ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Uzas vala,ako ovako bude servirao na WB nece 2 kola proci..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Frajer hoda od pocetka drugog seta, prokuho haman

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Pa ja ovo ne mogu da shvatim,covjek je bolje izgledao na RG i trcao vise nego ovdje gdje bude maksimalno 3,4 prebacivanja,ne znam jbg..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma Rodjo je svoje odradio, od kako se vratio vidi se da je to sve kilavo. Ne mozes ne igrati godinu i po i ocekivati nesto u ovim godinama.
- Felixians4
- Kontakt:
Ma dobro Halle ko Halle **** to,ali je alarmantno da je prehodao 2 seta,mada svakako mislim da on u zavisnosti od WB treba skontati sta dalje u zavisnosti od rezultata.
Serviranje i ritern prije svega,u 2 meca nije imao 2 BL a to je 5 setova,sramtoa bgm ,sa druge strane covjek mu je danas vracao prve servise pod noge bez problema,nema ostrine nema nista,vidjet cemo eto,i ovo malo sto sam bio optimistican danas je nestalo
Serviranje i ritern prije svega,u 2 meca nije imao 2 BL a to je 5 setova,sramtoa bgm ,sa druge strane covjek mu je danas vracao prve servise pod noge bez problema,nema ostrine nema nista,vidjet cemo eto,i ovo malo sto sam bio optimistican danas je nestalo

Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 16 jun 2021, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma izdaje njega tijelo polako evo 5,6 godina,al ova zadnja povreda je vjerovatno bila nail in the coffin sto bi rekli englezi. Ali eto sacekat i taj Wimbledon pa vidjet sta ce i dokle ce.
Prenesite sta je reko na pressu
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
I ja bih rekao da ga izdalo tijelo da nije bilo one trke na RG zato mi ssad i nije nista jasno 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja imam osijecaj da ce Fed probati vimbli i olimpijske i to je to od njega, jedino ako bi napravio dobre rezultate, a u slucaju ranog ispadanja mislim da nema on snage i volje za cekati jos godinu dana da bude spreman za novi pokusaj. Lik koji ima osvojeni 100+ turnira i 20GS, nece sebi dozvoliti da ispada u drugim i trecim rundama.
Svaka mu cast i sto igra i dosad.
Svaka mu cast i sto igra i dosad.
⚽FK Garaže⚽
Apsolutno i treba biti tako,u zavisnosti od rezutlata na WB planirati sta i kako dalje.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nazalost evo imas pravo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa iskreno i ja sam na osnovu RG mislio da bi i moglo nesto biti od sezone ne travi. Ovo zasad nije obecavajuce realno.
A i sto kazete nema smisla da on igra GS turnire i ispada po drugim, trecim kolima. Dosta ce o buducnosti njegove karijere reci Wimbledon i OI.
A i sto kazete nema smisla da on igra GS turnire i ispada po drugim, trecim kolima. Dosta ce o buducnosti njegove karijere reci Wimbledon i OI.
Starkelja je svoje otpjevao...Nažalost. 

Pa apsolutno. Ovo je prvi put da sumnjam da moze vise jer realno imat dvije operacije u njegovim godinama i ponovo igrat vrhunski tenis se granici sa cudom. Ali eto da sacekamo Wimby, mozda jos jednom iznenadi.LlullSergio je napisao/la: ↑16 jun 2021, 19:14Pa iskreno i ja sam na osnovu RG mislio da bi i moglo nesto biti od sezone ne travi. Ovo zasad nije obecavajuce realno.
pa koliko jucer izvrijedjaste covjeka jer nije svrstao feda medju favorite na vimbliju a sada manje vise isto pricate.
Bio jednom jedan Federer.
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ako ne sanira ovo sa ledjima do WB,pisi propalo jbg,jer mu dosta utice na servis a on bez servisa ne moze nista na WB..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.