Ofsajd

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Zasluzeno vodstvo.
Kako kome. Rusi su ocajni, Finci limitirani. Rusija vodi na iskustvo igranja ovakvih utakmica. Da li su smotani?! Ni jedni, ni drugi nisu ni za potceniti, ni za preceniti. Srednja zalost. Finci borbeni, sa vrhunskim golmanom iz bundeslige, Rusi sa 2-3 odlicna tehnicara. Licno bih voleo da prodju i jedni i drugi, a Danci da ispadnu. Na stranu Eriksenova tragedija, ali i do kolapsa Danci nisu pokazali nista. Za mene razocarenje ove grupe nakon prvog kola. A da Danci imaju potencijala - imaju. Belgija je drugi nivo za sve tri selekcije.
Ljudi su bolji od BiH što su i pokazali na terenu, uzeli su i 3 boda na Euru i u igri su za prolaz dalje. To što neki misle da su zalutali a da je njima mjesto tamo očito imaju neki problem
Joj.. nemoj molim te. Preskoci bolje..
+
Upravu je covjek to sto mi imamo problem plasiramo se na jedno SP u 30 godina i mislimo da smo fudbalska velesila i da bi trebali biti na svakom velikom natjecanju pritom seremo Hrvatima koji su se plasirali na svako takmicenje skoro to je jedan ozbiljan psihicki poremecajReX je napisao/la: ↑16 jun 2021, 16:07Joj.. nemoj molim te. Preskoci bolje..![]()
Ma oni su u suštini vrlo limitirana reprezentacija, taj neki drugi rang europskog fudbala i ne postoji apsolutno nikakva mogućnost da oni mogu nauditi jednoj Belgiji, ali eto iskreno očekivao sam malo lakši obračun sa Finskom.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 16:19+
I ta dva koja jedina "znaju lopte" ce im hipoteticki doneti prolaz grupe, a mozda i vise ako zavrse kao 2. u grupi jer onda ukrstaju sa Turcima/Svajcarcima/Velsanima. Rusi nemaju vise onog decka iz Osetije, Dzagoeva, nemaju vise brza i prodorna krila, nemaju pokretnog spic-igraca. Ali imaju selektora koji iz ovog drugorazrednog tima izvlaci maksimum. Imaju ono najbitnije.
Naprotiv. Rusi i Turci spadaju u autenticne nacije kojima je kao velikim nacijama i trzistima mesto na EURO-u! Kroz kvalifikacije su to i zasluzili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.