Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Pa nece valjda 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- NisamInSajder
- Kontakt:
Propao ES, posebno na balkanu. Zato i zadrzava.AshburtonG je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:28Ja ne znam kako ovaj komentantor i na osnovu cega zadrzava svoju poziciju na ESu? Osim sto je covjek ocigledno jako subjektivan, ekstremno je nezanimljiv i los komentator. Pa ovako ne komentarisu fudbalski komentatori ni utakmice sopstvenih reprezentacija na nacionalnim tv postajama, dok ovaj to konstantno radi na medjunarodnoj.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- AshburtonG
- Kontakt:
Fakat nevjerovatno. Razumljivo mi je pus.enje ku.rca Djokovicu, ali covjek nijednu misao ne zavrsi do kraja. Pocne recenicu, pa 20sec pauze, pa nastavi nesto totalno drugo i sve tako. Smor teski. Uspavao me u onom mecu Nadala i Djokovica, a ovdje je dotakao neke nove dubine.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:30Propao ES, posebno na balkanu. Zato i zadrzava.AshburtonG je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:28Ja ne znam kako ovaj komentantor i na osnovu cega zadrzava svoju poziciju na ESu? Osim sto je covjek ocigledno jako subjektivan, ekstremno je nezanimljiv i los komentator. Pa ovako ne komentarisu fudbalski komentatori ni utakmice sopstvenih reprezentacija na nacionalnim tv postajama, dok ovaj to konstantno radi na medjunarodnoj.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Prebacis na RTRS i nemas takav problem.AshburtonG je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:32Fakat nevjerovatno. Razumljivo mi je pus.enje ku.rca Djokovicu, ali covjek nijednu misao ne zavrsi do kraja. Pocne recenicu, pa 20sec pauze, pa nastavi nesto totalno drugo i sve tako. Smor teski. Uspavao me u onom mecu Nadala i Djokovica, a ovdje je dotakao neke nove dubine.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:30Propao ES, posebno na balkanu. Zato i zadrzava.AshburtonG je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:28Ja ne znam kako ovaj komentantor i na osnovu cega zadrzava svoju poziciju na ESu? Osim sto je covjek ocigledno jako subjektivan, ekstremno je nezanimljiv i los komentator. Pa ovako ne komentarisu fudbalski komentatori ni utakmice sopstvenih reprezentacija na nacionalnim tv postajama, dok ovaj to konstantno radi na medjunarodnoj.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma dobro je placen da ovako trabunja. Klasican primjer kako se pere mozak narodnim masama u Srbiji. Pa po njemu Nole nije napravio nijednu gresku u mecu, a svaki Cicijev poen je na srecu.
Jos im samo fali Srdjan Djokovic 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pratiti fudbal kada igra Hrvatska sa hrvatskim komentatorima i Đokovića sa srpskim komentatorima je vid mazohizma. Pogotovo u vrijeme kad je prosječna internet brzina 40tak mbita...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Tsitsipas od seta nije odustao, a gubio 5-2. To govori o njemu. Sampion.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nema proigrao je Nole,preuzeo je inicijativu u mecu i napada konstantno,vjerovatno ce ovo u 5 setova ...Ako bude mogao igrati u ovom intenzitetu ovako onda se Grk vise nista nece pitati do kraja i samo se moze uzdati u neke neiznudjene greske.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Svaka mu čast, uspio je izvući 5-3NisamInSajder je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:42Tsitsipas od seta nije odustao, a gubio 5-2. To govori o njemu. Sampion.

Cicipas mora da drži procenat prvog visok, samim time stavlja pritisak na Djokovića i može da se nada padu kao pred kraj prvog seta
Fali mu 1-2 punch da ranije zavrsi poen, problem je malo stajanje iza linije na sopstveni servis, znam da nije lahko, ali zamorno je i sprijecava od brzih poena
Cak i Rafa igra na mrežu na RG češće, mislim da mora pokušati to
Fali mu 1-2 punch da ranije zavrsi poen, problem je malo stajanje iza linije na sopstveni servis, znam da nije lahko, ali zamorno je i sprijecava od brzih poena
Cak i Rafa igra na mrežu na RG češće, mislim da mora pokušati to
E idemo sad Tsitsipas dobiti ovo i da i ja proslavim trijumf zajedno sa tobom 

Krivo mu sto je Tsitsi zatrazio MTO 

Jest kisel ovaj na ES 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Medicinski tajmaut mu smeta sad. A vjerovatno igrač koji ga najviše koristio je upravo njegov ljubljenik. Koji šizofreničar i rektalni plivač.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.