Idemooo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ljudi su ga previše napali poslije loše utakmice protiv Lazia, od toga se nije psihološki oporavio.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 jun 2021, 06:27Thomas Meunier sinoc gol i asistencija![]()
Pa sto u BVB-u ovako ne razvaljujes...
Mozda mu i sistem u Belgiji odgovara. U reprezentaciji lik bukvalno razvaljuje...AmirBvB je napisao/la: ↑14 jun 2021, 14:05Ljudi su ga previše napali poslije loše utakmice protiv Lazia, od toga se nije psihološki oporavio.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 jun 2021, 06:27Thomas Meunier sinoc gol i asistencija![]()
Mislim da je kombinacija oboje, u svakom slučaju drugi igrač bukvalno.kraljttbvb je napisao/la: ↑14 jun 2021, 15:56Mozda mu i sistem u Belgiji odgovara. U reprezentaciji lik bukvalno razvaljuje...AmirBvB je napisao/la: ↑14 jun 2021, 14:05Ljudi su ga previše napali poslije loše utakmice protiv Lazia, od toga se nije psihološki oporavio.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 jun 2021, 06:27Thomas Meunier sinoc gol i asistencija![]()
On je redovan u reprezentaciji. I cesto zabija i asistira. Nije nikakvo cudo sto je pozvan...Illmatic09 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 19:07Čudi me da je uopšte i pozvan u reprezentaciju, jer ništa posebno pokazao nije i često je bio najgori igrač na terenu, ali možda im i manjka igrača na toj poziciji? Vidjećemo kako će se pokazati u narednim utakmicama.
Bio na tribinama. Ne znam sto ga nije bilo u zapisniku.Illmatic09 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 19:07Nego šta bi sa Sanchom? Nije nikako bio u ekipi protiv Hrvatske, nisam nigdje naletio na razlog tome.
Šta je ovo "Portugal/a"? Ko vas je učio tome?jamesrodriguez je napisao/la: ↑27 jun 2021, 22:18Meunier je toliko limitiran igrac , njega se treba pod hitno rjesiti sad na prelaznim roku.
Gledam ga protiv Portugal/a , lik nigdje veze pogubljen totalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.