Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
neznam zasto ste svi legli po rejni. Niko toresa ne spominje kao krivca u par situacija je imao priliku da asistira za gol al nista hoce frajer sve sam pogotovo ondje kad je pogodio stativu imao je tri igraca slobodna da je dodao bio bih gol 100%.
Zadnja izmjena: kechevsky, dana/u 16 jan 2011, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Necemo traziti dlaku u jajetu. Igramo lose ima 2 godine, ovo je danas odlicno kako znamo zakazati.
Potrebna su pojacanja i to podhitno !
Potrebna su pojacanja i to podhitno !

dosao novi vlasnik,kontamo on ce ulagati u klub a ocito je da je dosao da jos malo zaradi jer njemu do kluba uopste nije stalo.Kad pogledate sta samo onaj arap iz citija radi, jedino sto je pozitivno je da ce daglis davati sansu mladjim igracima i vjerovatno cemo dobiti za par godina novog gerrara,fowlera i tako dalje ali po mom misljenju mi ligu prvaka necemo vidjeti zadugo
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Kako mozes reci coveku da nije normalan?? valjda on ima prava da kaze sta misli...Carlo je napisao/la:Reina out? Ti nisi normalan i vidim da nemaš pojma o fudbalu. Kako možeš to reći nije mi jasno?! Čovjek nas je izvukao iz govana hiljadu puta, nemogu da vjerujem da si ovako ne zahvalan kao navijač...Admir_Sa je napisao/la:jeste, svojom idiotskom greskom poljuljao je moral ekipi, nesigurnost se pojavila i to je toLily je napisao/la:Je l' i za ovaj Reina kriv haaa??
reina out!
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Liverpool8
- Kontakt:
@OTNYS@Liverpool8
Svaka cast Aquilaniju, nije dobio pravu priliku ali mislim da nikada ne bi mogao igrati kao sto igra
Meireles ( nas najbolji igrac ove sezone ).
Rekao bih prije da je Gerrard dosad bio najbolji ali ok.
Akva je u ono malo utakmica sto je igrao imao najvise asistencija od bilo kog drugog u timu.
Meireles mi se uopste ne cini da poseduje takvu kreativnost. Ali dobro, vidjecemo jos.
Evo ga pogodak.
Zadnja izmjena: Liverpool8, dana/u 16 jan 2011, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ajde dovedite još 10 Kuyta i Championship je tu. 

...što je više lome to je volim jače...
kao srece da su svi danas bili ko taj frajer, pa da tom frajeru dodaju koju kako treba loptu, a ne da se sam mora izboriti za priliku...Torres ponovo izgleda odlicno, danas nije dao gol, ali kao sto vec rekoh nije imao kako treba loptu, ali na njemu se vidi da je spreman, ima zelju i bori se, King je vratio Torresa u zivotkechevsky je napisao/la:neznam zasto ste svi legli po rejni. Niko toresa ne spominje kao krivca u par situacija je imao priliku da asistira za gol al nista hoce frajer sve sam pogotovo ondje kad je pogodio stativu imao je tri igraca slobodna da je dodao bio bih gol 100%.
sigurno je da su nam potrebna pojacanja, ali tesko je u ovom prelaznom roku dovesti kako treba pojacanje, ali siguran sam da cemo dovesti pojacanje sledece sedmice

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
nemojte ljudi da pljujete na Reinu i na Torresa frajer je danas odlicno odigrao i polako se vraca u formu a Meireles jeste jedan od najboljih ove sezone a sto se tice pojacanja dovesti Taiwoa Mvilu Suareza Eliu/Younga i nekoga u odbranu jer Skrtel je katastrofa 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Ma ne brini, ima nekih koji su dovoljno lucidni i mogli bi se s tobom sloziti.gerrard_liverpol je napisao/la:mnogi se nece sloziti ali ja bih lagano poceo razmisljati o ponudama za reinu

Kriviti Reinu za nase lose rezultate, ponavljam, je glupost ! Stvarno zna primiti golove kakvi se ne primaju ni u nasoj ligi al' on je definitivno jedan od boljih golmana u Engleskoj ligi a i u svijetu. Zna odbranit' nemoguce, isto tako jeftin go primiti al' ima dobre reflekse.. jedan od brzih golmana i strasno je dobar u procjenjivanju kada se pucaju penali.
Ja vjerujem da ce on, kada Gerrard ode, biti nas kapiten. Toliko nas je puta izvukao da cu mu bit' zahvalna i gotivit' ga do kraja njegove karijere u Liverpoolu. A i ljudi smanjite ocekivanja, ne moze bas uvijek biti na nivou.
"Whenever you are wearing the Liverpool armband, it is a pleasure, honour and a privilege."
Long live Pepe !

