FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

timpramosavePla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la timpramosavePla » 12 jun 2021, 22:14

Preko Zubana sad za sad smo dobili Mustafu Mujezinovica.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 12 jun 2021, 22:24

Nama treba par miliona žive love da makar malo saniramo ovu dubiozu a ljudi iz skupštine na to nadju neku trojicu za nadzorni odbor i kao ljute se što nisu izabrani. Možda su ljudi ok, ne ulazim u to, ali to nije rješenje našeg problema. Nama treba neko da udje sa novcem i riješi goruće probleme. Od svega mi dobijemo da je najgora uprava ikada postala još gora, ostali su oni najgori iz nje, a umjesto jedinog čovjeka sa novcem ušao je penzionisani doktor. Ostane li ovo kao opcija mi smo putnici u niži rang sto posto, jer za iduću sezonu nećemo dobiti licencu sigurno, a moguće da ćemo i kroz prvenstvo ispasti.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 jun 2021, 22:30

Zato je najvažniji potez bio reorganizacija skupštine koja nije urađena na vrijeme i sad imamo to što imamo.
Rodjeni su pitarske picke!

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 12 jun 2021, 22:40

Dejan1921 je napisao/la:
12 jun 2021, 22:24
Nama treba par miliona žive love da makar malo saniramo ovu dubiozu a ljudi iz skupštine na to nadju neku trojicu za nadzorni odbor i kao ljute se što nisu izabrani. Možda su ljudi ok, ne ulazim u to, ali to nije rješenje našeg problema. Nama treba neko da udje sa novcem i riješi goruće probleme. Od svega mi dobijemo da je najgora uprava ikada postala još gora, ostali su oni najgori iz nje, a umjesto jedinog čovjeka sa novcem ušao je penzionisani doktor. Ostane li ovo kao opcija mi smo putnici u niži rang sto posto, jer za iduću sezonu nećemo dobiti licencu sigurno, a moguće da ćemo i kroz prvenstvo ispasti.
U tome i jest poenta.
Pa, sta da su ti ljudi i ušli u nadzorni odbor? Neka i uđu, nije problem, ali, sustinski se nista ne mjenja. Mi smo i dalje kokuzi...

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 12 jun 2021, 22:44

Da je Brko koji tersa sada u klubu potpisao bi Seida Behrama iz Vrapcica garant. Otpustili su momka a bas malo odaoa sebi nakon par povreda, dao i jedan, gol. Hajde Cviko zovni momka.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 jun 2021, 22:45

Meni ko obicnom navijacu meni ovo na sve lici samo ne na FK Zeljeznicar.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 12 jun 2021, 22:56

plavousrcu je napisao/la:
12 jun 2021, 21:51
Admir74 je napisao/la:
12 jun 2021, 21:49
Zamoliti gosp Drinjaka i ove momke sa njim da uđu u klub u nekoj ulozi koju mogu. Šteta je ovo danas baš. Nepravda.
Molio se i Cernica prije par mjeseci :). Sklepa nam Upravu, nema ih cuko za sta ujesti.
Ako nemaš šta pametno reći, bolje nemoj. Poslušaj me

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 jun 2021, 23:01

Nazif Hasanbegović - stručnjak za strateško komuniciranje i PR
Fuad Zukić - šef Klinike za radiologiju KCUS-a u Sarajevu.
Kenan Ademović - pravnik (advokat)
Selen Balić - direktor hotela i resorta Garden City Konjic
Dr. Josip Jurišić - neurohirurg, trenutno penzionisan
Ilijas Kovačević - direktor JU KSIRC Hadžići
Kerim Karavdić - predstavnik njemačke firme Viega (vodovodne instalacije i grijanje) za Bosnu i Hercegovinu

Ovih sedam ljudi treba da nas vade iz ovakve situacije :wtf:

Nadam se da je ovaj Emirov tekst pokrenuo navijače, da i ostali saznaju ko radi protiv Kluba. Haram bilo, svakom onome ko radi mimo Željinog interesa !
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 12 jun 2021, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 12 jun 2021, 23:04

Ja opet ne znam kakav je motiv ovog Hasanbegovica i slicni njemu. Iskreno ne znam, da li je to prestiz biti u klubu radi licne promocije, da mozes imati neki ugled u drustvu. Ili sta njih fakticki motivise? Posto nemaju nista za ponuditi.

