Ženska odbojkaška reprezentacija BiH
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ženska odbojkaška reprezentacija BiH
Nemoj zaboraviti i Bosković ,dosta teških lopti je pogodila.
-
- Kontakt:
U svakoj repki zna se ko kosi, a ko vodu nosi, tako i kod nas, samo kazem morao je dati vise prostora ovima sa klupe pogotovo u tekmama gdje smo vodili recimo 2-0 .
Evo info iz prve ruke, Radiskovic je 50/50 hoce li igrati na Euru, koga umjesto nje ako se desi? Sta nedaj Boze ako se Dajana povrijedi? Moralo se na to misliti.
Evo info iz prve ruke, Radiskovic je 50/50 hoce li igrati na Euru, koga umjesto nje ako se desi? Sta nedaj Boze ako se Dajana povrijedi? Moralo se na to misliti.
-
- Kontakt:
Ma biće valjda sve u redu sa Radišković.Kako je samo pogodila ona 2 servisa kod 7-3.
-
- Kontakt:
Kralju, vjeruj mi svaka joj cast sto je uopste odigrala ovaj F4. Nije htjela da ostavi cure pred toliko bitne meceveShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 00:29Ma biće valjda sve u redu sa Radišković.Kako je samo pogodila ona 2 servisa kod 7-3.
-
- Kontakt:
Ma ona je legenda ženske bh odbojke,Realno koliko se troši što u odbrani i napadu i koliko teške lopte dobija ne treba joj zamjeriti.Izdominirala je u slovenskoj ligi ,igra Ligu prvaka redovito sa Calcitom vjerujem kad je u formi i na 100 % da moze igrati isto u Francuskoj ligi ili za neki malo slabiji Turski klub kao Dajana.
Ja ne znam kako apsolutno na svakoj temi bilo koje naše reprezentacije se moraju čitati priče o šatro menadžerskim talovima i ostalim glupostima.
Čak i da je sve istina, ohanite, gledajte utakmice i zdra'o.
Djevojkama svaka čast, za mene su ponos države, lijepo je vidjeti našu zastavu uz neke trofeje, zlatne medalje, da je ne znam ni ja koja liga ni koji sport.
Djevojkama svaka čast, za mene su ponos države, lijepo je vidjeti našu zastavu uz neke trofeje, zlatne medalje, da je ne znam ni ja koja liga ni koji sport.

Zbog cega to?Grbavica786 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 00:23U svakoj repki zna se ko kosi, a ko vodu nosi, tako i kod nas, samo kazem morao je dati vise prostora ovima sa klupe pogotovo u tekmama gdje smo vodili recimo 2-0 .
-
- Kontakt:
To što su one osvojile trofej ,ne znaci da nemamo pravo na to da raspravljamo na normalan nacin kako igra može biti bolja,a mi smo stavili akcenat na magistra Ljubičića.Djevojkama još jednom čast u skraćenoj rotaciji su izmogle snage kad je bilo najteže ali ova reprezentacija može daleko bolje da igra i ima potencijala,samo što treba znati i taj potencijal iskoristiti.AmirBvB je napisao/la: ↑13 jun 2021, 00:45Ja ne znam kako apsolutno na svakoj temi bilo koje naše reprezentacije se moraju čitati priče o šatro menadžerskim talovima i ostalim glupostima.
Djevojkama svaka čast, za mene su ponos države, lijepo je vidjeti našu zastavu uz neke trofeje, zlatne medalje, da je ne znam ni ja koja liga ni koji sport.![]()
-
- Kontakt:
A ko si ti da pises “ostalim glupostima” ?AmirBvB je napisao/la: ↑13 jun 2021, 00:45Ja ne znam kako apsolutno na svakoj temi bilo koje naše reprezentacije se moraju čitati priče o šatro menadžerskim talovima i ostalim glupostima.
Djevojkama svaka čast, za mene su ponos države, lijepo je vidjeti našu zastavu uz neke trofeje, zlatne medalje, da je ne znam ni ja koja liga ni koji sport.![]()
Ima ljudi na forumu koji su informisani i prate ovaj sport stalno a ne samo jednom u godini kada igra repka. Drzi se ti Dortmunda
Shvatam ja to, opet ono mislim da je neumjesno pisati glupan, debil za selektora... Ajde shvatio bih u afektu da smo izgubili ali ovako pobjedimo i opet neka negativa se vrti.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 00:52To što su one osvojile trofej ,ne znaci da nemamo pravo na to da raspravljamo na normalan nacin kako igra može biti bolja,a mi smo stavili akcenat na magistra Ljubičića.Djevojkama još jednom čast u skraćenoj rotaciji su izmogle snage kad je bilo najteže ali ova reprezentacija može daleko bolje da igra i ima potencijala,samo što treba znati i taj potencijal iskoristiti.AmirBvB je napisao/la: ↑13 jun 2021, 00:45Ja ne znam kako apsolutno na svakoj temi bilo koje naše reprezentacije se moraju čitati priče o šatro menadžerskim talovima i ostalim glupostima.
Ja nekako drugačije to gledam, lako mi je psovati majku nekom Švabi ili Špancu u ligi prvaka kad nešto zajebe, ali opet kad je u pitanju reprezentacija imam veću želju da podržavam nego da izigravam trenera. Način na koji komentarišete je kao da 100% znate da bi nešto bilo bolje da je po vašem, da je tako jednostavno svi bi mi bili neki treneri i Bosna bi bila prvak svijeta u svakom sportu.
Opet to je ono samo kako ja posmatram stvari, razumijem potrebu da diskusijom, ali ne razumijem potrebu da se na taj način iskazuju mišljenja.
-
- Kontakt:
Pa necemo ga valjda pohvaliti kad Austrija pravi seriju a ne zovne timeout ili kad su mu najvaznije igracice skoro crkle inati se,a ne pravi zamjene.
-
- Kontakt:
Uostalom ovu utakmicu smo dobili zahvaljujuci Begić i malo boljem prijemu i bloku u zadnja 2 seta.
Ja sam tanak za odbojku, ali i tako tanak primjetim da su za top nivo potrebne jos najmanje dvije vrhunske odbojkasice. Tu bi najbolje bilo dovesti nekoga sa strane kao sto su doveli Jonquel Jones u kosarci. Vidi se da je ovo neki vrhunac i da treba dodatne kvalitete
sta kazu ovi koji se bas razumiju u odbojku, ko je bolji od ovih sacuvanih vs izgubljenih u odbojci: nas adi osmanovic vs lagumdzija i nasa begic vs smajlovic (turska)?
hvala
hvala
Buraz tvoja pitanja su najgluplja na forumu
Vrabac kriminalac
zaobidji ih onda 

