Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Babukaaaaaaaaaaaaaaaa babukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kraaaalj tenisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kraaaalj tenisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tata tenisa
Čestitke Novakovcima

Čestitke Novakovcima

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
"Ničija do zore nije gorjela", pa neće ni njegova.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cuj ulazi

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- anonymousHD
- Kontakt:
NAJVECI SVIH VREMENA!

Strasan niivo ova 3 seta ali strasan,Grk je popusio ovo u 3 setu kada je imao polumrtvog protivnika i nije uspio izvlaciti bar servis i produziti set ,ovo ostalo je bilo igra macke i misa,lik nije grijesio 3 seta apsolutno nista,crtao po linijama i ovaj je izgledao kao neki amater.
Ono sto mi je nevjerovatno da Federer izgleda u boljioj fizickoj kondiciji od ove omladine iako je 20 godina starijii,sta onda reci za Noleta,lik igrao 5 sati protiv Rafe i opet vise energije i snage od ovog idiota,ne znam odakle mu uopste ali raspekt za cijelu karijeru.N
Na kraju mi malo i drago samo zbog ovih Grckih cigana na tribinama,teferic napravili pizda im materina a i sam Grk nije pokazoa respekt prema Novaku,odlazio na neka debilna pisanja,odugovlacio mu poene,uzimao Medical za glupost iako mu nije nista.
Poruka srbima da je jos uvijek 19 manje od 20,sad uzivajte
Ono sto mi je nevjerovatno da Federer izgleda u boljioj fizickoj kondiciji od ove omladine iako je 20 godina starijii,sta onda reci za Noleta,lik igrao 5 sati protiv Rafe i opet vise energije i snage od ovog idiota,ne znam odakle mu uopste ali raspekt za cijelu karijeru.N
Na kraju mi malo i drago samo zbog ovih Grckih cigana na tribinama,teferic napravili pizda im materina a i sam Grk nije pokazoa respekt prema Novaku,odlazio na neka debilna pisanja,odugovlacio mu poene,uzimao Medical za glupost iako mu nije nista.
Poruka srbima da je jos uvijek 19 manje od 20,sad uzivajte

Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 13 jun 2021, 19:28, ukupno mijenjano 2 puta.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Tuga na Otoci. U Grckoj malo manje suza.

Najveci rijesio!

Najveci rijesio!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Gledaj bošnja što se raduju! Jad i bijeda!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Čestitke Novakovim navijačima, tijesan meč ali iskustvo prevalilo
19-20-20
Mislim da će Rafa da sad pogotovo igra Wimbledon

19-20-20
Mislim da će Rafa da sad pogotovo igra Wimbledon

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo nek se nada da Sinner i Musseti nisu šampioni jer inače on, Zverev, Medo teško da će vidjeti GS titule, nisu šampioni. Ne smiješ izgubiti nakon vodsta 2-0 u setovima u GS finalu, svom prvom finalu.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 jun 2021, 19:19Novak je podigao nivo igre, ali nije toliko da bude ovakva razlika u igri. Tsitsipas je pao, i to dosta. Sjajno igra Nole nema sta, nisam ni mislio da nakon drugog seta moze biti kraj (iako sam navijao za takav ishod).
Ovaj mec je pokazao da je Stefanos igrac za velike meceve, ovo mu je prvo GS finale i kako je odigrao prva dva seta, siguran sam da ce se on u buducnosti nauzimati GS titula. Malo iskustva dok stekne u ovim mecevima i to je to.
Čestitke Novaku, još jednom je pokazao o kakvom šampiončini se radi, pomjera granice.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Jakobsen91
- Kontakt:
Jedini lik koji moze imati tb 1-4 i opet uzeti titulu. Ja sam kritikovao njegovu psihu, ali se bas sampionski vratio i vjerovatno njegova najveca titula u karijeri s obzirom na Rafu i onda ovakav preokret.
19. 

Preofirno od Novaka, ne vrijedi ni gledati kad se unaprijed sve zna. Toliko je bolji ds protivnicima pusti 2 seta.
- Shategabri
- Kontakt:
- djoleprijedor
- Kontakt:
Lahko je biti navijac Novaka, budi navijac Olimpika u kantonu!

41.21.1.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Jedini u istoriji koji je 2 put osvojio sve GS.
Hvala dovidjenja. Najbolji ikada.
Hvala dovidjenja. Najbolji ikada.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Trenutno korisnika/ca: ljevak, VolimBiH96 i 15 gostiju.