FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretno Lazicu
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prelos stoper i karakterna nula doveden od strane najgore uprave
P.S. samo probaj izbrisati ili editovati ovaj post gdje nema nijedne psovke vec cisto iznosenje licnih stavova o učinku i ponašanju drugih odnosno trećih lica
P.S. samo probaj izbrisati ili editovati ovaj post gdje nema nijedne psovke vec cisto iznosenje licnih stavova o učinku i ponašanju drugih odnosno trećih lica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Top igrac s obzirom da nemamo feninga i da je dosao za dz da igra 

Nedimeeeeeeeeeeeeeeee sine, imalTe prije hodze?
VOJNIK KLUBA!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je li ti se iko obratio, je li ti obrisan ijedan post gdje si pisao kolika je kurchina?
P.S. obrisat ću ono šta ja hoću, neće mi neko poput tebe to određivati. Šta si se usr'o, vidiš da ti svaki post stoji jer imaš pravo iznijeti svoje mišljenje kakvo god da je.
P.S. obrisat ću ono šta ja hoću, neće mi neko poput tebe to određivati. Šta si se usr'o, vidiš da ti svaki post stoji jer imaš pravo iznijeti svoje mišljenje kakvo god da je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Momak smiri malo. Ima pravo da pisem sta ja hocu. Nije ovo javno ročišteMortemHz je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:12Je li ti se iko obratio, je li ti obrisan ijedan post gdje si pisao kolika je kurchina?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:
Dobar je Darko igrac,ja dok je bio u proslom mandatu ne pamtim ga po nicemu losem.Nesto je ono bila frka oko ugovora,ali dobro i on je mislio da moze negdje vise ici,ne zamjeram mu to.Nadam se da je ostao isti kakav je bio 2019.
A mislim ako su Lazica vratili duzni su i Stanojevicu ponuditi da se vrati,po svakoj logici bi trebali Milosa vratiti
A mislim ako su Lazica vratili duzni su i Stanojevicu ponuditi da se vrati,po svakoj logici bi trebali Milosa vratiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Znaci moramo imati jednog pjevaca u ekipi uvijek. 
U svakom slucaju Darko je pojacanje. Ukoliko se Sablic odluci za igru sa trojicom pozadi, treba nam jos jedan stoper, ukoliko Milicevic ne ostane.

U svakom slucaju Darko je pojacanje. Ukoliko se Sablic odluci za igru sa trojicom pozadi, treba nam jos jedan stoper, ukoliko Milicevic ne ostane.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i ja ti govorim da imaš pravo da pišeš šta ti hoćeš hahahaBosniacum Lilium je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:13Momak smiri malo. Ima pravo da pisem sta ja hocu. Nije ovo javno ročišteMortemHz je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:12Je li ti se iko obratio, je li ti obrisan ijedan post gdje si pisao kolika je kurchina?
-
- Kontakt:
Previse vi uzimate k srcu neke stvari.
Bio kod nas i placan je normalno, radio je normalno svoj posao odnosno igrao.
Momak htjeo oprobati negdje drugo ili jednostavno odmoriti. Dobio papire i vozdra. Cist racun duga ljubav.
Sada je opet tu i igrat ce i obavljati svoj posao dobro a za to ce opet biti placen.
Ovo je sve biznis.
Momak uopste niti sekunde u prvom mandatu nije pravio problem. Po meni je 50-50 sa Milijem kada je spreman. Dobar i provjeren igrac koji ce nam biti od pomoci.
Ono sto je Tatar sve radio samo da bi otisao ne moze se ni poredit ni sa Adukorom i Lazicem zajedno.
Ali eto vi svakako koristite svaku priliku da nesto iskritikujete.
Momak htjeo oprobati negdje drugo ili jednostavno odmoriti. Dobio papire i vozdra. Cist racun duga ljubav.
Sada je opet tu i igrat ce i obavljati svoj posao dobro a za to ce opet biti placen.
Ovo je sve biznis.
Momak uopste niti sekunde u prvom mandatu nije pravio problem. Po meni je 50-50 sa Milijem kada je spreman. Dobar i provjeren igrac koji ce nam biti od pomoci.
Ono sto je Tatar sve radio samo da bi otisao ne moze se ni poredit ni sa Adukorom i Lazicem zajedno.
Ja kolko se sjećam zadnjih 5-6 utakmica je bio loš pravo, sad je li to zato što je htio da ide ili nešto drugo, ne znam. Prije toga jedno vrijeme je bio najbolji štoper lige. Kakogod, sretno mu bilo, a i nama s njim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:14Dobar je Darko igrac,ja dok je bio u proslom mandatu ne pamtim ga po nicemu losem.Nesto je ono bila frka oko ugovora,ali dobro i on je mislio da moze negdje vise ici,ne zamjeram mu to.Nadam se da je ostao isti kakav je bio 2019.

- PeakyBlinders
- Kontakt:
+1ajdohordas je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:16Previse vi uzimate k srcu neke stvari.
Ovo je sve biznis.
ORIGINAL 1987
- feniksptica
- Kontakt:
Sad postaviti uslove prema njemu kakvi nama odgovaraju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da je najgori sada ga moramo trpiti a svi imaju oscilacije defanzivno osim našeg Maldinija. Evo realno, Miličević je vrh stoper ali nije bio na nivou par posljednjih utakmica.hazarder je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:20Ja kolko se sjećam zadnjih 5-6 utakmica je bio loš pravo, sad je li to zato što je htio da ide ili nešto drugo, ne znam. Prije toga jedno vrijeme je bio najbolji štoper lige. Kakogod, sretno mu bilo, a i nama s njim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2021, 14:14Dobar je Darko igrac,ja dok je bio u proslom mandatu ne pamtim ga po nicemu losem.Nesto je ono bila frka oko ugovora,ali dobro i on je mislio da moze negdje vise ici,ne zamjeram mu to.Nadam se da je ostao isti kakav je bio 2019.
A mislim ako su Lazica vratili duzni su i Stanojevicu ponuditi da se vrati,po svakoj logici bi trebali Milosa vratiti![]()
Novopečeni fudbalski penzioner, Vučina Šćepanović, po završetku igračke karijere svoju trenersku će nastaviti u redovima Akademije FK Sarajevo.
Vučina Šćepanović će postati novi trener u Akademiji, a obavljaće funkciju pomoćnog trenera Dženanu Uščupliću u juniorskoj selekciji kluba.
Vučina Šćepanović će postati novi trener u Akademiji, a obavljaće funkciju pomoćnog trenera Dženanu Uščupliću u juniorskoj selekciji kluba.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kapiten na tribinama protiv Ukrajinaca.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
sto da ne bar da smo ih vratili u januaru da ne gledamo PejovicaHistoricar je napisao/la: ↑17 jun 2021, 13:57Dobro došao Darko, hajmo još Crepulju i Stanojevića vratiti![]()
![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zinedin je bivši izgleda...
- SarajevoForza
- Kontakt:
Vladan Kovacević, bramkarz z FK Sarajewo, ma mieć jutro testy medyczne w Rakowie Częstochowa.
To je to znači, majstore hvala ti na svemu
To je to znači, majstore hvala ti na svemu

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, broj6, ErosViverosViv, Ferroviere1987, mnon46, riki46 i 62 gosta.