Stopostozeljo
Kontakt:

Post Postao/la Stopostozeljo » 12 jun 2021, 23:05

Dejan1921 je napisao/la:
12 jun 2021, 22:24
Vazda negativa cemu ???
Ujedinimo se vrjeme je

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 12 jun 2021, 23:06

Pa namirisali lesinari lovu od prodaje pomocnog. Gomila parazita i uhljeba kojima je to u krvi..
Pročepit će negdje.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 12 jun 2021, 23:07

MojaMalenkost je napisao/la:
12 jun 2021, 23:06
Pa namirisali lesinari lovu od prodaje pomocnog. Gomila parazita i uhljeba kojima je to u krvi..
Najgore mi je taj sam odnos. Isto ko neki politicari, parlamentarci. Totalno neagilni, i spinovanja, isto ko politicari. A u fudbalskom, fudbalskom klubu. Fuj fuj fuj

iguita

Post Postao/la iguita » 12 jun 2021, 23:08

Sve ovo pokazuje da se igraju igre , svi su neiskreni i na mala vrata pokusavaju provuci svoje naredbodavce.Podjele ogromne.Odakle duvnjak se ti danas pojavi.sta cees ti u paketu sa ova dva covjeka u NO.Predsjednice ciji si ti piun.Koja siva eminencija dijeli karte i tebe je isturio.Sta ima u Konjicu.Kako vas sve nije stid i jedne i druge i trece, tebe amare posebno.Boli vas polni organ , sujetni majmuni , neostvareni supci.Sve dok svi koji su bili zadnje 4 godinee u bilo kom organu kluba ne budu bivsi i ne dodju novi potpuno ljudi nema hajra .
Svi ste hajrovali a nista niste dali klubu.Mamu vam yebem .
.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 jun 2021, 23:14

Ja sam optimista od rođenja i uvijek se nadam i težim da može i mora bolje, ali ne kontam kako ljudi vide ikakav potencijal u ovim imenima ?

Znam da bi svi volili da nas Nazif i ostala šestorica demantuju i začepe usta, ali moje mišljenje je da je ovo samo gubitak vremena i produžavanje agonije.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 12 jun 2021, 23:15

Povedi nas profesore.

slika

A Selen Balic je samo zaduzen za omladinski pogon, samo.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 12 jun 2021, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 12 jun 2021, 23:16

Kad smo ja lično i zrno još šačica ljudi prije svega Machak i MojaMalenkost ovdje po 100 puta pisali da ako ovako nastavimo kroz nekoliko godina ćemo završiti u kantonalnoj ligi svi ste nam se smijali evo to što smo mi navodili danas je potvrdio jedan od rijetkih normalnih ljudi u klubu,a vi i dalje nastavite pod.**** sve one forumaše koji vam otvore oči i govore onako kako će biti ako se poslovanje nastavi u istom smjeru

Trazili ste dobili ste,bitno je da ste nas podj.ebavali a i nastavit cete u to se ne sumnja....
Bitno je da i dalje nastavite podrzavati najveceg kriminalca,konja,covjeka i grobara kluba,ime mu necu navoditi jer nije vrijedan spomena

@Machak,@MojaMalenkost,@Rex jedni od rijetkih normalni koji nisu istinu gurali pod tepih i gledali su otvorenih očiju i dalje su ih ljudi ovdje pod.j.ebavali,ali evo danas sve izaslo na vidjelo pa mozda i njima dođe iz guzi.ce u glavu,respect za navedene forumase :salut:

Volim te Zeljo! Ne ovakvog sa ovim ljudima u klubu,ali ljubav prema plavoj boji izgovora nema 💙
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 12 jun 2021, 23:19

1921boy je napisao/la:
12 jun 2021, 23:14
Ja sam optimista od rođenja i uvijek se nadam i težim da može i mora bolje, ali ne kontam kako ljudi vide ikakav potencijal u ovim imenima ?

Znam da bi svi volili da nas Nazif i ostala šestorica demantuju i začepe usta, ali moje mišljenje je da je ovo samo gubitak vremena i produžavanje agonije.
Za post sa prošle stranice svaka čast burke. Ne znam ni ja iskreno čemu se nadati od bilo koga ko dosad nije pokazao nikakav rezultat. Iskeno nisam se danas nadao nikakvim promjenama jer nije bilo šanse da udje neko normalan i parali u klub. Osudjeni smo na to da isti ljudi konstantno u krug jašu u funkcijama bez da išta rade sem da pune svoj CV.
Ti si moj Željo, veliki Željo!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 12 jun 2021, 23:21

Imam osjecaj da ovakve ne mozes puskama otjerati. Isto krpelji kad se zavuku.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jun 2021, 23:30

Tristan10 je napisao/la:
12 jun 2021, 23:21
Imam osjecaj da ovakve ne mozes puskama otjerati. Isto krpelji kad se zavuku.
Mogu se otjerati samo ih javno treba prozivati. Vidjeli ste cim su oni veterani izasli u javnost dobili su poziv, reakciju. Da li su i njima ponovili sto i Avazu ne znam, ali njihov potez daje utisak da ih je itekako briga i pogadja kad se zatalasa nesto u javnosti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.