Nije,kriv je za 1.gol dosta za danas.Lily je napisao/la:Je l' i za ovaj Reina kriv haaa??

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nije,kriv je za 1.gol dosta za danas.Lily je napisao/la:Je l' i za ovaj Reina kriv haaa??
gledaj nas i tjesi seosgood je napisao/la:uh, a ja sve kontam mi u banani.....
U losoj smo poziciji al' King nikada ne bi dopustio da ispadnemo iz lige. Mislim da je to vrlo malo vjerovatno, izvuci cemo se nekako.Jasmina Lfc je napisao/la:Auuu uzasss... Pa sta je ovo sa njima vise...Nevjerojatno stvarno. Pa mi nemozemo nikoga pobijediti pa taman i da imamo 3 igraca vise na terenu opet nebi dobili nikoga.
Championshipu dolazimo uskoro...
Taj Kuyt je iz mrtvog ugla sutirao i lopta se samo odbila do Meirelesa, ne bih to nazvao kreiranjem sanse.mighty_reds je napisao/la:taj Kuyt je prosao Distina par puta (od kojeg se Torres odbija) i kreirao sansu za Meirelesa i vrsi konstantan pritisak na Bainesa goreSanchez_8 je napisao/la:Bori se to je tacno , ali taj isti Kuyt je dva -tri puta usao u duel i svaki put zavrsio na travi.mighty_reds je napisao/la:dobro poluvrijeme Meireles i Kelly su nam najbolji na terenu najgori Maxi i Spearing...lijeva strana vrlo prosjecna igramo pretezno preko desnog krila ne znam kako smo uspjeli sa lijeve strane stvorit gol..Torres odlican imao je dobrih prilika stativa jbg se isprijeci tamo...gledam Maxijeva sansa ona na kraju hajvan po sredini pucao a sam bio
P.S onaj ko tvrdi ka Kuyt treba ici zbog svojih godina nek se pokrije dekom..covjek se bori ko da je poceo karijeru tu
fera je napisao/la:gledaj nas i tjesi seosgood je napisao/la:uh, a ja sve kontam mi u banani.....
Meni je pretprosle,a i prosle sezone bilo nemoguce i da do ovog jada dodjemo, tako da ovo za Championship itekako ima smislaLily je napisao/la:U losoj smo poziciji al' King nikada ne bi dopustio da ispadnemo iz lige. Mislim da je to vrlo malo vjerovatno, izvuci cemo se nekako.Jasmina Lfc je napisao/la:Auuu uzasss... Pa sta je ovo sa njima vise...Nevjerojatno stvarno. Pa mi nemozemo nikoga pobijediti pa taman i da imamo 3 igraca vise na terenu opet nebi dobili nikoga.
Joj draga kolegice, kako da se izvucemo? Ja stvarno nazalost ne vidim nacina za to kad mi nemozemo dobiti bas nikog.Lily je napisao/la:Kakvi su oni igraci ako ih jedna greska odmah poljulja?![]()
Reina stvarno zna primiti strasno jeftine golove, al' kriviti njega sto gubimo je glupost. Jbt. ne igra sam, tu je jos 10 igraca.
Ima do kraja, izlazak Aggera nas je osakatio al' mislim da bi mogli barem remi izvuci. Na sta spadosmo majko mila.Zao mi King Kenny-ja.
U losoj smo poziciji al' King nikada ne bi dopustio da ispadnemo iz lige. Mislim da je to vrlo malo vjerovatno, izvuci cemo se nekako.Jasmina Lfc je napisao/la:Auuu uzasss... Pa sta je ovo sa njima vise...Nevjerojatno stvarno. Pa mi nemozemo nikoga pobijediti pa taman i da imamo 3 igraca vise na terenu opet nebi dobili nikoga.
sta ima penal cist ko suzaosgood je napisao/la:hajd nek vam se vratio nepostojeći penal protiv Manuera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.