC utakmice i dalje igrati na starom Gradskom Stadionu.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 13 maj 2009, 12:15

miky_hz je napisao/la:
Komunikacija je napisao/la:Aj sta se sekirate u evropu cete i da zavrsite 10. kao da ce Sloboda i Borac dobiti licence za evropu za sad samo Zrinjski,Siroki i Slavija a Sarajevo ce brzo uci u taj krug,ostali su miljama daleko.
Dobit ce i Borac nemas frke pa sto mislis da im se steli da izadju u Evropu ako nemogu sredit licencu...sredila bi to RS u sekundi neboj se...cuvaju oni svoje puno bolje nego mi ove nase ;)

A kolko znam da ce i Sloboda dobiti mada su oni bili u najgoroj situaciji ,mada sam ja davno rekao da ce licencu dobiti svi kojima bude trebala...bar ce tako biti jos ovu sezonu i sljedecu,i onda slijedi taj novi zakon koji glasi da ce samo klubovi sa evropskom licencom moci igrati premijer ligu,sto ce vjerovatno i smanjiti ligu,nakokon :)
sredio bi to njima savez rs-a

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 maj 2009, 14:53

Hoće nas ovaj Čelik zahebati koda gledam, jer sjećate li se one tekme ne Koševu "Nedamo vam titulu ..." sad je slična situacija sa nama, nadam se da će Čelik pošteno odigrati te da će dobti Borca, a mi makar bod u Lukavici i naravno tri protiv Posušja. :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Pantelija, riki46, Tarapi i 28 gostiju.