Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Serie A
amauri se vraca u palermo najverovatnije
Genoa prsla totalno svojom filozofijom kupovine.
Vrlo verovatno je da Kleo prelazi,kazu da je sve dogovoreno i da zbog onoga pravila o kupovini stranaca sacekace se leto.

Vrlo verovatno je da Kleo prelazi,kazu da je sve dogovoreno i da zbog onoga pravila o kupovini stranaca sacekace se leto.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bogami Inter izgleda usao u pravu formu u pravi cas,bice ovo neizvjesna i zanimljiva sezona do samoga kraja
To su ti Talijani, haman pola sata proslo na 6 utakmica, jedan zuti karton

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
A crveni za Pacia.EdinTM87 je napisao/la:To su ti Talijani, haman pola sata proslo na 6 utakmica, jedan zuti karton![]()

Evo vec 5-6 zutih.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo popravili su se malo, 4 gola na 6 utakmica za poluvrijeme, Roma idalje 0Devil je napisao/la:A crveni za Pacia.EdinTM87 je napisao/la:To su ti Talijani, haman pola sata proslo na 6 utakmica, jedan zuti karton![]()
![]()
Evo vec 5-6 zutih.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
NAPOLI - FIORENTINA 0:0
INTER - BOLOGNA 4:1
JUVENTUS - BARI 2:1
CATANIA - CHIEVO 1:1
BRESCIA - PARMA 2:0
CESENA - ROMA 0:1
LAZIO - SAMPDORIA 1:0
GENOA - UDINESE 2:4
CAGLIARI - PALERMO 3:1
LECCE - MILAN
Po meni iznanađenja ovog kola su remi Napolia protiv Fiorentine, također sam mislio da će Catania dobiti Chievo. Lacio Samdoria tu sam očekivao x
. Genoa ponovo razočarala. Također poraz Palerma. Sve u svemu možemo reći da je ovo kolo proteklo uz nekoliko neočekivani rezultata. Očekujem večeras najveće iznanađenje ovog kola 
LECCE - MILAN
Po meni iznanađenja ovog kola su remi Napolia protiv Fiorentine, također sam mislio da će Catania dobiti Chievo. Lacio Samdoria tu sam očekivao x

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- senad_flamin
- Kontakt:
nema veceras iznenadjenja
barem minimalna pobejda Milana ... Veceras i Robinho nam na klupi
Flamini se konacno vratio
Nesta u odbrani..
Ali jos nam nedostaju Pirlo,Boateng,Zambrotta,Abbiati

barem minimalna pobejda Milana ... Veceras i Robinho nam na klupi

Flamini se konacno vratio
Nesta u odbrani..
Ali jos nam nedostaju Pirlo,Boateng,Zambrotta,Abbiati
-RIVALDO-
[youtube][/youtube]
- senad_flamin
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:NAPOLI - FIORENTINA 0:0
LECCE - MILAN
Po meni iznanađenja ovog kola su remi Napolia protiv Fiorentine, također sam mislio da će Catania dobiti Chievo. Lacio Samdoria tu sam očekivao x. Genoa ponovo razočarala. Također poraz Palerma. Sve u svemu možemo reći da je ovo kolo proteklo uz nekoliko neočekivani rezultata. Očekujem večeras najveće iznanađenje ovog kola
svaka cast kako ne bi bilo iznenadjenje kad mi imamo 2 bisera,dragulja,dijamanta

-RIVALDO-
ajd nam sad objasni sta su mu ovo reklisuntu jeu je napisao/la:[youtube][/youtube]

nema potpisa
- senad_flamin
- Kontakt:
- Interista di cuore
- Kontakt:
Cesena u srijedu na Meazzi,i Fiorentina u gostima al to je nekad u Februaru...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Pa nije valjda da si toliko loš sa talijanskim ?
Na minuti šutnje za Andrea Arrica-u, na utakmici Cagliari- Palermo neki lik se proderao '' O Marchetti komadu **** '' golmanu Federicu Marchetti-ju koji je prešao iz Cagliarija u Palermo ove sezone.

Na minuti šutnje za Andrea Arrica-u, na utakmici Cagliari- Palermo neki lik se proderao '' O Marchetti komadu **** '' golmanu Federicu Marchetti-ju koji je prešao iz Cagliarija u Palermo ove sezone.
aha, odakle cu ba znat talijanskisuntu jeu je napisao/la:Pa nije valjda da si toliko loš sa talijanskim ?![]()

nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:aha, odakle cu ba znat talijanskisuntu jeu je napisao/la:Pa nije valjda da si toliko loš sa talijanskim ?![]()
Pa ja... nije ni čudo što Manijaci kupe od razno-raznih tifoseria pjesme kada niko veze sa jezikom nema... npr. pezzo di merda pjevaju naprijed Željo ljubavi moja i onda onaj pljesak koji je uvrijedljiv...

Npr. na ovom videu prva pjesma je '' chi non salta nerazzuro è'' - ( ko ne skače crnoplavi je)
pa onda '' Interista pezzo di merda''
[youtube][/youtube]
Ova moja neka raja iz Italije ( inače ultrasi) pukli od smijeha kada su čuli Manijake.

Nadam se da ova raja sto pise na Zeljinoj temi ne prati ovdje, inace ce do sutra biti ispisano 430 stranica na ovoj temi, redi posta iznad

Support Velez, It's logical! ★
Mont0 je napisao/la:Nadam se da ova raja sto pise na Zeljinoj temi ne prati ovdje, inace ce do sutra biti ispisano 430 stranica na ovoj temi, redi posta iznad![]()
Nema se šta napisati jarane. I ja sam Željovac, ali istina je istina.

Nisam ni gledao rezultate, tek sad uđe da vidim šta ima ovdje kad ono Milan kiksaosenad_flamin je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:NAPOLI - FIORENTINA 0:0
LECCE - MILAN 1:1
Po meni iznanađenja ovog kola su remi Napolia protiv Fiorentine, također sam mislio da će Catania dobiti Chievo. Lacio Samdoria tu sam očekivao x. Genoa ponovo razočarala. Također poraz Palerma. Sve u svemu možemo reći da je ovo kolo proteklo uz nekoliko neočekivani rezultata. Očekujem večeras najveće iznanađenje ovog kola
svaka cast kako ne bi bilo iznenadjenje kad mi imamo 2 bisera,dragulja,dijamantaPOTPIS !!

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.