Ne.JHam je napisao/la: ↑16 jun 2021, 12:49Nisi zato sto si jedan od ovih sto im je bitno da igra za repku, da se moze hvaliti komsijama ako odradis vise od njih u tom ciklusu i sta sve ne, covjek nije opterecen istim stvarima kao navijaci, i sutra bi ga isti ti popljuvali kao sto ga vec pljuju po twitteru i kao sto nasi pljuju Nurkica, **** se njima sto je sklon povredama npr, jednostavno balkan nije zasluzio nista vise od igranja igraca iz domace lige.
Fazon su njegovi razlozi koje navodi, a s druge strane imas koliko hoces igraca koji svojim primjerom pokazuju drugacije. Kazes 'ne zelim igrati za reprezentaciju i tako ce ostati zauvijek', vjerujem da bi ga mnogi vec prekrizili i temu 'Jokic' davno zatvorili. Ovako su to samo izgovori koji ne pale kod ljudi koji iole prate kosarku.
Navodis da nije u dobrim odnosima s ostalim igracima u reprezentaciji, bez da se upitas je li mozda do njega i njegovog odnosa spram iste (ako je stvarno tako). Nemoguce da su svi drugi krivi a ne on, a koliko mi je poznato, atmosfera u reprezentaciji Srbije uvijek bude na nivou. To su sve profesionalci, apsolutno svjesni situacije u kojoj se nalaze. Ne znam da ima ijedan od njih koji (bi) se izdizao iznad ostalih i trazio nekakav poseban status. Mozda Jokic?
Druga stvar, dosao je novi trener, neko ko bi mozda igru gradio oko njega? Sigurno ga ne bi gurao u tim na 4, zajedno s Bobijem/Raduljicom, sto je radio Djordjevic.
Ja bih prije rekao da igra kosarku zato sto voli $ i licna priznanja, jer bi u suprotnom igrao za reprezentaciju za koju je cast nastupati svakom normalnom covjeku, bez glupih opravdanja.Igra kosarku sto voli i igra ono sto zeli a ne sto mu se namece...