- legenda reala
- Kontakt:
Ova izdajnica Meliha sve po instagramu curama komentarise ponos i ostavlja srca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
makar nezaboravlja odakle je, hvala joj makar na tome..
Osvrt na ove "izgubljene". Na N1 je bio intervju selektorra gdje kaze da su on i predsjednik saveza proputovali EVropu pije okupljanja kako bi razgovarali sa igracicama sto je rezultat vidljiv. Izmedu ostalog spomenuo je da vecina od njih je pitala i trazila onformacije tko na okupljanje dolazi, na koje igracice se racuna i tko je potvrdio dolazak. S toga i ova trenutna postava je sigurno s rezervom sve ispratila dok nije svaka posebno vidjela koja dolazi i da li ce igrati. Sve su iznenadene trenutnim uslovima jer ovo sada je neto sasvim drugo u odnosu na ranija okupljanja i uslove.
Sigurno i ako je ranije bilo kandidatkinja za reprezentaciju zbog svega toga ranije mozda nije vidjelo svrhu odziva na uslove koji su ih cekali u nekim drugim reprezentacijama, a i mi moramo bolje shvatiti da se kod nas uvijek nekako daovao prioritet muskim selekcijama u bilo kom sportu.
Ovo sada pa i uslovi kod npr. Zenske selekcije u kosarci nam daju za pravo da tih odlazaka sigurno nece biti u tolikoj mjeri kao ranije.
Da su ovi uslovi mozda bili ranije ako je bilo u opticaju da i Meliha igra za nas, mozda ne bi otisla na drugu stranu. Volio bih da ima negdje da se procita njen intervju o njenoj karijeri i zasto eto bas Turska.
Takode gledao sam mec Turska vs Usa, i ono sto sam primijetio da iako Turska ima jaku ligu njihova druga postava bi imala problema i s nama ( selektor Turske ih uveo u 3 setu na velikoj razlici u zelji da odmori prvu postavu, otpisao taj set i pokusao da parira u 4 setu ). Znaci sve se svodi da mnoge reprezentacije kao i mi imaju tu neku rotaciju do 8 igracica a ostale su prosjek.
Samo nas opet nikako ne rotira
Sigurno i ako je ranije bilo kandidatkinja za reprezentaciju zbog svega toga ranije mozda nije vidjelo svrhu odziva na uslove koji su ih cekali u nekim drugim reprezentacijama, a i mi moramo bolje shvatiti da se kod nas uvijek nekako daovao prioritet muskim selekcijama u bilo kom sportu.
Ovo sada pa i uslovi kod npr. Zenske selekcije u kosarci nam daju za pravo da tih odlazaka sigurno nece biti u tolikoj mjeri kao ranije.
Da su ovi uslovi mozda bili ranije ako je bilo u opticaju da i Meliha igra za nas, mozda ne bi otisla na drugu stranu. Volio bih da ima negdje da se procita njen intervju o njenoj karijeri i zasto eto bas Turska.
Takode gledao sam mec Turska vs Usa, i ono sto sam primijetio da iako Turska ima jaku ligu njihova druga postava bi imala problema i s nama ( selektor Turske ih uveo u 3 setu na velikoj razlici u zelji da odmori prvu postavu, otpisao taj set i pokusao da parira u 4 setu ). Znaci sve se svodi da mnoge reprezentacije kao i mi imaju tu neku rotaciju do 8 igracica a ostale su prosjek.
Samo nas opet nikako ne rotira

Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.