Imas i razloga biti zabrinut. Sad se kolju ko ce izgubit finale protiv starijih, kad se ovi oproste takmicit ce se samo ko ce bit manje los od svih njih. Ovaj kloc ima 2-0 i ugasi se, klempavi isto 2-1 na AO i gasenje. Ne znaju zavrsit mec, boje se pobjede, nikakvi sampioni. Zamisli sta bi bilo u petom setu 08' na WB recimo da se umjesto Rafe ukazao Stefanos ili Dominic npr. Sve jasno.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kako ga syeba linijski... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Kazu prvo Djoker odjednom GOAT nakon pobjede nad Rafom, pa odjednom ako Djoker izgubi Rafa GOAT
Pa onda kazu iscrpio ga Rafa, ne moze meda

Pa onda kazu iscrpio ga Rafa, ne moze meda

Stefanos Tsitsipas vs. Novak Djokovic :
Prva 2 seta - 8 brejk lopti.
3,4,5 set - 0 brejk lopti.
Prva 2 seta - 8 brejk lopti.
3,4,5 set - 0 brejk lopti.
Pocnite plakati...
Koji nivo braćo mila, svaka lopta pod noge, ovo je nerealno, ne može se igrat protiv ovoga.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- OldFashioned
- Kontakt:
Nevjerovatni likovi drug ..snowballer je napisao/la: ↑13 jun 2021, 19:06Kazu prvo Djoker odjednom GOAT nakon pobjede nad Rafom, pa odjednom ako Djoker izgubi Rafa GOAT![]()
Pa onda kazu iscrpio ga Rafa, ne moze meda![]()
![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Novak je podigao nivo igre, ali nije toliko da bude ovakva razlika u igri. Tsitsipas je pao, i to dosta. Sjajno igra Nole nema sta, nisam ni mislio da nakon drugog seta moze biti kraj (iako sam navijao za takav ishod).
Ovaj mec je pokazao da je Stefanos igrac za velike meceve, ovo mu je prvo GS finale i kako je odigrao prva dva seta
, siguran sam da ce se on u buducnosti nauzimati GS titula. Malo iskustva dok stekne u ovim mecevima i to je to.
Ovaj mec je pokazao da je Stefanos igrac za velike meceve, ovo mu je prvo GS finale i kako je odigrao prva dva seta

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
E moj Stefanose...
Kralj teniskog svemira!!!
19

19

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Hahaha kakav choke Tsitsipasa 

Bravo šampiončino, kakav turnir, svaka ti čast majstore. I ovo i Australija je nadrealan način kako doći do titule. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Kakva glava sampionska!!!
Konacno drugi RG, i to preko Rafana. Ne moze bolje.

Konacno drugi RG, i to preko Rafana. Ne moze bolje.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Šta lik izgubi 

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Cestitke Novakovcima. Ovim ulazi u goat raspravu. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- OldFashioned
- Kontakt:
Zdravo, dovidjenja.
(19).
(19).
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
E **** ga
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.