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Everton ostaje vladar Liverpoola...
kao što bi Paja rekao, DOMINIRAMO

kao što bi Paja rekao, DOMINIRAMO

Nil Satis Nisi Optimum
ma nije ni bitno ko je kako odigrao svaku utakmicu je neko najgori i tako ce uvijek biti. ne znam samo zasto ste toliko fanaticni u napadanju ljudi koji iznesu svoje misljenje. ok je reci da se ne slazete i zasto ali vrijeđati nekog jer nesto misli je malo previse. sve u svemu ovaj bod u derbiju nije neki neuspijeh i igrali smo dosta dobro posebno prvo poluvrijeme, ja nisam ni sa jednim igracem danas nesto pretjerano razocaran osim mozda sa reinom kod gola za koji je on apsolutni krivac jer bilo je nemoguce istrcati na onu loptu a on je svejedno to pokusao. nadam se da cemo nastaviti igrati sve bolje i izboriti opstanak

You are someone else I am still right here
Aquilani je za Meirelesa mala maca.Liverpool8 je napisao/la:reds je napisao/la:Ja na Aquilania više ne računam.![]()
Ako se kojim slučajem vrati biće rezerva jer je Meireles daleko kvalitetniji od njega.![]()
U defanzivi su tu negde, dok je Akvilani mnogo kreativniji od Meirelesa i ima bolji pas.

@Lily
Svima nam je Reina drag ali ove sezone se naprimao glupih golova što niko nikad nije.
Odbrana je i dalje katastrofa.
Skrtel koji je do sada izgledao dosta solidno u posljednje vrijeme jedan od glavnih krivaca što primamo golove.Ovoj ekipi su potrebna bar 3-4 pojačanja,a isto toliko igrača bi trebalo otići(Poulsen,Maxi,Kyrgiakosu ionako ističe ugovor na kraju sezone,a moglo bi se riješiti i Laneta ili Cole paraziti primaju platu da bi gledali tekme sa klupe).
Također vidim da su neki za odlazak Kuyta.Ja nisam jer se on bar bori na terenu,a svejedno mu ugovor ističe naredne sezone tako da vjerujem da će tada otići.

FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
fera je napisao/la:ma nije ni bitno ko je kako odigrao svaku utakmicu je neko najgori i tako ce uvijek biti. ne znam samo zasto ste toliko fanaticni u napadanju ljudi koji iznesu svoje misljenje. ok je reci da se ne slazete i zasto ali vrijeđati nekog jer nesto misli je malo previse. sve u svemu ovaj bod u derbiju nije neki neuspijeh i igrali smo dosta dobro posebno prvo poluvrijeme, ja nisam ni sa jednim igracem danas nesto pretjerano razocaran osim mozda sa reinom kod gola za koji je on apsolutni krivac jer bilo je nemoguce istrcati na onu loptu a on je svejedno to pokusao. nadam se da cemo nastaviti igrati sve bolje i izboriti opstanak![]()
![]()
Joj, kad se sjetim mojih ambicija sa pocetka sezone

Sto se tice transfera, ostaje nam da se uzdamo u to sto je Henry danas bio na utakmici, daj Boze da izvali koju funtu

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Znaš da se Linda pita za sve.reds_forever je napisao/la:Sto se tice transfera, ostaje nam da se uzdamo u to sto je Henry danas bio na utakmici, daj Boze da izvali koju funtu

FK Pjetlovi
Menadžer Arsenala, Arsene Wenger ove sedmice će odlučiti da li će poslati ponudu za stopera Blackburna Christophera Sambu ili Boltonovog Garyja Cahilla.
Eto nek se vođa odluči koga će uzeti,a mi ćemo onog koji ostane.
Eto nek se vođa odluči koga će uzeti,a mi ćemo onog koji ostane.

FK Pjetlovi
Vidim da mnogi ne znaju, ali je King danas izjavio da je morao zamjeniti Aggera na poluvremenu jer je povraćao, a malo je jeo ove sedmice. U pitanju je prehlada.
Kada su ga upitali o utakmici rekao je:" They first goal should bee goal kick and the second should bee free kick."
Suarez će 100% potpisati za nas u narednih nekoliko dana, jer je njegov menadžer isti kao Torresov i danas je prisustovao utakmici upravo zbog pregovora. Najvjerovatnije se radi o zamjeni koja uključuje Babela.
Henry je već u desetodnevnoj posjeti Liverpoolu, koja je započeta od utorka.
Smiješne su mi priče o Championshipu.
Kada su ga upitali o utakmici rekao je:" They first goal should bee goal kick and the second should bee free kick."
Suarez će 100% potpisati za nas u narednih nekoliko dana, jer je njegov menadžer isti kao Torresov i danas je prisustovao utakmici upravo zbog pregovora. Najvjerovatnije se radi o zamjeni koja uključuje Babela.
Henry je već u desetodnevnoj posjeti Liverpoolu, koja je započeta od utorka.
Smiješne su mi priče o Championshipu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- reds_forever
- Kontakt:
Evo citam na BBCu,Dalglish jos uvijek nije pricao sa vlasnicima o novcu za transfere,imace sastanak sa njima,ali ne zna da li ce se govoriti o tome...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bice para, bice. 

evo rize 

LIVERPOOL YNWA
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Kako stvari stoje Stephen Warnocka smo doveli na posudbu, Suarez u utorak dolazi na medicinski u Liverool.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.