@OTNYS
Vukovi će nas razbiti bukvalno.

Gledao sam meč protiv Citya jučer,odigrali su maestralno.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pa kada su gubili 4:1 nisu se predavali i to im se na kraju skoro i isplatilo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Gledao sam i ja. Ljudi igraju kao navijeni, onoliko borbe se malo gdje vidja. Protiv nase trome odbrane
mogu sve i svasta.
Imamo i takvog eno ga u juventusu...reds je napisao/la:I da to sam zaboravio napisati maloprije.
Nama treba neko ko ima dobar centaršut,imam osjećaj da mogu nabacivati loptu iz slobodnjaka i kornera koliko hoće nikad neće napraviti ozbiljnu priliku.S druge strane kad god je korner ili slobodnjak za protivnika strahujem da ne primimo gol.
Rijetko se slažem sa @Monologom,ali ovdje je u pravu.Nakon vodstva Everton je psihički pao,imali smo nekoliko čistih šansi koje smo morali iskoristiti.Hajde Maxiju se može oprostiti onaj udarac kada je Meireleš skočio i lopta je došla do Argentinca nakon čega je isti šutao daleko preko gola,ali dobro,bila je to teška pozicija.Onu drugu šansu(kada je dobio poklon loptu od nekog njihovog igrača tačno na nogu) je morao iskoristiti,ono je moralo završiti u mreži,onako dobro rijetko i naši koga proigravaju.Izrazito mi je drago zbog Meirelešog prvog gola u dresu Liverpoola,Meireleš je pak najbolji naš igrač ove sezone.I opet možemo malo i sudije kritikovati,kod izjednačujućeg gola korner nije postojao,ali i Reina je morao bolje reagovati.Onda kod drugog gola Evertona 40% sudija sviralo bi faul nad Kellyem,ali 60% ne bi,a i ja mislim da ga nije bilo.Ja ne vjerujem da je Agger izašao na poluvremenu jer je bio povrijeđen,mislim da je King ubacio Sota jer je u 1.poluvremenu nekoliko puta Fellaini spuštao opasno tu loptu pred peterac,pa je Kenny uveo Sota da on to izbija.Monolog je napisao/la:Gdje je onaj što govori da je City konkurent Liverpoolu?![]()
Šalu na stranu, danas se ova utakmica morala riješiti u prvom poluvremenu. Liverpool je imao barem još 2 izgledne prilike za gol, ali nisu postigli gol, a onda im se to sve osvetilo u 2. poluvremenu. Kod prvog gola najveći dio krivice pada na Reinu(stvarno ne znam koji je ovo gol koji je on skrivio ove sezone), a drugi gol je možda i najviše zahvaljujući nedovoljno dobrom postavljanju Meirelesa, te poslije nije ništa mogao učiniti Beckfordu(da je iš'o malo jače, sigurno bi bio jedanaesterac). I mene je iznenadilo to što Kenny nije napravio odlučujući korak, posebno nakon što ste stigli do 2:2. Sljedeća postaja je Wolverhampton, a tu će biti jako teško doći do pobjede, posebno kada u napadu neće biti Torresa koji je zbog gluposti dobio 5. žuti karton.
Reina out? Ti nisi normalan i vidim da nemaš pojma o fudbalu. Kako možeš to reći nije mi jasno?! Čovjek nas je izvukao iz govana hiljadu puta, nemogu da vjerujem da si ovako ne zahvalan kao navijač...Admir_Sa je napisao/la:jeste, svojom idiotskom greskom poljuljao je moral ekipi, nesigurnost se pojavila i to je toLily je napisao/la:Je l' i za ovaj Reina kriv haaa??
reina out!
reds je napisao/la:Ja na Aquilania više ne računam.![]()
Ako se kojim slučajem vrati biće rezerva jer je Meireles daleko kvalitetniji od njega.
aha, da nije reine liverpool bi sad igrao ligu 2Carlo je napisao/la:Reina out? Ti nisi normalan i vidim da nemaš pojma o fudbalu. Kako možeš to reći nije mi jasno?! Čovjek nas je izvukao iz govana hiljadu puta, nemogu da vjerujem da si ovako ne zahvalan kao navijač...Admir_Sa je napisao/la:jeste, svojom idiotskom greskom poljuljao je moral ekipi, nesigurnost se pojavila i to je toLily je napisao/la:Je l' i za ovaj Reina kriv haaa??
reina out!
Slazem se ev kako bih ja to rjesio u 3 poteza.Na lijevi bek taiwa vratiti glena na RB, u vezu benegu jer nam fali kreativnosti. Ljevo krilo elia ili young. na desnom nek se kuyt i j. cole bore za prvu postavu.fera je napisao/la:ma mi imamo totalno limitiran sastav bez nekih dobrih pojacanja ove sezone nam je borba za opstanak realnost. ali sa samo 3 pametno odrađena transfera ovaj tim bi mogao izgledati veoma dobro...
I tako ce odigrati i u mecu protiv Liverpoola, a nasi ce na teren izaci i odigrati opet slinavo, nezainteresovano i idiotski.ILoveLFC je napisao/la:Protiv Wolvesa ne treba nista ocekivati....
Oni nemaju neke "majstore", ali zato trce, bore se, trude se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.