Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Mene je Francuska impresionirala protiv Njemacke, jer sam se iskreno pribojavao da ce Francuzi opustenije izaci na teren, uz to imaju dosta loseg iskustva sa njima. Jednostavno Francuzima Njemacka ne lezi, strah ih je. Ali taj Grandes Écoles mentalitet kod Francuza se vidi, top profesionalan odnos i 3 boda. Isto tako npr Engleskoj neodgovara nikako Hrvatska. Hrvatskoj Francuska i Portugal. Njemackoj ne leze Italija i Hrvatska. A rekao bi da Italiji ne lezi Francuska.
Kad pričate o Francuskoj, da samo kažem kako ih je lijepo vidjeti bez ove prevare od igrača

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- JohnCleese
- Kontakt:
Ulizivanje buducem saigracu.
Neki Juventusov hir.
Neki Juventusov hir.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
tipicna reakcija migranta na nasim ulicama kad prodje neka iole dobra cica
Don't believe the hype.
Sister sister wait, very beautiful imas markuakisarajevo92 je napisao/la: ↑17 jun 2021, 09:47tipicna reakcija migranta na nasim ulicama kad prodje neka iole dobra cica

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Drkadjije imate temu za Euro ljepotice 

-
- Kontakt:
NIkad nisam volio ženu vidjeti na fudbalu, osim ako je u punoj sportskoj opremi. Jednostavno je neprirodno
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT

Đe je brazzo Goretzka?
Baš fali na temi!
Ne bi valjalo da svabe jos jednu zijane. Ne zbog svaba nego zbog gorcke.
Baš fali na temi!
Ne bi valjalo da svabe jos jednu zijane. Ne zbog svaba nego zbog gorcke.
CPOJ
37:00
"Penal" Hummelsa nad Mbappeom
"Penal" Hummelsa nad Mbappeom
Takoe to kad iz ŠKLJ grupe lige nacija imaš ekipu na euru. Jedina istinski zalutala ekipa na takmičenju.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Na drugom forumu sam tipovao goleadu i konacan rezultat Ukrajina - Makedonija 6:1
Za sada ide u tom pravcu
Za sada ide u tom pravcu

Koji qurac idu ove repke iz 3 lige nacije i 4 na Euro. Smijesno je gledati ove repke poput mkd, skotske i slicno. Totalno zalutali!

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.