Ja sam reko da siptari imaju 2 repke na euro i ukupno 4 u kvalama.
Mada , i srbija ima dvije na euru, a 4 u kvalama, tako da su tu poravnati.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ja sam reko da siptari imaju 2 repke na euro i ukupno 4 u kvalama.
Pa ti rođo navijaj za bosnuBundesliga je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:32Realno moraš bit baš veliki retard da navijaš za Hrvatsku i Srbiju nakon svega što se dešavalo i još uvijek dešava ovdje.
Druže ti si nisi glup ti si samo primjer ogranicene osobe, a mozda i oboje. Ja ne navijam za Srbiju , ali ne ostavljam nacionalisticke komentare na sportskim temama. Hrvatska je sasvim ok drzava i vecina hrvata iz Hrvatske nema veze s politikom iz 90-ih koja se vodila protiv BiH. Draže su mi komsije Hrvati nego tamo neki Turci i Englezi i osim ostalog niko od ovih fudbalera i jedne i druge repke nije imao ni 5 godina kad se odvijao rat 90-ih ovdje.Tako da ne znam kako su mogli rusiti drzavu i kako je trenutno ruše ?Bundesliga je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:45Fudbal je pun politike kao i većina sporta uostalom. Inače ne bi bilo BLM, LGBTQ sranja na utakmicama. A ti momčino slobodno navijaj za ove što su ti rušili i dalje ruše državu. Vidim ko je glup![]()
Ali ne na ovom podforumuBundesliga je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:56Normalno da navijam za Bosnu. Da neću za Hrvatsku možda![]()
Bundesliga je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:32Realno moraš bit baš veliki retard da navijaš za Hrvatsku i Srbiju nakon svega što se dešavalo i još uvijek dešava ovdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.