Osvojio klempi ko Bayern u zadnjih 20 godina,
dosadio mu fudbal.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ja vidim totalnu kontrolu francuza, ni u jednom trenutnku nisu strahovali za svoj gol a naprijed su imali nekoliko kontri i prilika od kojih sigurno ulazi jedna i usla je. Oni tako igraju. Ako se ocekuje totalni fudbal zaboravi, jos kad udje pet istih ili boljih igraca bice jos brutalniji.
Osvojio bi i Rudar Kakanj sa onom pomoći sudija.
Nista se oni posebno ne brane. Low promasio formaciju i pozicije igracima. Kao i to sto je stavio Havertza u prvih 11. Njemacka gubi previse lopti, cim su uvezali par pasova naprijed Francuska odbrana je pukla.
CNN
Pa da nije usao autogol ne bi ga francuzi sigurno dali. Benzema nije imao sut na gol, Mbappe jedan sut. Mislim nisu mi svabe, medjutim tu apsolutnu kontrolu i ne vidim bas, razlog je zato sto svabama fali zadnji pas i ulaze u 100% situaciju. Par situacija je bilo, samo da su pokazali vise umijeca i koncentracije to bi bilo vec 1-1.sljivo je napisao/la: ↑15 jun 2021, 21:54Ja vidim totalnu kontrolu francuza, ni u jednom trenutnku nisu strahovali za svoj gol a naprijed su imali nekoliko kontri i prilika od kojih sigurno ulazi jedna i usla je. Oni tako igraju. Ako se ocekuje totalni fudbal zaboravi, jos kad udje pet istih ili boljih igraca bice jos brutalniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.