FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prije će on u neki osrednji hrvatski klub ali kontam možda mu menadžera privuče borba za trofeje, konferencijska liga a i Goran na kraju krajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cim ga navijaci Hajduka ovako hvale znaci da je decko top igrac, mada pored timova iz HNL sumnjam sa ce doci...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 17 jun 2021, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Menadžer mu je Darko Alegić, inace punac od Lucha Ibaneza

Evo zadnju tekmu za prvi tim Hajduka igrao na desnom beku.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hoće li sablić traziti novog golmana ili ce pustiti dizdarevica i kanurica pa i sahinovica da se dokazu?
JURIŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da će ovaj Kanurić biti prvi golman.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hvala MortoMortemHz je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:40Vicko Ševelj napušta splitski Hajduk. Objavio je to njegov novi menadžer Darko Alegić, koji je napisao kako nakon 30. lipnja ove godine, kad mu istječe ugovor, nogometaš iz Mokošice, reprezentativac Hrvatske do 20 godina, neće više biti član splitskog kluba.
Ševelj je ponikao u Dubrovniku, prije pet godina prešao u Hajduk, igrao za mlađe uzraste, potom za B momčad splitskog kluba, a na kraju i za prvu. Bio je kapetan 'B' momčadi, standardan i više nego dobar. Potvrđuje to i poziv izbornika. Svestrani defanzivac je na kraju upisao tri nastupa za prvu momčad Hajduka. Od prve minute je igrao u zadnjoj utakmici sezone kad su 'Bili' pobjedom protiv Lokomotive izborili izlazak u Europu.
Alegić je zahvalio Hajduku, te istaknuo kako se nada da će Vicko u narednom periodu potvrditi da je prvoligaški potencijal. Gdje će nastaviti karijeru, u kojem će to klubu Prve HNL zaigrati, trebalo bi se znati za koji dan. Spominju se Šibenik, Istra, Slaven Belupo...

FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sumnjam. Jos eto neki rekose da je bas rupa..
Ja tipujem na Dizdarevica, iako da se mene pita ja bi Sahinovica u vatru gurnuo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Izvinite na upadu.
- Pricao sam sa drugom iz Splita kaze da je bio kapiten njihovog B tima i da je bio uvjeren da ce sa njim produziti ugovor ali nisu, i da je perspektivan mogao bi izrasti u dobrog igraca.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Visok 183,mozda malo vise nego sto treba za desnog beka, ali mislim da bi nam tu mogao igrati
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
?...............Mesanovic..........Fanimo(ode ? )
Pidro.......Susic.....Đokanović......Ševelj
.....Lazic.....Dupovac....Kurdic
..............Sahinovic
Evo neka moja zamisao. Susic je tu jer navodno Sablic hoce da ga ima u timu. Pidro je lijevo dok se ne desi nesto, ili prodaja ili dolazak novog lijevog beka..
U rotaciji na stoperskoj poziciji imamo jos Besica i Adukora.
..............Sahinovic
Evo neka moja zamisao. Susic je tu jer navodno Sablic hoce da ga ima u timu. Pidro je lijevo dok se ne desi nesto, ili prodaja ili dolazak novog lijevog beka..
Prije 3 5 2. Oremuš desni WB, Ševelj desni stoper, Adukor u vezi, Mešanović i Fanimo napadači tandem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:21?...............Mesanovic..........Fanimo(ode ? )
..............Sahinovic
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ako Fani ode, mi nemamo krila nikako. Lakše nam je namać' igrače za varijantu bez krila gdje jedan ofanzivni vezni igra iza dvojice napadača al' je u tom slučaju sredina natrpana po stranama propuh u oba pravca. Kako god okreneš nama fale jedno 3 igrača minimalno...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ta opcija je realnija. Fanimo vjerovatno ode, umjesto njega bi mogao upasti Nedim H eventualno, ili neki drugi spic.Mokes je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:23Prije 3 5 2. Oremuš desni WB, Ševelj desni stoper, Adukor u vezi, Mešanović i Fanimo napadači tandem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2021, 15:21?...............Mesanovic..........Fanimo(ode ? )
..............Sahinovic
- JavierBosnia
- Kontakt:
- trunks1946
- Kontakt:
U Australiji brat

orde del male
23 mogu biti u zapisniku od 26 pozvanih igrača. Tako da je to vjerovatno odluka trenera.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I Vinko je debitovao protiv TC, sada Sablic. Nadamo se istom ishodu utakmice 

"Moram spomenuti Darka Lazića. To je igrač koji je tokom zime došao u naš klub i apsolutno je ispunio naša očekivanja i pokazao se kao vrhunski profesionalac, čovjek i ono najbitnije, kao dobar igrač. Susreo sam se i sarađivao s puno igrača tokom svoje karijere, ali malo ih je kao Lazić. Njegove ljudske karakteristike, predanost radu i ono što pruža na terenu su zaista nevjerovatni. Dobili smo kompletnog igrača, predanog klubu i nogometu u svakom trenutku i veoma smo zadovoljni onim što smo dobili njegovim dolaskom", istakao je Musemić.
...
Odličan transfer za igrača koji će tek za mjesec napuniti 27 godina.
...
Odličan transfer za igrača koji će tek za mjesec napuniti 27 godina.